, sekce: Skylink | |
Zhoršenie obrazu ČT každý deň v rovnaký časAhojte, pri pozeraní ČT SPORT na Skylinku mi každý deň v rovnaký čas od 18:00 hod. do 18:30 hod. nastane zhoršenie kvality obrazu, je vidieť kompresné artefakty, pri rýchlom pohybe je vidieť výrazné obrysové rozostrenie a štvorčekovanie. Mimo tento čas je obraz v poriadku. Stretol sa niekto z vás s niečím podobným?Ďakujem |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 85 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
@Varos107Lži z jaké oblasti? Například z ranku "zdravotnictví": opíchaní se nenakazí, opíchaní mají lehčí průběh, opíchaní nikoho nenakazí, roušky zabrání šíření viru, prezident Zeman má rakovinu, prezident Putin má rakovinu, Profesor Beran šíří dezinformace atd, atd. A to je asi setina všech lží vysílaných ČT. |
DeNiro
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 431 |
@DPetrPracujete v ČT či navazané organizaci?: Pak bych vaši obhajobu chápal. ČT nestojí ani za miliardu ročně a nestačí jí ani miliard 7. Stejná díra na prachy jako Ukrajina. |
DeNiro
@DeNiroPřekrucujete vy!Nikdo netvrdil, že roušky zabrání šíření viru, ale že roušky výrazně omezují možnost šíření viru.Už jen prost fyzika proudění vzduchu by vám mohla něco napovědět... Když si myslíte, že roušky nefungují, tak až půjdete na nějakou operaci, řekněte chirurgům, ať si roušky neberou a příjemněji se jim operuje, že na fungování roušek nevěříte! Totéž s vakcinací. Pochopitelně se zvýší šance, že vakcinovaní budou mít lehčí průběh, odleží si to doma a nebudou zahlcovat zdravotnictví. Případy špatné reakce se mohou objevit nejen u jakékoli vakcinace, šok vedoucí k udušení můžete mít i po píchnutí vosou. Moje dcera měla o tři čtvrtě roku odloženou operaci kolene kvůli zahlcení nemocnic. To je ale nic proti případům pozdějšího zachycení a léčby třeba zhoubných nádorů. Kdyby byli všichni ohleduplnější, mohla být situace lehčí, naopak, kdyby byli všichni sobci a neohleduplní, tak jsme na tom byli výrazně hůř. Ten personál v nemocnicích "padal na h..u", aby to zvládal. Už jsem byl v té době v důchodě, ale v nemocnici jsem pracoval ( jako elektronik )skoro 40 let a situaci sledoval přes bývalé zdravotnické spolupracovníky. Ze sobectví a ignorantství antivaxlerů a antirouškařů je mi zle. Ne ČT, ale lidé jako vy šíříte nebezpečné dezinformace! ČT neřekla, že Putin má rakovinu, ale že se takové zprávy objevují. Případně jsou později informace uvedeny na pravou míru. Pěkně jste se odkopal, DeNiro. V naší společnosti je mnoho sobectví, netolerance a nedostatku empatie, chybí rozumný úsudek. Naštěstí se najde hodně lidí, kteří jsou schopni třeba shromáždit dohromady neuvěřitelnou částku, aby mohli dát šanci vyléčit chlapečka s velmi vzácnou, ale léčitelnou chorobou. Klobouk dolů. |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 426 |
Skvela CTMy Vam mozme tak skvelu verejnopravnu TV len zavidiet. Ano nie je tam spravodajstvo pre dezolatov a potrebujes mat v hlave aj nieco viac, aby si si vedel ten program vychutnat. |
manuchao
Registrace: 2/2023 Příspěvků: 45 |
RE: Zhoršenie obrazu ČT každý deň v rovnaký ča...Česká televize zařadila signální inteligenci mezi dezinformace... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 208 |
@DPetrSobečtí ti co se nedali otečkovat, a vám je z nich špatně. Všechno co ČT hlásá pravdivě hlásá atd. Sám vidíte, že s vámi nemá cenu diskutovat. Buďte rád, že jste v důchodu a že máte takové starosti jaké máte. Jiní takové štěstí nemají. |
DeNiro
@manuchaoK vychutnání zpravodajství ČT je potřeba mít předem řádně upito. Potom co psovi budete říkat slečno jim můžete poslat i poplatek navíc. |
DeNiro
DeNiroTakže za tvůj životní srab a svrab může ČT a spol. Neboli další otřepaná fráze všech vráblistů, okamuristů a pod. Ani líto mi vás není.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 787 |
@DeNiroNe ze všech je mi špatně. Byly výjimky, které by ale celkový přínos opatření v zásadě neovlivnily - těžcí astmatici by měli s rouškami problém. A musíte uznat, že lidem s některými zdravotními problémy nebylo očkování doporučováno. Řekl bych, že to platilo i pro problémy nesomatické povahy...jak vidno zříti z reakcí některých neschopných pochopit základní myšlenku napsaného. Co se Vaší poznámky o Ukrajině týče, podle Vaší poznámky o důchodu jste nezažil "bratrskou pomoc" v osmašedesátém. (Natož Sudety a druhou světovou). Souhlasím, že dále v diskusi nemá smysl pokračovat. Howgh, jak pravil jeden narudlý náčelník, ale narudlý pouze pokožkou, nikoli smýšlením |
DPetr
@Varos107som rad ,že tu ešte su aj ludia čo maju vsetkích pet pohromadeGibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
Registrace: 12/2021 Příspěvků: 426 |
@Varos107Hmm, a jak jsi přišel na můj životní svrab a hned vráblista, okamurista a co ještě? Nepřítel státu ne? Pokud jsi s každým takto hotov, tak patříš na uzavřené, nejlépe kádrovací oddělení, ale ne do normální diskuze. |
DeNiro
@RadooAj takí sú tu, a ty si určitě myslíš že mezi patříš .... |
DeNiro
@DeNiroAle ty medzi nich nepatríš určite.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 078 |
DeNiroUmím číst, takže se moc mýlit nemůžu. Ve tvém případě...Do tvé “normální” diskuse opravdu nepatřím, to máš pravdu. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
@Varos107A taky psát a možná i počítat umíš ... Ale schází ti moudrost a nadhled a každý to vidí. Tedy kromě těch, co jsou na tom ještě hůř. Je to stále stejný fan klub. Možná zas na nějaký měsíc nenapíšu nic, protože správný "demokrat" a vyznavač těch správných hodnot, jazyků a stanic tady nemůže nechat bez udání někoho jako jsem já... |
DeNiro
RE: Zhoršenie obrazu ČT každý deň v rovnaký ča...Ale napíšeš, ty to dlouho bez zdejší drbárny nevydržíš, jen to bude pod jiným jménem(jak je tvým zvykem). Jsi průhlednej jako celofán. Si myslíš, že to nikdo nevidí...:)On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
RE: Zhoršenie obrazu ČT každý deň v rovnaký ča...páni na deda nemáte a to je tu asi najstarší, klobúk dole Petr či Robur, na SK je to podobné aj ked sa financovanie stále mení, je to problém malých národov, jediné 2 sa zatiaľ aspoň dohodli bez straty životov aj ked to bežným nepomohlo, teraz mi vadí najviac stále rôzna mena a to sa každý štát EU zaviazal že ju zavedie a u vás stále kopa odporcov Eur |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 276 |
@Varos107Zase jen tvoje ubohé lži a kecy. Možná že sem pod jiným nickem píšeš ty, protože bany taky dostáváš. Každý ale není jako ty. |
DeNiro
@Duzuno my jsme tady radi ze euro nemame takze si to uzijte |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
DeNiroTy jsi v těch svých lžích už úplně ztracený. Lhát mají potřebu jen tací, od kterých se necháváš každý den vymývat mozek. Normální lidé si s tebou můžou tak akorát víš co...ČT nesleduj, když ti nevyhovuje. Já jsem z ní loni po dosti letech odešel, ale ne kvůli nějakým lžím. Jen mi přestali vyhovovat pracovní podmínky, což se občas stává. Přesto si stojím za tím, že až na opravdové vyjímky lidé v ní zaměstnaní odvádějí naprosto profesionální práci. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
@DPetrNení těch lží na CT nějak moc i když se po vyvrácení právě těch jejich dezinformací omlovají.Co ta fotka zničené vesnice na Ukrajině.Která to byla naše vesnice?A když jsi tak erudovaně znalý poměru v CT kolik je tam rodiných klanu,které sosají z rozpočtu TV?Nebo tam snad žádný není?Zeptej se jistého člena rady-jistě víš koho tím myslím. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 428 |
MimochodemZa poměrně nedávnou lež se také CT omluvila,ale soudním nařízením.Byla to omluva jisté int.TV.To ale také určitě víš.A pokud ne,tak raději přestan tady lidem blbnout hlavy. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 428 |
@hoboDám jednu radu do života ( měla padnout už v dětství ). Pokud chci, aby mě lidé brali jako slušně vychovaného a nezkazili si o mně mínění hned od prvních slov, tak nikdy neznámým lidem netykám. A my se rozhodně neznáme.Co se týká blbnutí hlav jiným, bylo by dobré začít u sebe a napřed se svojí čistou hlavou přečíst příspěvky, na které chci reagovat. Věta "když jsi tak erudovaně znalý poměru v CT" nemá adekvátní předlohu. Vnitřní poměry v ČT nijak neadoruji, jak z malé poznámky v rámci části textu o veřejnoprávních TV vyplývá ( na první stránce tohoto tématu "Zhoršenie obrazu..."). Mimochodem dodatek končí slovy: "Ale to vše berte jen jako mé nezávazné individální zamyšlení..." Tak tedy nevím - čím blbnu lidem hlavy? Kdo text četl, ví, o čem v zásadě byl. Tato reakce je psána hlavně pro ty, kdo jej nečetli, jinak bych ani neměl důvod reagovat - bez konkrétního určení "@DPetr" bych to na sebe nevztáhl... |
DPetr
RE: Zhoršenie obrazu ČT každý deň v rovnaký ča...niro-detaky malý pokojiíček v Bohniciích ... to by bylo ...a k tomu tv programy z krajiny zazrakov Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
Registrace: 12/2021 Příspěvků: 426 |
RE: Zhoršenie obrazu ČT každý deň v rovnaký ča...tak nevím, jestli jsem v diskusi na Parabole nebo Seznamu. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 976 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |