Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Překlopení HD stanic do SD

Milý Skylinku, musím se tě zeptat. Vysíláš pro "lidové masy", které mají TV s úhlopříčkou 20 palců, nebo vysíláš pro moderní občany 21. století, kteří se dívají na TV okolo 65 palců? Proč bych se měl dívat na signál ze satelitu, když mi pozemní signál dává stejnou technickou kvalitu? Já bych hrozně rád hlasoval svou peněženkou za FulHD vysílání. Ale mám obavy, že když ti klesne počet předplatitelů, tak řekneš, že za nic nemůžeš, že je to trend moderní doby, který nepřeje lineárnímu vysílání. A vypneš se. Fakt je tato budoucnost v tvém i mém nejlepším zájmu?

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

HBO MAX?

Ja som len zvedavý ako to bude od zajtra s HBO Max u Skylinku.Lebo už mi prišlo info od Nich že sa to mení na Max len otázna je cena. :O Už aj v Google Play mi to svieti. :) Tak som na to zvedavý.To je jediné čo mám od Skylinku. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

A prečo si to neaktivuješ cez Digi.sk. Ak máš Digi.sk. Aktivovať sa dá za 8 euro mesačne a táto cena sa nezmení ani po prechode na MAX. Plus zadarmo sa dá aktivovať Canal+ a Voyo štart zadarmo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Ja to mám iba cez zimu na leto HBO Max nepotrebujem aj kvôli tomu mám Skylink že to môžem kedy koľvek zrušiť. ;) Skylink mám aj kvôli tomu že má v ponuke Prima Zoom čo Digi už dávno vypla. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@petersk

Benefit Canal+ som využil na toľko mám od Digi balík Premium. ;) Aj som s tým spokojný lebo môžem si pozrieť aj iné zápasy z Premier League ktoré sa hrajú o 16:00.Viac zápasov.A za toto dávam Digi palec Hore. R^

Zetor25

@Zetor25

Aj u Digi to môžeš hocikedy deaktivovať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@Zetor25

Ale ako Ty chceš, len kvôli jednému programu platiť provider, to je luxus nie? Ale ako vidím na platby tu nikto nepozerá :))) Každý má všetko predplatené :))) Tak neviem čo sa sťažujeme, že zvyšujú poplatky.

petersk

@petersk

Máš tam chybu v HBO balíku sú 3 kanály a k tomu aj balík Digital. ;) Ale časom možno aj Skylink vypne Prima Zoom.Prima Max ešte ide.

Zetor25

@petersk

Omyl všetko nemám.
Ani Netflix ani Disney+ a a ni Skyshowtime.
Až taky filmový maniak nie som aby som si platil všetky služby. ;) Nech sa darí. Stačí mi Canal+ a a HBO MAX. ;)

Zetor25

@Zetor25

Zdravím Zetor, cena za HBO ostáva rovnaká

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

RE: Překlopení HD stanic do SD

To by mě manželka dala kdybych ji v létě vypínal programy😨

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

To patřilo pro @Zetor25😄

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

glisnik daj nam crime and investigation na satelit

Miro1983
Registrace: 3/2015

@Miro1983

Mohli by... ale inak neviem či si postrehol, tak v Skylink Live v knižnici Crime and Investigatiom play... je tam dosť dokumentov, nedávno som pozrel Invisible Monsters - stojí za pozretie

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@milde

Ono ja som mal na myslí Prima Max pre Skylink SK nie pre Skylink CZ aby sme sa pochopili. ;)
Pre CZ nič vypínať nebudú. ;)

Zetor25

@Zetor25

Tak to jo. Manželka je totiž televizní maniak. Ta u ni i snídá.🤣

milde

@Montevideo

Okej vďaka za odpoveď. R^
Skôr by som bol rad keby dali History 2 do Live TV aspoň.
@Midle ja som tiež TV maniak ale v kuchyni TV nemám. :))) Aspoň zatiaľ. :laughing: Hlavne teraz žijem hokejom. R^

Zetor25

M7 Group - Skylink je klasický nenažratá spoločnosť! Zvyšovať poplatky a zhoršovať kvalitu služieb. Takto funguje kapitalizmus! Ja tie SD programy buď neladím alebo ich rovno mažem, lebo na SD mazanice sa pozerať nebudem. Len by som sa zbytočne vytočil :fuming:

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Matrix44

Víš kulové co je kapitalismus. M7 Group je firma, se kterou to jde čím dál více z kopce...

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Som dávno zmierený s tým, že pokiaľ chcem pozerať klasickú hudbu musím si ju kúpiť. Teraz ale Mezzo v HD rušia a bude iba v SD. To aj keď som fanúšik klasickej a jazzovej hudby pozerať nebudem. Ale nemám náhradu, aj keď by som si ju rád zakúpil. (iba Stingray Classica, ale tá zväčša opakuje už niekoľko rokov tie isté záznamy a nemá v portfoliu taký výber ako vynikajúce Mezzo)

IVOzNR
Registrace: 4/2011

@IVOzNR

Samozrejme, ze nahrada existuje. Napriklad UPC alebo SledovanieTV. Tam je Mezzo alebo aj Mezzo live vo full hd.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

UPC náhodou nevyradilo z SK ponuky ČT art? Bez nej by prestup nebol možný..

IVOzNR

@IVOzNR

Nie nevyradilo, ale teraz som sa na to pozrel a Mezzo je v UPC tiez iba v SD. Som prekvapeny, v UPC je uz iba minimum stanic v SD. Tak potom asi iba SledovanieTV, tam su oba programy, Mezzo aj Mezzo Live v HD.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

M7 Group všade robí iba bordel. Aj na 0,8W majú obrovské problemy. Všetky kapacity majú plne. Hlavne pre madarsku platformu Direct One vysielajú stanice v MPEG2. U nich HD je SD a SD je ako neviem čo. Nove kapacity prenajat nechcu, dat k dispozicii MPEG4 prijmače nechcú. To je škoda.
:-/

ds1034
Registrace: 12/2020

black13a

Vďaka za informácie. S pozdravom..

IVOzNR

@Varos107

Som rád že máš presný prehľad o mojich znalostiach! Ty si typický odborník súčasnosti, ktorý vie úplne všetko a o všetkom. Gratulujem ti :)))

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra