Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

RTVS karta

Ahojte. Nedá sa mi vôbec poslať zápis na kartu RTVS. Na stránke rtvs pri pokuse poslať zápis ma vyzve aby som zadal celé číslo satelitnej karty. A červeným nápis “license error”. Skylinku píše “zadané číslo karty je neplatné”. V CI module bola už vyše hodiny a nič. Neviete niekto niečo k tomu poradiť? :-/ Dik

### Vu duo 4 K SE### Zgemma H9 twin SE###

Tami
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 3 036
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

Karta nebola dlhšie používaná. Na webe RTVS som našiel takúto vetu: V prípade, že karta nie je používaná dlhšie ako 395 dní aktivačný zápis už nie je možné vykonať! Takúto kartu je potrebné vrátiť RTVS.
No vrátiť im ju nevrátim určite, bude do zberateľskej kolekcie, ale asi je už karta Rv kaput. Karta ČT rozbehaná po dlhšej dobe bez problémov. Sakra, no nič, čo už. :-/
Poprosím admina asi o zmazanie témy, tu už asi nič nenaskúmame a neopravíme. :(

### Vu duo 4 K SE### Zgemma H9 twin SE###

Tami
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 3 036
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Tami

Zo strany RTVS už zrejme podpora nebude žiadna, keďže RTVS karty už nevydávajú.

Montevideo
Registrace: 5/2023
Příspěvků: 336
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Montevideo

Práveže podpora by fungovať mala, píšu to tuším aj na ich stránke. Zaujímavé je, že práve čítam že sa RTVS dohodla z M7 o konverzii kariet skylink ako to má ČT ale že zatiaľ nikto nič a RTVS sa od toho dištancuje. Sakra, som si svojou blbosťou zrušil RTVS kartu, no nič, skúsim inzerovať.

### Vu duo 4 K SE### Zgemma H9 twin SE###

Tami
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 3 036
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

mne sa zatial rtv karta vzdy rozbehla v amiku skus

vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 655
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

Ja som mal RTVS kartu, ale dlho nebola pouzivana, nakoniec zdochla, nepodarilo sa ju ozivit. Ale kaslat na to, RTVS ide vsade v DVB T.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

Holt dlouho neaktivní, po vypršení "hájecí" doby byla vyřazena.

Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 761
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Tami

Tu chybu "license error" vypise pri kazdej jednej zadanej chybe.

Mikes11
Registrace: 7/2023
Příspěvků: 128
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

Oprava, malo byt:
Tu chybu "license error" vypise pri kazdej jednej zadanej karte.

Mikes11
Registrace: 7/2023
Příspěvků: 128
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Tami

"Zaujímavé je, že práve čítam že sa RTVS dohodla z M7 o konverzii kariet skylink" - realita je iná - konverzia nefunguje a RTVS nič také nevykonáva (to mi odpísali po dlhom otravovaní...) napísali mi okrem iného že o svoje karty (čo sú už vonku) sa starajú - že im zabezpečujú servis. (Ikeď v tvojom prípade smola, keď je to dlhšie ako rok, tak asi nič, žial).

Rasto1978
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 1 077
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

aj na Plusteke karte idú RTVS free.

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

@Mikes11 áno, všimol som si.
@Rasto1978 a to už som im poslal kartu na výmenu ešte tuším v roku 2022. Po pól roku, áno po pól roku mi miesto karty prišla odpoveď že už karty nebudú vydávať, nevymieňajú. S pozdravom podpis človeka. Hovorím si fasa, človek pošle kartu na výmenu a nepríde nič len list. Po liste cca týždeň príde karta. :laughing: Vyskúšam a ide. No terajší problém som si urobil sám. No čo už.

### Vu duo 4 K SE### Zgemma H9 twin SE###

Tami
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 3 036
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: RTVS karta

Mne tiez nechcela nabehnut odlozena karta rtvs.
Na radu niekoho som prehral soft v prijimaci na najnovsi a vuala, karta sa rozbehla a nemusel som posielat ziadne zapisy.

Tryskac11
Registrace: 5/2009
Příspěvků: 350
Odpověď v diskusním vlákně
 

RTVS karta (# 1653)

Teraz som skusal rozbehat kartu rtvs v boxe.
nesla ani po pokuse ako v prvom prispevku.
vlozil som do ci+ modul skylink smit
https://www.planeo.sk/smit-irdeto-skylink-cslink-ca-modul#popis
nic nepomohlo.
aktualizoval som modul na
Markíza Int. (11 973 V, 2/3, 29900)..
netrvalo dlho a vsetko sa aktualizovalo.
po vlozeni karty nic neslo, tak som skusil odkaz
https://www.rtvs.org/a/150336_obnova-zapisu-dekodovacej-karty
po chvilke sa to rozbehlo. neviem ci pomohol zapis alebo nie, pretoze
som poslal na dve karty zapisy a po vymenene za druhu sa programy na druhej karte rozbehly bleskovo.
obe karty som naposledy ozivil v decembry 2023 a potom lezali bokom.

Kenaj
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 19
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra