, sekce: Jiné placené TV |
|
Warner Tv na Sweet TvTak si to můžete zapnout na kanále č.83....Obraz v HD (Full HD) Ale zatím bez EPG.... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 009 |
|
|
@jamess96Môžem potvrdiť ale keď som to zapol tak tam bola reklama.To na Canal + Action sa stať toto nemôže. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@traktorale já za to nemůžu,že si nepochopil ,co je Warner Tv. Komerční stanice ...¨ Ještě něco,Traktore? _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@jamess96Len som chcel napísať že čakal som menej reklám.Ale obsah je celkom dobrý, dúfam že tam bude aj seriál Alf.Ten je dobrý.Nech sa darí.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Warner Tv na Sweet TvTo já na to proklik za den 3x a vždy reklama... 🤣IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
|
|
RE: Warner Tv na Sweet TvIde vám Warner tv na sweet.tv tv na Slovensku? |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
|
|
@vlado5500Nejde. Pribudla iba kopa madarskych programov.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 798 |
|
|
RE: Warner Tv na Sweet TvÁno,tie maďarské som našiel. Tie sú pre mňa bezcenné. |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
|
|
RE: Warner Tv na Sweet Tvfunguje to asi len v CZ, už to frčí aj v iptv-Antiksat/CZ . na SK účtoch zatial ani t r t. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 147 |
|
|
@maradona..."ani trt"!!!! super . to jsem už dlouho neslyšel a docela mi to chybí!!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|