![]() |
|
Výber vhodného internetového tuneruPoraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
@Pavel206A košťata jsi zkoušel ? Nevím jaký to mělo číslo, byly úzký podlouhlý, udělal jsem tomu vzadu labyrint aby to otočilo fázi a zvedlo basy pod 100 Hz. A k tomu starej dobrej Transiwat, nedávno jsem to vyhodil, mělo to i korekce na magdyn přenosku. Hrálo to slušně |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@Pavel206Řezal jsem to lupenkovou pilkou a lepil dvousložkovým epoxydem. Drželo jako svařený. Když repráky odešly, měl jsem je dlouho v garáži a podpíral s nima auto, když jsem na tom něco dělal. |
MMorous
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruMám taky teslacky repro sloupy s ARN 6604 dvakrát a s jedním papírovým sirokovyskacem průměr myslím do 7 cm co se používal u dvoupasmovych beden u rádií Tesla a s vyskacem s kalotonovym středem v černém provedení, a je to ten co se dělal i ve žluté variantě. Koupil jsem je po revoluci staly kolem pěti tisíc na tu dobu. Pak jsem zjistil, že jsou spis určené pro TV zn. Tesla maji frekvenční charakteristiku od 63 Hz do 12000 Khz impedance 8 ohm s basreflexem RMS 60W. Původně jsem chtěl Teslacky bedny tripasmovky s 30 basákem v bukovém odstinu, ale když jsem přišel do prodejny už je neměli a prodavačka mě řekla, že už nebudou. Tak jsem vzal tyhle. Nehrajou špatně, ale mám v plánu to predelat. Neodpovídá litraz beden a navržení repraku je v provedení Di Apollo. Hodně rozměrově se podobají dnešnímu výrobci beden sloupu AQ. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@MMorousKošťata? Transiwat veľmi dobrý zosilovač z disktétnych súčiatok. Začínal som z MBA 810, potom MDA 2020 a končil s Dudkovým DPA 386. |
Pavel206
![]() |
|
@mmiriboyUž si k dispozícii? Len Ti pripomínam, či si nezabudol, že máš niečo zistiť resp. poslať a zároveň zalistuj v diskusii trošku naspäť mal som na Teba ešte nejaké otázky. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Ale neboj sa, čítal som a zajtra, ak mi to vydá, tak ti to pozriem.P.S. ...môj život sa "netočí" iba okolo internet rádií! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@Pavel206Proč si teda nekoupíš internetové rádio Technisat bez (V3) ten starší model co má @mmiriboy. On přece psal, že mu přehrává formát FLAC.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeTo ma napadlo hneď na začiatku, kde som chcel aby u neho aj u Hamy mali LAN lebo staršie ho mali. Prešmejdil som všetky SK a CZ e-shopy a nič, už nie sú. Keď som ich aj niekde našiel tak sa mi potom po dlhom dopisovaní ospravedlňovali, že zabudli vymeniť staré obrázky resp. popisy, čo mi potom aj napr. zástupca z Hamy potvrdil, že ich už určite nenájdem. Inde by podľa mňa bola situácia veľmi podobná lebo určite všetky staré modely, ktoré sa na "západe" nepredajú navalia k nám s tým, že sa u nás určite predajú. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206To je smůla. Já jsem jeden obchod v česku našel, ale o FLAC tam není zmínka. Na obrázku je vstup na Lan, ale jen rychlost 10/100. Ale věř jim že nemají obrázky ze starého modelu a prodávají nový model.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206Zde je odkaz;https://www.neon-el.cz/technisat-digiradio-143- Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeDík za snahu. Pozeral som, v názve nemajú uvedené CD ale na obrázkoch je s CD a aj cena by tomu zodpovedala. V texte píšu, že prehráva jednoduchý FLAC. Ako píšeš nie je isté, čo vlastne ponúkajú, musel by som pondelok prezistiť. Cena aj s dopravou na Slovensko je síce o 27 € viac ako u nás v Datarte (a to ešte by som mohol použiť 5 € zľavový kupón). Škoda minulý týždeň som cez Rožnov p/R prechádzal, mohol som aspoň to poštovné 10 € ušetriť. V tomto prípade by ale cena nebola podstatná, pre mňa sú dôležité tech. parametre. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tak napiš přímo do Německa a zeptej se i na podporu velikosti USB flash. Obi ti odpoví. Už jsem tam taky psal.https://www.technisat.com/en_XX/Contact-Hotline/352-34/ Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeNapísal som do toho eshopu a aj keď už mali po záverečnej tak sa mi vzápätí ozvali. Uvidíme, zatiaľ čakám na odpoveď ale na stránke uvádzajú, že ho nemajú na sklade a že je skladom u dodávateľa, tak predpokladám, že sa bude jednať o model V3. Potom by som ohľadom toho USB napísal do toho Technisatu. Ak by to vyšlo tak by to bolo super. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tak máš to tam, v sekcii Album, pozri foto od ID: 1808 až po 1813.Poznámka: snímky 1805,1806,1807 majú zlý popis, moja chyba a zmazať sa to už nedá! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyVelká vďaka za Tvoju snahu. Ozaj si na tom super popracoval. Aby zasa niekto nepovedal, že vo všetkom hľadám len blchy ale priznám sa, že moja predstava bola úplne iná V tomto je asi moja stará Auna neprekonateľná. Ešte otázka, použité súbory v teste sú tak ako si ich stiahol z internetu alebo si ich IDTag upravoval v nejakom softe napr. MP3Tag alebo jemu podobnom? Priznám sa, že ja som na tých IDTagoch musel dosť dlho popracovať lebo presnosť a hlavne úplnosť týchto údajov v ňom bola veľmi biedna. Ale ako už niekto povedal budem počúvať a nie sa dívať na malý displej. Myslel som si ale že vývoj pokiaľ nestagnuje ide aspoň trošku dopredu a nie dozadu. |
Pavel206
![]() |
|
@mildePrečo si myslíš, že rýchlosť 10/100 je malá. Pri tých prijímaných dátových tokoch si myslím, že by to mapostačuje. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206100/10 - zase chyba v úvaze, protože tomu nerozumíte. To není o tom, že to stačí |
MMorous
![]() |
|
@MMorousTak nás pouč. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeNašiel som ešte jednoho predajcu na Slovensku. Ten má Technisat ale bez CD za nejakých 195 €. Nemala by to byť verzia V3, lebo to V3 vraj nemá na krabici uvedené. Poslal foto krabice, ale len tej časti, kde je uvedené, že má prípojku Ethernet 10/100. Dúfam, že nie len na krabici. Môžeš pozrieť krabicu, čo tam máš Ty uvedené? |
Pavel206
![]() |
|
@mildeOtázka je, či rozdiel medzi verziou bez CD a s CD je len v absencii toho CD a nie v ostatných technických parametroch. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Na tých skladbách neboli robené z mojej strany buď žiadne úpravy v IDtagu, alebo len minimálne. Nakoľko mám tej hudby stráaašne veľa, tak už si to nepamätám, že kde a čo som upravoval.Čo sa týka toho tvojho net pripojenia, rýchlosť 100/10 je z môjho pohľadu nič moc (u mňa momentálne 850/200). Kedysi som mal VDSL pripojenie 90/20 a už vtedy som mal trošku obavy, či mi to nebude nejak kolabovať, keď budem mať trebárs na PC spustený nejaký velkokapacitný download, decká na ďalších notebookoch na on-line hrách a ja si ešte pre zábavu spustím trebárs YouTube. Ale tá doba je už za nami, dneska nemám obavy, že by sa kvôli rýchlosti niečo seklo. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Pavel206Obecně bych viděl v síti všechno GB. Pravda je že televize mají obvykle 100, funguje to, ale to jsou moderní výrobky s moderníma síťovkama a navíc se specielně u televizí doporučuje Wifi. Ja to mám přes 3 zdi tak jedu na kabel.Na problém přenosu v síti kde jsou prvky 10/100 a 1GB jsem narazil 2x a byl problem. Napřed to okamžitě všechno spadlo na nejnižší úroveň a při opětovném spuštění se to sekalo. Není karta jako karta a u podobnejch zázraků o jakých se tady píše bych měl strach z kompability. Poslední problém co jsem měl ze sítí byl nějakej wifi zesilovač co vnukli bráchovi v Datartu, když jsem to konečně nastavil, a to jsem musel zaplatit dalších 200,- z telefonu za SMS pro ověřování kódu ke stažení SW, tak bych to nazval zpomalovačem. Při koupi něčeho co má wifi tak doporučuju ověřit, jakou to má normu a jestli je rádio MiMo. 10/100 kromě televizí do sítě 1GB obecně nedoporučuji, protože nikdy nevíte, co Vám nabízi za ležák a jak starý výrobek to je. Moje VUčko má 1GB a no problem. Onkyo taky tak. A v síti mám 2 levný switche z Action za 2OO,- a taky v poho. Prostě hlavně nekupovat starý věci |
MMorous
![]() |
|
@mmiriboy, @milde, @MMorousTá rýchlosť 100/10 je uvedená v manuáli prístroja. To len @milde povzdychol, že je to málo ale neuviedol prečo a @MMorous nás nepoučil. Ja mám vzduchom 65/6 a príjem mám stabilný bez výpadkov. Používam ho v podstate len ja, manželka len občas a max. na internet. Zatiaľ žiadny problém ani u 4K filmoch. Bývam v RD a tak nejaké rušenie od susedov nehrozí ako v paneláku. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Nič v zlom, ale zrejme si vôbec neuvedomuješ, že nároky na net pripojenie v domácnosti sa neustále zvyšujú. Takúto rýchlosť (65/6) som mal pred 10 rokmi, keď som fičal cez lokálneho provraidera cez mikrovlnné pripojenie. A ver, už vtedy, keď u nás Telekom vymenil technológiu v ústredni, hneď som radšej prešiel k nim.V dnešnej dobe už mnoho elektronických zariadení sa nezaobíde bez net pripojenia, t.j. ak chceš "kráčať s dobou", tak jednoducho a proste musíš myslieť aj na takúto základnú vec - rýchlosť net pripojenia. Ja rozumiem, možno vy nie ste "náročná rodina" ohľadom spotreby dát z netu. ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@MMorousTakže podľa Teba namiesto LAN 10/100 je lepšie použiť WLAN? Ak máš pravdu tak sa nečudujem výrobcom týchto prístrojov, že namiesto toho aby zlepšili 10/100 a tým by zdražili prístroj tak ho radšej vyhodili a uprednostnili (stabilnejší) WLAN? Keď som skúšal moju telku tak cez WLAN tak to skoro vôbec nešlo až keď som dal cez LAN tak to bolo v pohode. Doteraz cez prípojku LAN na týchto prístrojoch považoval z hľadiska stability za nevyhnutnosť a skôr ako výhodu ako nevýhodu. To by som ale potom musel zásadne zmeniť svoje rozhodovanie. |
Pavel206
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
![]() |