![]() |
|
Výber vhodného internetového tuneruPoraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
@Pavel206Znovu jsem to nezkoušel. Já jsem si bláhově myslel že tam natáhnou třeba to přehrávání FLAC. Ani náhodou😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
Pavel206Jestli vůbec je nějaký sw k dispozici. Navštívil jsem stránky TechniSat a není tam opravdu nic. Možná v servisním oddělení by něco třeba měli, ale jak píšeš, museli by tam majitele přístrojů posílat informace, že nejde to a to a na tom základě by vydali opravny soft. U satelitních přijímačů jsem tam sw našel. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERVäčšinou tie aktualizácie viac pokazia ako opravia viď skúsenosť @milde. Najväčším príkladom je Windows. |
Pavel206
![]() |
|
@HYPER @Pavel206Už jsem napsal do Technisatu dotaz na nový software. Zítra mě odpoví. Dám vědět😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeJe dobré, keď môže človek niekam napísať. Chcel som napísať na telestar.de dotaz týkajúci sa apk Undok u výrobku Imperial. Odpísali, že od 14.6. prešli práva predávať tieto výrobky na firmu nedis.de. Na ich stránke bol problém vôbec nájsť e-mail. Nakoniec som ho krkolomne našiel ale bol to len odkaz na formulár, ktorý keď som vyplnil a chcel odoslať tak to neodišlo. Ale keby aj veľkú nádej by som tomu nedal lebo pochybujem, že by mi na túto resp. iné technické otázky aj tak vedel niekto odpovedať lebo je to eshop na úrovni napr. Otto. Keby aj áno tak mi nejaká klepica ako v iných prípadoch odpíše: "Výrobca tento údaj v návode neuvádza". Však čítať viem preto sa pýtam lebo to tam uvedené nie je. |
Pavel206
![]() |
|
@HYPER @Pavel206Dnes přišla odpověď z Technisatu.Vážený pane Homolo děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a návrhy na zlepšení našeho produktu. produkt. V současné době bohužel neplánujeme aktualizaci pro přehrávání FLAC. Vaše připomínky a požadavky jsme předali vývojovému týmu. Bohužel Vám v současné době nemůžeme zaslat přesné informace o tom, zda a kdy budou implementovány. S pozdravem Jana Thelen TechniSat Digital GmbH Julius-Saxler-Straße 3 D-54550 Daun/ Německo Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@milde, @HYPERDiplomatická odpoveď, že asi nebude. Keď ho cca pred 2 rokmi vyhodili prečo by ho dávali späť. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeA na ten nefunkčný bluetooth si ich upozornil? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Ne, třeba to byla náhoda nebo moje chyba. Ono by jim to stejně bylo jedno. Se nepotentují z jednoho čecháčkka.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206Mrkni zde. tádio. Možná to bude tvoje parketa.https://www.puhy.cz/imperial-dabman-i510-bt-internetove-radio-cerna-bluetooth-dab-usb-wlan-internetove-radio-1064559.html https://www.conrad.cz/cs/p/imperial-dabman-i510-bt-internetove-radio-cerna-bluetooth-dab-usb-wlan-internetove-radio-2637681.html Prodejci https://www.google.com/search?q=Imperial+DABMAN+i510+BT+internetov%C3%A9+r%C3%A1dio&client=ms-android-xiaomi-terr2-rso2&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1#ip=1&oshopproduct=gid:3027584704958300052,mid:/g/11thktr7rg,oid:8741313762074830211;11094322171746440447;2931135673464203237,rds:UENfMzAyNzU4NDcwNDk1ODMwMDA1Mg%3D%3D,pvt:hg,pvo:1 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeĎakujem Ti za Tvoju snahu. Tento model resp. i560 s CD mám už dlho v merku. Ten z CD je ale o 100 % drahší lebo obsahuje aj zosilovač 2x30W. To by som nejako prežil. Oba majú v podstate všetko čo chcem: LAN, obostranný bluetooth, dokonca aj funkcie naviac: prístup k streamovacím službám, nahrávanie na USB, počasie, ... . Ako som skôr písal komunikácia s Puhy, Conradom a nakoniec teraz so zastúpením Nedis.de je o ničom. Informácie ohľadom toho USB som sa nedozvedel ale už momentálne to pre mňa nie otázka č. 1 a už by som to teraz riešil inak. Namiesto Undoku je tam aký okresaný Soundmate, ktorý asi nemá všetky jeho funkcie. Najviac ma zaujala možnosť transmit bluetooth napr. do slúchadiel a repro, ale neviem, či v funguje aj na CD, podľa mňa by malo. Mám zľavu 7 % tak to by sa už dalo. Včera som ho už skoro objednal ale ešte som mrkol na najnovšie recenzie na amazone (a to som nemal) kde som sa dočítal dosť negatívne názory zásadného charakteru v zmysle zásekov, potreby nasledných reštartov atď... ale sú tam aj veľmi pozitívne, tak "babo raď". Asi to risknem. Stále uvažujem aj o tom Technisate 143CD. Teraz mi asi pred 5 min. prišla z Conradu ako stálemu zákazníkovi 12% zľava. No nekupto "když je to tak levný". |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206No mě by se to taky líbilo, ale už mám jiný.😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeUž mi ide len o to aby aspoň tie základné funkcie, kvôli ktorým je prístroj postavený, fungovali bez problémov. Ostatné funkcie hlavne tie streamovacie služby by som asi ani nevyužil, ale sú to taká čerešnička na torte. Je pri nich uvedené, že je pripravený prehrávať flac súbory ale pri prehrávaní internetových rádií sa podľa návodu nedá použiť. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeEšte rozmýšlam, či predsa neísť do tej omnoho lacnejšej verzie bez CD (vo veži mám už 2 DVD) alebo ísť do toho Technisatu a zbytok plus prípaný doplatok neinvestovať radšej do externého možno kvalitnejšie bluetooth modulu a hlavne do nejakého malého NAS serveru, stačil by možno 4TB. |
Pavel206
![]() |
|
@mmiriboy a samozrejme aj ostatníNa starom zariadení mi app BubbleUPnP fungovala bez problémov od samého začiatku. Na novom zariadení nie som schopný túto app sprevádzkovať. Prehrávanie síce začne asi až o 10 s ale začne ale po prehratí 1 skladby sa spojenie ako keby preruší a prehrávanie skončí a ďalej nepokračuje. Nefunguje to ani cez playlist. Skúšal som aj iné app napr. MediaMonkey a HiFi Cast, ale vždy s tým istým výsledkom. Na app som skúšal rôzne nastavenia ale nič nepomohlo. Skúšal som aj LAN aj WLAN s tým istým výsledkom. Asi nie som jediný kto má tento problém lebo tento sa rieši aj na iných zahraničných fórach, kde o. i. bolo navrhované aj vypnutie optimalizácie batérie na mobile, mne to ale nepomohlo. Vzhľadom na to, že ten istý problém je aj v iných app predpokladám, že to bude asi v samotnom zariadení ale tam sa neponúka pre UPnP žiadne nastavenia. Nestretol si (Nestretli ste) sa s týmto problemom? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Pre začiatok, skús podrobnejšie rozpísať, že čo je u teba "staré zariadenie" a čo je "nové zariadenie"?!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyObidve sú internetové rádiá, staré zariadenie: Auna Harvard, nové zariadenie: Imperial Dabman i560 CD. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Ale o aplikácii BubbleUPnP som sa ja zmienil, pokiaľ si dobre pamätám, v súvislosti s prehrávaním video súborov po sieti a to konkrétne pri použití android boxov a server HDD umiestneného v linux stb.Netuším, ako a či by sa vôbec dala táto aplikácia použiť priamo v internetovom rádiu?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTo si asi zle pamätáš. Pozri sa k čomu si sa vyjadroval vid Tvoja rada z 28.06.2024 21:28.32. |
Pavel206
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruBože už je tu zase....![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@KimloĎakujem Ti za veľmi fundovanú odpoveď. Veľmi mi pomohla. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206![]() Tak to nemáš pravdu, konkrétne tam sme sa bavili o použiteľných aplikáciách v TV s androidom. Čo je v podstate skoro to isté, ako použiť android box. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyJá tú app mám v android telefóne a chcem spúšťať súbory uložené v ňom na microSD karte, čo je asi podobná situácia. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Prepáč, ale nakoniec chceš púšťať veci z mobilu. Tak by si mohol vynechať tie internetová rádiá, očividne sa s nimi len trápiš. Čo sme Ti niektorí radili, kúpiť parádny receiver a bedne k tomu bluetooth adapter a môžeš počúvať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@Pavel206Ale veď na to nepotrebuješ takúto aplikáciu! A je to úplne odlišná situácia! Veď keď ja chcem túto aplikáciu použiť na mobile, tak sa s ňou pripojím na jeden z mojich server HDD a púšťam si co chcem po domácej LAN a Wi-fi sieti. Ale aby som to používal na prehrávanie mediálnych súborov priamo v telefóne, v ktorom sú uložené, veď to dokáže kopec iných aplikácií/prehrávačov, ktoré sú častokrát už súčasťou mobilného telefónu.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
![]() |