![]() |
|
Skylink Fastscan?Ahoj všem, stává se mi, že ačkoliv přijímače mají Fastscan (všeobecně jak TV tak boxy), tak stejně malé změny nedetekují a programy nehrají. Má někdo informaci zda bude nějaká větší změna v dohledné době, aby se tzv. svezlo i se změnami FEC atd.? A tudíž aktualizace byla úspěšná? Děkuji za info..![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
PájíkKoukám na to takto: Tohle je problém Skylinku, ne můj. Od 22.5 jsem díky tomuto získal deset úplně nových zákazníků, tři z nich po tomto přešli od Skylinku na pozemák. Nějakou kousavou atmosféru jsem nepoznal. Lidi měli donedávna větší starosti s dodavatelem elektrické energie, plynu atd, než s nějakým TV příjmem.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 053 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan?áno, tak práve mi na helpdesku skylinku potvrdili problém s Gosatmi a jeho klonmi pri zmene SR... takže fastscan to nevyriešil, iba továrenské preladenie alebo úprava SR v menu... takže zákazníci sa sklamali a ja tiež, tieto boxy roky fungovali ako hodinky... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 556 |
![]() |
|
@zolyproblém je v tom, že u Skylink nikdo moc nepřemýšlí a nepředvídá. Pochybuji, že v nějaké specifikaci mají v rámci FSC zahrnuté sítové proladění, které by opravilo změny symbolové rychlosti.Pokud ano, tak si to neověřili.Navíc drze na svých stránkách uvedou: "Má vaše televize funkci FastScan? Pak nemusíte přeladění vůbec řešit."(https://www.skylink.cz/preladeni). Opravu sw na přijímače které se nevyrábí (všechny mimo Tesly 3000 a Kaon) nikdo již nezajistí, dovozci nejsou charita a M7 to taky nezaplatí.O včasném informování techniků měsíc dopředu si můžou za celou dobu fungování Skylink všichni jenom zdát. Na tuto firmu má výstižný název KORPORÁT, ZÁKAZNÍK NA POSLEDNÍM MÍSTĚ.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 037 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan?a najväčšia hanba bola, že jedneho zákaznaka s Gosatom pani na zák. linke 4x odpálkovala a kázala mu robiť reštart boxu namiesto toho, aby oficiálne povedala, že treba továrko a nové naladenie služby, a teda od štvrtku nevedeli operátorky čo s načatým problémom a ani si ho nevedeli priznať a korektne informovať zákazníka, proste humus na humus... pán Glisník |
zoly
![]() |
|
změna parametrů SkylinkZměnu parametrů vysílání Skylink považuji za nejhůře zvládnutou (ze strany provozovatele) za poslední roky.Stovky dotazů a telefonátů uživatelů, kteří hledali pomoc. Poznatky jsem se pokusil shrnout na svých stránkách, ale jelikož sem nemohu dát odkaz, zkuste vyhledat googlem "shrnutí dopadů změn parametrů Skylink". |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
mediator12preštudoval som si dopady, námietka len k tomu Sony TV s Gosatom: používal by som to naďalej, lebo voľba kanalov na Gosate je rýchlejšia ako na TV Sony a , včerajší fastscan na Gosatoch prebehol úspešne, iba SR u dotknutého TP sa úspešne nezmenila, .. i napriek tomu by som požíval pomerne múdry vietnamský Gosat, a s TV sony 3-ročnými mám zaregistrovaný opakovaný problém s vadným sat tunerom...Skylink by mal hlavne povedať vo svojich PR výstupoch pravdu, že s Fastscanom u niektorých ready boxoch môže byť problém... |
zoly
![]() |
|
@mediator12Tak je to prínosné zhrnutie prelaďovania, ale ak si už vychádzal z vlastných skúseností /telefonáty od Tvojich zákazníkov/, mohol si zdieľať informáciu, že koľko percent z Tvojich zákazníkov mal s tým technický problém.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 568 |
![]() |
|
@peterskMáš pravdu, původně jsem tam ten odhad podílů jednotlivých skupin chtěl dát, ale pak jsem na to zapomněl.Doplním to někdy večer až bude čas, teď si musím vydělávat na chleba. A možná jen upřesnění, nejednalo se samozřejmě pouze o moje zákazníky, ale tím, že mám své webové stránky, tak se dotazovali všichni, kteří stránky přes Google našli. A že jich bylo ... Mimochodem, trvá to dodnes, stále někteří ještě nemají hotovo. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan?tak vecer som prisiel domov, zapol telku a programy z 11934 uz vsetky bezali normalne. Nic som neprestavoval ani nepreladoval... ;-) |
lizbo
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan?Někdy stačí přijímač znovu vypnout a po minutě dvou opět zapnout, fastcan seznam se načte znovu správně. Ne vždy je to ale pravidlem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 650 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan?tak dnes som bol v jednej domácnosti, kde majú 2 ks gosat 7060, jeden preladil, druhý nie, zabudol som u n ich skontrolovať verziu softu |
zoly
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan?Dnes jsem to aktivoval na mém Humax přijímaču a už je to ok. seznam se přeladil s novými parametry na History HD, Šlágr Premium HD atd..Předpokládám, že příští týden bude pravděpodobně další změna buď hned v úterý 4.6.nebo druhý den ve středu po servisní noci. Uvidíme. To by měli spustit veřejnoprávní RTVS programy na TP 12012/V. Na puvodnim TP 11954/V pujdou až do konce prázdnin. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 650 |
![]() |
|
Transponder Astra 23,5°E 12090V29900Byl problem způsoben LNB. Starší LNB nefunguje s transponderem Astra 23,5°E 12090V29900. |
KisCsillag
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |