, sekce: Příjem satelitů | |
Italský sportovní kanál - SuperTennis HD 9°EDobrý den všempříznivcům bílého sportu. Italský sportovní kanál - SuperTennis HD 9°E: Dříve byl tento kanál volný na družici Hotbird 13°E. Nyní je volný pouze na 9°E Eutelsat 9B. Pro příjem tohoto satelitního kanálu jsem si zakoupil ofsetovou parabolu - Gibertini 150 cm. Dále jsem si koupil sat.přijímač - GigaBlue UHD Quad 4 K univerzální snímač - Inverto Pro Home Universal 40 mm a satelitní koaxiální kabel - Belden. Vím že je třeba pro příjem satelitního signálu potřeba parabola 120 cm ale to je málo ! Strávil jsem hodně času hledáním podrobných informací o naladění SuperTennisu zkoušel jsem to i sám manuálně parabolu jsem natáčel dle pokynů ovšem kanál jsem nenaladil ! Dočetl jsem se že na Slovensku v Trenčíne lze kanál naladit ! Parametry pro sat. příjem pro příjem ČR: multistream 35 SuperTennis HD parabola-120 cm frekvence-12 341 Vertikálně-V sport italsky SR-31400 FEC-5/6 norma-DVB-S2 modulace-8PSK CA-volný. Bohužel v multistreamu se vůbec nevyznám ! Zkusil jsem snad už všechno co mě napadlo ale bez výsledku. Nedá se slovy ani vyjádřit kolik času hodin dnů týdnů a měsíců jsem tomu věnoval ale nikam jsem se dál neposunul. A tak jsem letos na jaře nakonec povolal satelitního technika. Měl drahý přístroj přes rameno za 50 000 Kč. 30 minut hledal signál ale opět nic nenaladil pan satelitní technik ! A nakonec pronesl památnou větu pan sat.technik. Jste moc na východě a nemůžu Vám naladit SuperTennis protože můj přístroj mě ukazuje v procentech nulu a tudíž ve Vašem pásmu neprochází pramen signálu ve Vašem Zlínském kraji. Máte smůlu že nejste mírně na západě ! Bohužel Vás nepotěším ! A tak jsem mu zaplatil a bohužel mi pan satelitní technik naladil pouze několik zahraničních satelitních programů pár maďarských francouzských a afrických. A tak se někdy dívám na maďarský sportovní kanál M4 Sport HD ale ten je taky částečně kódovaný ! Rád bych se o to ještě pokusil a tak píšu své poznatky a dojmy na tento server. Budu moc rád když by mě někdo prosím poradil zda je možné při výpočtu azimutu a elevace tento sportovní kanál naladit. A pokud ne tak mám smůlu bohužel jak řekl pan satelitní technik. Napadla mě ještě myšlenka zda by bylo možné chytit SuperTennis na větší parabolu. Zajímavé ovšem je že v Itálii pro domácí diváky vysílají tento program terestriálně DVB-T/T2. Škoda že na družici Hotbird 13°E je program placený a je přes Sky Italia. Děkuju vám za odpověď. S pozdravem. Petr |
Amater Sat
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
MultistreamAhoj,oba dva přijímače VU-Ultimo a Duo mají podporu Multistream. |
calimeros
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 17 |
Podpora Multistream + Vu+Ultimo-4KZdravím tě.Dobří a poctiví lidé, ještě nevymřeli. Děkuju ti mockrát za informaci, snad se mi to podaří naladit. Dám pak vědět, jestli se mi to podařilo. Italský SuperTennis HD, mám prostě rád. Zdravím a ještě jednou děkuju za odpověď. |
Amater Sat
MultistreamAoj,četl jsem,že jsi měl pana měřáka a nic nenašel a to divné,protože je skutečně možné,že nemáš opravdu signál a to ani přijímač s Multistreamem nevyřeší.Napiš kde bydlíš.Já u DVORA KRÁLOVE Nad Labem |
calimeros
Podpora Multistream + Vu+Ultimo-4KZdravím a díky za zprávu.Jsem od Uherského Hradiště, kraj Zlínský. No jsem zvědavý, jestli se mi to podaří naladit. Měj se, zatím a díky. |
Amater Sat
RE: Italský sportovní kanál - SuperTennis HD 9...zaklad je mať tam tuner na multistream to platí aj pre VU+ https://www.parabola.cz/clanky/6609/vu-plus-duo-4k-prijem-programu-v-rezimu-multistream-a-dalsi-novinky/ |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 116 |
SuperTennis HD funguje a jde naladit na 9°EutelsatZdravím mistra satelitní techniky,pana Calimerose. Děkuju ti mnohokrát, za poskytnuté postřehy a rady. SuperTennis HD jsem po dloudé době naladil a funguje, bez sebemenších problémů, šlape, jak má. Pan satelitní technik mi prostě lhal a nechal si za ladění zaplatit, 1500 Kč, bez DPH. Děkuju mockrát za vše. S pozdravem. Petr |
Amater Sat
MultistreamAhoj,jsem rád,že jsi to naladil.Měj se.Jarda. |
calimeros
SuperTennis HD - je to nádhera...Dobrý den.Dovoluji si poděkovat všem, kteří mi poskytli informace, díky kterým, jsem dnes navečer, naladil konečně, přes Multistream-35, italský sportovní kanál, SuperTennis HD - je nádhera, je to tenisová poezie. Obraz a zvuk funguje, jak má, prostě jedním slovem paráda. A na závěr, ještě jednou, všem vám mnohokrát děkuju. Hezký tenisový večer. S pozdravem. Petr |
Amater Sat
Není profík jako profíkTaky jsem rád že jsi to naladil. Profík s profi měřákem nemusí být profík |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 170 |
Ja furt nechapuproc chce nekdo sledovat tenis, kde vrcholny tenis neni ... drive mel SuperTennis turnaje ATP 250, ATP 500 a vsechny turnaje WTA ... nyni z tohoto uz nemaji nic. To je dost zmenaT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 063 |
Ivo2001Ted je Supertenis opravdu jen stín časů minulých.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 711 |
RE: Italský sportovní kanál - SuperTennis HD 9...Praha 85cm parabola a super tenis funguje na hraně sledování |
tatamama
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |