![]() |
|
Tenis Australian OpenTak mě připadá, že Canal+Sport 2 ani ten český tenis online v Australian Open moc nevysílá. Momentálně Siniaková Golubic. To už je víc na Eurosport playeru.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@mildeto samozřejmě vím. Vždyť jsem psal v příspěvku, že mluvím o TV právech. Např. moji rodiče nic na internetu hledat ani připojovat nebudou. Ale takových lidí je víc, kdo nemá stabilní nebo žádný internet. Proto jsem psal o TV právech (nejlépe satelit). |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@jirka67přesně hodně staších lidí má pořád satelita sou pořád u nás i lokality kde je nestabilní net a musí si člověk pořídit satelit..Ale bude samozřejmě hůř,za chvíli na satelit ani přidávat nové programy nebudou,viž T-Mobile s tim PS3.Pokud někdy zařadí i ten Canal+Sport 2 tak taky ho na satelit nedají... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 608 |
![]() |
|
@dawis77Je to jasný trend, Canal+ má na satu dva, ostatních 6 pouze na netu...![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@drobečekpřesně,nedá se tomu zabránit..Za chvíli na sat nebudou přidávat vůlbec nic.... |
dawis77
![]() |
|
@jirka67S tím internetem to chápu. Zrovna jem se vrátil z nemocnice po 4 měsících kde měli Wifi 2 Mbps. Ani datový to nezachránil. Myslel jsem že mobil vyhodím z okna. Ale který satelitní operátor by vysílal Wimbledon komplet všechny kurty onlineVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildejasně, chápu, prostě každý má priority jiné. Někdo na výběr ze všech kurtů a přes net/aplikaci vyhledávat zápas, který ho zajímá i bez českého komentáře, hledt/listovat v aplikacích.... (např. na tom Eurosportu). Pak je ale akupina lidí (já, moji rodiče...), kteří mají satelit, zajímají je čeští hráči... A nám vyhovuje stanice jako Canal+, NovaSport apod., kteří na svůj hlavní program (popř. dva) na satelitu zařadí zápasy, které zajímají českého diváka nejvíce. A více zápasů stejně najednou nikdo sledovat moc nemůže. Ale jak říkám, každému vyhovuje něco jinýho. |
jirka67
![]() |
|
@jirka67Jasně mám satelit jako prioritu a IPTV jako doplněk. Asi tak.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Tenis Australian OpenV Polsku mají Canal+ na satelitu snad 10 kanálů a není s tím problém ... problém je jen tady. Na blbosti datové pásmo je.Oni asi neumí optomalizovat transponder pouze v době vysílání zápasu a pak dát data kanálu na nulu. I Premiere (německá pay-tv) to v roce 2000 to uměla. Asi tam sedí nesprávní lidé ... Jinak co se týče Wimbledonu, tak Eurosport je ideál ... přes Archív je to jednoduché a je tam třeba 15 streamů T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
RE: Tenis Australian OpenProblém je, když je těch přenosů zajímavých pro českého diváka více, třeba 3 najednou a na satu jeden program, pak chybí možnost volby...![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@ivo2001Přesně tak, poláci mají na hotbirdu sadu programů Canal+ sport... a to včetně 4k..![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@dawis77Ta Tvoje adorace tu jednoho, tu druhého operátora je úplně mimo. každý člověk s IQ v kladných hodnotách musí uznat, že prezentace WTA okruhu Canalem Plus je proti O2TV totální tragédie, stejně tak Telly vs Eurosport u ATP. Staré rozdelění práv mezi Eurosport a O2 toho nabídlo mnohem více |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
@PepaJožkaTo je možná pravda s tím rozsahem WTA u O2TV, ale tady se musím dawise zastat. Osobně jsem měl možnost příjmu O2TV i Eurosportu. Ale prostě uživatelsky příjemnější je pro mě jednoznačně satelitní vysílání Canal+ a Premiersport 3 s tím, že na "hlavním satelitním" programu bude dávána přednost českým hráčům - viz mé příspěvky výše, nechci se zde opakovat. |
jirka67
![]() |
|
@jirka67sem moc rád,že si rozumíme,jen pořád nechápu proč T-Mobile nedal ten PS3 i na satelit,když ta možnost tu je..Z toho mi jasně vyniká,že ti už na satelit nedají nic nového nikdy.... |
dawis77
![]() |
|
@jirka67Tak třeba na Octagonu si můžeš dát satelitní Skylink a O2TV do společného seznamu a jenom přepínáš programy..., tedy uživatelsky velmi příjemné.![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@jirka67Uživatelské rozhraní jednotlivých aplikací je věc subjektivní, ale rozsah vysílání je exaktně daný |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
@jirka67Protože je pouze u Skylinku. Skylink si pro jeho otřesnou minulost z principu nikdy neporidím a dle mého si ta společnost absolutně nezaslouží, aby vysílala něco, jako je Wimbledon. |
oidi
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 220 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |