Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Výber vhodného internetového tuneru

Poraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem.

Pavel206
Registrace: 6/2024
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398
Odpověď v diskusním vlákně

@Pavel206

Pozri môj podpis - všetko sú to linuxové stb a na každom z nich sa to dá sprevádzkovať. (Aj na tom Octagone!)
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: Výber vhodného internetového tuneru

3- týždňová diskusia, už si mohol mat kúpených a odskúšaných 5 tunerov. :)))

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Pavel206

Nevím psal jsem že nemám nic nahraného. Nepoužívám. A teď na to nemám čas. Řeším závadu na satelitu.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

milde

tak držím palce, ať to dáš dohromady. Doufám, že to není většího rozsahu a pujde to opravit.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Viz téma Skylink výpadek😀

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Pavel206

Nemyslel som to fyzicky ale v podstate tak ako už napísal mmiriboy. Dá sa aj do Android TV /neviem akú máš telku/. Do Android je aplikácia napr: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.al.dlnaserver&hl=cs
A linuxových stb tak ako písal mmiriboy. Ale sú riešenia aj na LG a Samsung telky.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Mám TV Sony s androidom. Priamo v Google play som apk nenašiel až po napísaní odkazů do vyhladávača. Vyzerá to zaujímavo ale akosi sa mi to nedarí nainštalovať lebo pri výbere zariadenia mám všetky zariadenia vrátane TV vyšednuté. TV s routrom mám pripojenú cez LAN sieť. Nie je náhodou potrebné na TV mať zapnutú WiFi, ale neviem či je to možné súbežne.

Pavel206

@petersk

Tak sa mi tú apk do toho TV podarilo krkolomným spôsobom dostať. Budem skúšať potom sa ozvem.

Pavel206

@Pavel206

Zadaj na telke v Androide v Google Play do vyhladávača DLNA a čo Ti najde tú appku si tam nainštaluj.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Tam mi nič také nenašlo až keď som nainštaloval apk Aptoide tam ho našlo resp. som si ju stiahol aj manuálne v PC. Momentálne v nastavení sa skúšam nastaviť zobrazovanie mojich obľúbených "obrázkov albumov" ale sa mi to zatiaľ nedarí. Obaly mám uložené v IDTagu v každom jednom súbore o veľkosti 300x300. Skúsil som ho pridať do priečinka ako folder.jpg a tiež nejde, možno má byť inak nazvaný. V tom Kodi som nemusel nič nastavovať, zobrazil sa hneď. Zaujímavé je, že TV stačí aby bol len v pohotovostnom režime a DLNA funguje. R^

Pavel206

@Pavel206

A načom skúšaš nastavovať to zobrazovanie?

petersk

@petersk

V setup apk DLNAServer.

Pavel206

@petersk

Keď som pripojil 128 GB USB s asi 3500 súbormi (objektami) kde bola hudba len v priečinkoch v koreňovom adresári tak ich server načítal v pohode. Keď som ale pripojil 2 TB HDD s rôznymi priečinkami (Dokumenty, Foto, Hudba, Video, ...) tak sa zastavil na 7303 objektoch a ďalej už nepokračoval (asi maximálne množstvo čo je schopný načítať). Keď som ale nastavil konkrétnu cestu napr. na ....Hubba/Flac tak sa server vôbec nespustil. Vychádza mi z toho, že dokáže prečítať len celé USB, HDD bez možnosti nastavenia cesta len na konkrétny priečinok.

Pavel206

@Pavel206

To čo chceš nastavovať /s tými obrázkami albumov a pod/to nastavuj v playeri kde to chceš prehrať, nie na DLNA serveri.

petersk

@Pavel206

Skús aplikáciu BubblePnP

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@Pavel206

Načo chceš načítať v DLNA serveri súbori na telke. Nato tam máš nejaký player. DLNA server je nato aby keď sa prihlásiš z iného zariadenia riadil prístup k HDD napríklad. Odskúšaj si to na mobile napr. pusť nejaký player ktorý vie nájsť sieťové úložisko napr. MXplayer tam najdi DLNA server a HDD a pusť súbor.

petersk

@petersk

Mám android TV, k nemu pripojím HDD. V TV som nainštaloval DLNAServer, otvorím ho, spustím server a začnú sa načítavať súbory z toho HDD, zapnem internetové rádio na ktorom chcem počúvať, otvorím music player, kliknem na shared média, objaví sa server s názvom TV, kliknem na neho a nájdem cestu k súborom, prehrávam. Problém je v tom serveri načítať všetky súbory (subjekty) z USB (HDD), ktoré je väčšie ako 128 GB.
Tak neviem, čo robím zle.

Pavel206

@petersk

Napísal si:
"To čo chceš nastavovať /s tými obrázkami albumov a pod/to nastavuj v playeri kde to chceš prehrať, nie na DLNA serveri."
Na internetovom rádiu čo sa týka obrázkov nič nenastavím, tam len môžem prepínať zobrazenie interpreta, názvy skladby atď. V nastavení toho DLNA sú možnosti nastavenia čo sa týka tých obrázkov. Skúšal som rôzne kombinácie ale bez úspechu.

Pavel206

@petersk

Na 256 GB USB mám 26000 MP3 súborov, po pol hodine načítalo 19000 súborov, potom sa to zaseklo a už ďalej nepokračovalo. Vyzeralo to sľubne ale asi pre mňa nepoužiteľné.

Pavel206

@Pavel206

Mě tak připadá, že si čím dál víc vymýšlíš. Samý dotaz nebo odzkoušej to za chvíli se na tebe každý vyprdne. Sám si nic stejně nekoupíš, aby jsi mohl zkoušet. Pak po případě vrátit. To ti je proti srsti. Ale vyhrál jsi v poslední době první místo s nejvíce příspěvky. Gratiluji🎇🎊

milde

@milde

Asi tak R^

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Jo to si nyslím že uz jsi psal na tomto zdlouhavém oříspěbku 😉

milde

milde

Nejdelší fórum bylo víc jak 13, ale to se myslím týkalo nějakého tématu na Skylinku, už si přesně nevzpominam co to přesně bylo.

HYPER
Registrace: 11/2010

@petersk, @mmiriboy

Momentálne skúšam obidve apk DLNAServer ako i BubbleUPnP ale z mobilu. V podstate sú obidve použiteľné, každá má svoje a pre aj proti (ako všetko), každá má iný spôsob použitia ako i možnosti zobrazovania či už na mobile alebo na internetovom prístroji, v mojom prípade Aune Harvard. Zatiaľ som neprišiel na to ako nájsť iné úložisko ako priamo v mobile alebo v ňom vloženej microSD karte. Možno to ani nejde ale zasa, keď sú prístroje v jednej sieti tak by to hádam mohlo ísť. V podstate je to ako cez bluetooth ale s lepšími možnosťami zobrazenia údajov priamo na int. rádiu (aspoň u mňa). Tieto sppôsoby vlastne vylepšujú možnosti prehrávania na prístrojoch, ktoré majú obmedzené možnosti prehrávania určitých súborov napr. flac cez USB. Jediná nevýhoda je čiastočne obmedzovaný mobil a potreba si zaobstarať väčšiu microSD kartu aspoň 512 GB v mojom prípade lepšie 1TB.

Pavel206

@HYPER

Neboj, tady to ještě není u konce🤔

milde
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra