![]() |
|
Nefunkčný LNB ?Zdravím,minulý týždeň mi prestali ísť niektoré programy cez satelit (Astra 3B) (žiadny signál) a následne aj všetky ostatné. Problém je rovnaký pri všetkých výstupoch z LNB (kontrolované v miestnostiach). Niektoré TP majú signál cez 80 % a kvalitu 60 - 70 % avšak nejdú, zvyšné majú signál 75 - 82 % ale kvalitu 0 %. Kde môže byť problém? Posunutá parabola alebo nefunčkný LNB? Prípadne môže zohrávať úlohu aj posun / otočenie LNB? Viem, že je jednoduché vyskúšať vymeniť LNB ale momentálne nemám po ruke žiadny (asi až zajtra). Viete mi poradiť? Prípadne aké ďalšie informácie potrebujete? Vďaka všetkým. |
thomas16x
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@Kasr![]() Ale veď samozrejme - nie je technik, ako technik. A v časoch, keď išlo ešte Digi na čierno, bolo tých všakovakých technikov ako maku. V tých časoch bolo normálne, že "všakovakí" technici chodili ponúkať svoje montérske služby po domoch - aj mne sa to stalo. A to len s toho dôvodu, že mne nie je (nebolo) vidieť žiadnu parabolu na streche/na dome od ulice. "Srdečne" som sa im poďakoval za ich služby, že neprosím - nemám záujem, pretože takéto veci si dokážem urobiť aj sám a momentálne mám na baráku až dve paraboly. V tom čase Thor(Intelsat) 0,8W (1W) a Astra 23,5E + 19,2E ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyMne tiež stačia dve. Jedna s motorom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |