![]() |
|
Technibox UHD S a Skylink terazPo preladení skylinku mi nejde obraz skoro na všetkých programoch okrem STVčiek, teda to čo sa neprelaďovalo. Obraz tma a zvuk rozsekaný.Urobil som továrko, ručne som naladil po transpomdéroch a výsledok je rovnaký-nulový ![]() Vie niekto poradiť? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
Judirhkapřijde mi to málo pravděpodobný, že by při přeladění přijímače zrovna vypadli zápisy na kartě, ale stát se tak mohlo, prostě náhoda. Buď zkusit nechát přijímač na ČT HD nějakou dobu alespoň dvacet minut a počkat na zápisy a ověřit to na nefunkčních programech zda jde obraz nebo poslat refresh zápisy na kartu, to bych volil jako poslední možnost pokud kartu nerozjede klasický. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERJJ. Me uz nic jineho nenapada, max. vyzkouset modul v jinem stroji.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
Hornet18Na stránkách TechniSat je poslední sw z ledna 2023 pro tento prijimac, možná že by to pomohlo pokud bude karta v pořádku se zápisy a vše pojede pokud to máš jak ověřit na jiném prijimaci. |
HYPER
![]() |
|
RE: Technibox UHD S a Skylink terazTiež som mal staršie Isio S1, určite bolo na vyššej úrovni, ale odišiel tam tuner po 12 rokoch...@Hyper, to kódovanie mám v polohe zapnuto, programy sa naladili všetky v pohode, nerobím to prvý krát ![]() @Judithka, zapisy som tiež poslal, nepomohlo. Obávam sa, že to bude ten vysoký dátový tok, vraj to nezvláda nad 65Mbit/s písal mi to vlani technik. |
HornetF18
![]() |
|
RE: Technibox UHD S a Skylink terazDal som aj ten posledný sw, aj zápisy som poslal, čt bežala skoro hodinu a nič, moduly som vymenil medzi sebou 2x, ale keď dekódujú tp na stv, tak by mali byť ok, pozrel som do ich menu, nehlásia žiadnu chybu.Volali mi aj zo skylinku, aby som dal továrko a naladil ručne, čo je teda základná vec pri takýchto problémoch, ale nepomohlo, tak som im napísal odpoveď, uvidím čo vymyslia ![]() |
HornetF18
![]() |
|
Hornet18a co zkusit to naladit s fastcan seznamem a pak to naskládat do oblibenyho seznamu co to udělá. Jestli ti jde Nova HD a Prima HD, tak problém s kapacitou TP nad 65 Mb by to neměl být, protože to jede už pěkně dlouho s FEC 3/4 a piot ON na TP 11876/H. |
HYPER
![]() |
|
@HornetF18Ještě možná jak radili výše, vypnout zapnout, ale vytažením ze zásuvky, nechat chvíli a znovu zapnout, aby nastal tvrdý restart. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 671 |
![]() |
|
RE: Technibox UHD S a Skylink teraz@Hyper, Nova inter. mi nešla od zakúpenia, ani Joj a jej odnože, tak by to mohlo byť toto...@torny, to som už samozrejme vyskúšal, nepomohlo. Ale dal som na začiatku aj tovarenské nastavenie, tak reset bol, ale je ešte jeden typ resetu, pridržaním šípky hore a zapínania priamo na prístroji, taký servisný reset, možno skúsim a znovu ladiť. |
HornetF18
![]() |
|
už se to tu řešilohttps://www.parabola.cz/forum/topic-104556/ |
matka
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Technibox UHD S a Skylink terazNo joo, asi to bude tak |
HornetF18
![]() |
|
Hornet18Tohle vyřeší asi jediné opravny sw pro tento prijimac a to bude muset Skylink nahlásit tento problém při změně FEC na 3/4 pilot on německé straně. Jinak to prostě nevidím. Teď jde i o to jak kvalitní má teď výrobce vývojáře sw, když při každém novém sw nejde korektně zase něco jiného. Oni hlavně dělaj sw asi na míru nemcum rakusanum a to ostatní už asi nějak moc neresi, pokud jim tam někdo dodatečně nenahlásí na opravu nějaký problém. |
HYPER
![]() |
|
@HornetF18Zbytečně to zde řešíš,žádný tzv.odborník Ti s tím nepomúže,jedině reklamace toho šrotu![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@HYPERTo si buď jistý,že to nikdo řešit nebude![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@ všetkým účastnkomChcem sa všetkým poďakovať za pomoc.Nakoniec pomohol "matka", že mi oživil seniorskú pamäť ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nahral som starý sw 2.81.0.2(4504),mal som ho zálohovaný, a funguje to, všetky programy som naladil po TP ručne. Samozrejme na začiatku flash reset. Zo skylinku sa ozvali len raz...idem sa im "poďakovať! ![]() |
HornetF18
![]() |
|
Hornet18Nemáš zač, hlavně že se to podařilo rozjet. U nás už se asi sehnat nedá tenhle typ, ale na stránkách výrobce je pořád k mání, takže by asi nebyl problém to objednat. Je tam i verze se zobrazováním nazvu stanic na displeji. Stojí o pár desítek euro navíc. SW to bude ale asi totožný typ. Nenašel jsem u toho verzi sw pro ten prijimac. |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |