![]() |
|
Výber vhodného internetového tuneruPoraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
@Pavel206Nehnevaj sa, ale na to tvoje pomalé net pripojenie (65/6) chceš použiť Wi-fi pripojenie, kde tá rýchlosť budú ešte nižšia?To je hlúposť na entú! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyNeviem ale 6.6. si napísal, že "samozrejme, že tuner mám pripojený cez LAN". A Ty to prečo robíš pri tom svojom superrýchlom pripojení? To nie je hlúposť na entú? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206K tvé polemice WLAN a LAN nevím co napsat. I pro obecnou komunikaci i tady na foru je potřeba mít alespoň základní znalostní minimum, které ty postrádáš. Takže hodně zdaru |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@Pavel206Jedna vec je rýchla Wi-fi a LAN sieť a ďalšia je, že môže dôjsť k zarušeniu Wi-fi siete. A jednoducho a proste - kábel je kábel. Už som to písal niekoľkokrát, ja preferujem LAN, aj keď tu mám v celom baráku možnosť pripojenia na 2,4 a 5G Wi-fi sieť. Mám LAN rozvody po celom baráku vrátane pivnice, povaly a garáže. A to nie len kvôli rôznym prístrojom v domácnosti, ale aj kvôli kamerám. Pri kamerách tiež neuznávam Wi-fi pripojenie! Dá sa potom veľmi ľahko takýto bezdrôtový systém zarušiť, ak sa nejaký "chytrák" rozhodne niečo čórovať z môjho pozemku.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Pavel206Že odbočuji od tématu. Včera mě přišla do Datartu meteorologická stanice s podporou aplikace na mobil. Má tuším 4.9 hodnocení. Absolutně nesouhlasící teploty venkovní či vnitřní. Kluk si ji taky koupil a to samé. I když dělá do PC, tak nic nepomohlo. Tak dnes moje první vratka zboží.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNeviem v minulosti u nás existovala kontrola dovážaných výrobkov. Dnes sa tiež sa vystavujú nejaké "európske" certifikáty kvality ale aj tak asi funkčný kontrolór je až koncový zákazník.Tú krabicu si pozeral? |
Pavel206
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruZde fotka. Taky tam není V3 napsáno a je to. Zkusil jsem nahrát nový software a nic nového.Krabice bez V3 popis. Mají v tom bordel https://i.postimg.cc/j2DXwThV/IMG-20240623-102205.jpg Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeSkús ešte pozrieť na bok krabice či pri popise pripojenia je uvedené: 1x Ethernet 10/100. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206No tak asi krabici má stejnou jako já. Akorát neví ten prodejce co v ní leží za model🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePochopil som správne, že na krabici máš uvedené 1x Ethernet 10/100 a fyzicky ten konektor na prístroji nemáš? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Ne Lan nemá. Wifi naměřím doma 253/259 Mbps a to mě stačí. Ostatní přístroje co mají lan, tak je mám na ni připojené.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMám taký blbý pocit, že asi sa im špeciálne pre každý typ nechce vyrábať novú krabicu a všetky typy tlačia do jednej. To je ale potom min. zavádzanie zákazníka. To by som ale o presných a pedantných nemcov nečakal.Toho predajcu zo Slovenska som radšej poprosil nech to overí priamo na prístroji, zatiaľ neodpovedal a zatiaľ ani ten čo si mi poslal link. Pýtal som sa či máš ten údaj o LAN (1x Ethernet 10/100) uvedený na boku krabice. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Myslím si, že v prvom rade si daj navýšiť u svojho operátora net pripojenia dátovu rýchlosť. A potom ti to bude jedno, či Wi-fi alebo LAN.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyUž so min. 2 krát písal, že tú Aunu mám cez WLAN vzdialenú 3 metre a cez 2 priečky od routra a bez akýkoľvek problémov. Tie dnešné prístroje sú asi na prd lebo na rôznych fórach som čítal, že niektorí mali vzdialenosť len 20 cm a signál im vypadával, tak preto pre istotu ten LAN lenže v dnešnej dobe je výber takýchto prístrojov dosť obmedzený. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Kvalitné Wi-fi pripojenie nie je iba o vzdialenosti medzi zariadeniami. A pri 20 cm vzdialenosti tam boli zrejme iné rušivé aspekty, ktoré degradovali ten Wi-fi signál!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyBývam na periférii mesta, mám skoro priamu viditeľnosť na vysielač (možno len nejaké stromy), mám iba dvoch susedov pomerne dosť vzdialených, momentálne nevidím žiadnu inú sieť, tak nejaké zarušenie z tohto dôvodu asi nehrozí. Jedine, že by mali nestabilný signál alebo ho mali umiestnený na mikrovlnke alebo v blízkosti nejakého iného rušiča. Ono sa to potom ťažko posudzuje lebo tam môže byť ozaj veľa faktorov čo to môže ovplyvniť a problém môže byť na strane užívateľa a výrobok je potom zle hodnotený. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Nič v zlom, ale už tu pomaly 3 týždne riešiš v podstate to isté - t.j. ako pripojiť internetový tuner!? Za ten čas by som mal od rôznych predajcov otestované snáď aj 3 rôzne pristroje - veď podľa zákona mám ako zákazník právo vrátiť zakúpený tovar bez udania dôvodu. A čo sa týka rýchlosti toho tvojho net pripojenia, v tom sa nebudem opakovať, svoj názor som už napísal a nemám dôvod ho meniť.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyVšak, keď Ťa to už otravuje nikto Ťa nenúti odpovedať. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tu nejde o otravovanie, ale o to, že sa opakuješ, ako preskakujúca gramoplatňa. To je celé. Treba aj niečo činiť, nie len o tom básniť a mlátiť slamu naprázdno!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboy😂😂😂👌👌👌Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206@mmiriboy má pravdu a ty jsi na něj ještě arogantní. Však ti dost poradil. No pravda popsaných 11 stránek a pořad dokola. Prvně FLAC a teď zase LAN. O tom vracení zboží má pravdu. Včera jsem vracel meteostanici za 1500 Ič a prachy mě vysázeli hned na ruku. Pravda, pokud objednáš zboží mimo své bydliště, musíš ho zabalit a poslat. No jsou s tím starosti.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTiež si myslím, že z mojej strany som sa snažil odpovedať na všetky otázky, ktoré tu boli napísané. A je tiež pravdou, že môj život sa "netočí" len okolo internetových tunerov. V súčasnej dobe tie moje zariadenia beriem ako bežnú súčasť domácnosti, t.j. beriem ich také, aké sú a jednoducho neriešim rozdiely medzi zariadeniami. Veď človek má aj iné záujmy, povinnosti, ale aj starosti v každodennom živote. A písať (ale aj čitať!) o niečom stále dookola je trošku mimo...![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTak jsem zkoušel Tecnisat V3 a zjistil jsem že je i možnost přehrávat soubory FLAC. A to přez zadní vstup cinch in. Nemám to připojené k PC, tak jsem použil mobil s nahrávkou. Info tam sice není, ale to jsem získal z aplikace Poweramp.https://i.postimg.cc/906VP13x/Screenshot-20240624-121924.jpg https://i.postimg.cc/zv2YDrFH/Screenshot-20240624-121940.jpg Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mmiriboyDodatekhttps://i.postimg.cc/fLZNB5by/Screenshot-20240624-121910.jpg Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeSignál na vstupe cinch je už analógový, t.j. je absolútne jedno, že aký bol použitý kódek v pôvodnej digitálnej nahrávke, keďže táto nahrávka bola prevedená do analógového výstupu na pripojenom zariadení. Toto pripojené zariadenie môže byť čokoľvek, čo má analogový audio výstup. Čiže aj smartfón, ale aj gramofón, magnetofón, CD player atď, atď...VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
![]() |