![]() |
|
SkyShowtimeZdar norci! Mám tady jednu "záhadu" :-DObčas si pustím na této platformě nějaký film a vše fungovalo do doby,než se objevil poslední díl TRANSFORMERS Probuzení monster. Normálně to nejde přehrát ! Mám starou mašinku Tesla mediabox QX4. jedině tohle nejde přehrát plus ještě něco. Nejdříve se spustí "praskavý" zvuk jak z hooodně moc poškozené desky,pak se trhá video a nakonec se to celé jednou zopakuje a vyhodí hlášku s errore... Jako nevadí mi to,ale čím to může být? Psal jsem jim a jen mi napsali omluvný e-mail a to bylo vše ![]() ![]() ![]() ![]() Díky za každou reakci!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
pardon!nezačal jsem moc pěkně - mělo tam nýtZdar borci!!! Omlouvám se - vím,že tady nikdo takový není .... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: SkyShowtimeJsou tam další zvukové stopy s méně náročným kodekem? Možná nestíhá box zpracovat současně náročný zvuk s obrazem. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 667 |
![]() |
|
@jamess96Norek je v pohode, ešteže to nie je iné zviera ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@tornydobrý nápad - zítra vyzkouším a ozvu se...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Dzordzo![]() ![]() ![]() jj,třebas sv*ňa ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@DzordzoNejlepší oslovení míval Zeman. Ale tímto směrem se asi diskuze neměla ubírat... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
![]() |