Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink přeladění

A je to tady :)))
https://www.skylink.cz/preladeni

VU+ UNO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.1, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 571
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně
 

Skylink přeladění

https://www.parabola.cz/clanky/7729/skylink-vypadek-programu-vlivem-zmen-parametru/

amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 457
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Mně taky transpondér 12012 beze stopy zmizel. Signál 0.

Dula11
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 122
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dula11

12012 na settopboxu Technisat Digit OK, na televizorech Panasonic nic. Ostatní po aktualizaci parametrů OK.

torny
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Na dvou tv Panasonic signál 0. Jako kdyby ten transpondér byl vypnutý. Na přijímači TechniSat vše funkční. Už jednou jsem tento problém zaregistroval při spouštění frekvence kde se nachází třeba Cinemax 2. Tenkrát měly tv Panasonic problém se signálem. Po napsání emailu do Skylinku to dokázaly opravit - upravit, že televizory začali normálně fungovat. Tak snad to bude zase tak.Je třeba napsat do Skylinku. Já už jsem psal,tak snad nás bude víc. ;)

Paja
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 166
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Tak ten stejný problém na LG OLED TV, na pozici 12012 signál 0 síla 0, to samé rodiče na Panasonicu v úplně jiné lokalitě města.
Vše ostatní jede bez problémů.

Vu+ SOLO SE V2 - HD GLASS16

mirvyh
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 49
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Pište do Skylinku.Nic jiného nepomůže. :))

Paja
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 166
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

https://zona.skylink.cz/web/clientSupport/technical

Paja
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 166
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Paja

Ano pane, splněno! ;)

torny
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Tak jsem "rad", ze nejsem jedinej, komu zmizela ta frekvence 12012 MHz. Mam prave TV Panasonic. Zase delali neco, co si neotestovali. Kez by aspon tu navysenou kapacitu vyuzili k zelpseni kvality misto aby tam narvali dalsi skvar, co nikdo nechce sledovat.

boobika
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Dnes sa menil FEC a SR, zajtra sa budú presúvať stanice!
Súbežne to pojde cca 2 týždne.
Prečo to naraz neprehodili aj FEC s SR aj stanice a natvrdo nevypli zo starých parametrov aby sa to neplietlo mi rozum nebere.
Potom ešte 4.6. slovenské verejnoprávne, súbežne do cca konca letých školských prázdnin.
Maďarské už nejdem rozpisovať.
Tak zdar nech zajtra vidíte hokej.
Ať žije Skylink.

tophunter
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 284
Odpověď v diskusním vlákně
 

@boobika

ten tp 12012 mi normálně funguje v plné síle a kvalitě Ariva 202e a ariva 254 combo

Mank
Registrace: 6/2016
Příspěvků: 296
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Tak LG OLED se 12012 právě rozeběhla.

Vu+ SOLO SE V2 - HD GLASS16

mirvyh
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 49
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Na TTV Panasonic pozice 12012 již taky jede.

Vu+ SOLO SE V2 - HD GLASS16

mirvyh
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 49
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Dvě tv Panasonic opět fungují.😉

Paja
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 166
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Jak mi skončí předplatné, tak přejdu plně na pozemák a SledovaniTV. Už mě to nebaví přelaďovat a pracně si přesouvat oblíbené stanice, protože, kdo normální by stál o jejich fastscan skládání programů. Rv

monikash
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 111
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Zase se to tak často neděje. Ale taky mám ještě pozemák a Magenta tv i Sweet tv. Sichr je sichr😄

Vu+Uno4KSe, parabola 90cm, motor SG 2500A, Nokia 8010, Chromecast, Skylink, Sledování tv, Magenta, Sweet, Eurosport Player, streamovací služby.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 3 193
Odpověď v diskusním vlákně
 

sirMax

teď už si to nevybavuju jestli to bylo stejný co včera nebo tam byla jen nepatrná změna asi 0,5 dB. Zkusím se na to podívat zítra odpoledne.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 448
Odpověď v diskusním vlákně
 

E2 ... přeladějí ... Vu Zero ... staré

Včera jsem zkoušel přeladit Vu+ Zero (ne 4K), které neumí AUTO FEC. Stačí na ČT24 vejít do ladění programů, nastavit FEC na 1/2 (nevím proč 1/2) ... ukáže se signál ... dát OK a nascanování ČT je hotové. Pak na CT24 Manual Scan a zvolit Network Scan na YES a dát OK ... scan projede všechny tr. a opraví FEC ... hotovo za 3 minuty ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 955
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

parabola 120, 86% / 78% !! Rv

janys
Registrace: 2/2016
Příspěvků: 180
Odpověď v diskusním vlákně
 

SirMax

TP 11876/H 29900 3/4 DVB-S2 mě ukázal hodnotu MER 15 dB po změně parametru. Na Technisatstrar S2 kvalita 10,6 dB.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 448
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink přeladění

Včerejší změna parametrů na 11876 nemá na MER žádný vliv. Pouze Link Margin(šumová rezerva) se zmenšila.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021
Příspěvků: 1 634
Odpověď v diskusním vlákně
 

Varos107

To by ani jinak nešlo, když to jede s FEC 3/4 a pilot on už pěknou řádku let od jeho spuštění v DVB-S2. U TP 11934/V jsem také měl MER 14,7 dB což mě přijde stejný s parabolou Emme Esse 85. Uvidíme až dojde k úplnému přeladění na Astra 3C, jak se to bude chovat při větší nepřízní počasí. Varos jinak díky za informaci.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 448
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra