![]() |
|
Nové DAB signály z RakouskaNáhodou jsem narazil na signály 5C a 10B, které by měly přicházet z nových síti v Rakousku. Naladilo se mi dvakrát PRBS1 a PRBS2. Bohužel žádný zvuk to nevydává. Zajímavé také je, že kvalita u 5C skáče po vteřině mezi 0 a 97%. U 10B skáče mezi 0 a 75%.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Nové DAB signály z Rakouska78 stanic, par duplicit. stacionarni antena indoor za stenou z porothermu a 20cm polystyrenu s omitkou :))) a to mi 12A nejde, pac tam je tak 3db, protoze mam antenu jeste z dob analogu na spodek pasma a hlavne na to nemam vubec cas :))) takze urcite se neco dotento :))) tak az pustej komercaci neco, tak tam treba vlezu a zkusim vetsinu nas.r.at at mam 100 :))))to tam ale mam naladeno tak jak tak , poac sem po preinstalaci systemu prisel o stary ulovky, ale uz jsem stihnul chytit RBB a to i s 12A to kilo da :))) ale fakt tehle kun tedka jede vedlejsi kolej. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsTady na pevno na 6-tiprvek zatím jen 4 AT, jeden SK a dva ČR. Kolik to je stanic nevím, já to neposlouchám :-) |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@bublajsA navíc je ten 6-ti prvek ode dneška zabalenej v balíku s ostatníma anténama a zítra cestuje do Polska :-) |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Nové DAB signály z RakouskaShodou okolností, dnes brzy ráno se mi povedlo poprvé načíst rakouský 10B, na chvilku přetlačil mizerné Katowice a ještě mizernější Teleko. Za standardních až mírně lepších podmínek se tu v 555 výškových metrech dostanu i nad 100 různých, současně hrajících stanic (3x CZ, 1x SK, 1-2x AT, 4-6x PL). Dobře umístěný 3prvek pod střechou, natočený do hor, bere drtivou většinu muxů odrazem.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
Yamaha tuner T-D500Trochu mimo mísu,potřeboval bych se spojit s uživatelem Beatj,kvůli FW na tuneru Yamaha T-D500.Třeba přes soukromou zprávu.Díky moc. |
AVENGER
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@XmuxZnámý co to chytá tak přijímá DAB+ z ČR, Rakouska i Polska. Mux na 12k z Kojálu už nenaskenuje, je sice nejsilnější ale už nemá prostě místo |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
@XmuxJeště jsem zapomněl že přijímá DAB+ i ze Slovenska |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |