![]() |
|
Výber vhodného internetového tuneruPoraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
@Pavel206Ja osobne som použil 16GB kľúč, ale s akou max. kapacitu USB kľúča prístroj bude bezproblémovo pracovať, tak to netuším. Vieš, pre mňa prehrávanie hudby cez USB nie je priorita, dokonca ani Bluetooth na týchto mojich prístrojoch nevyužívam.Čiže asi tak... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@Pavel206Čo sa týka tvojho Wi-fi pripojenia, či ti to bude, alebo nebude spoľahlivo fungovať, tak to netuším. Teoreticky by to malo byť v pohode, ale veľakrát je prax úplne iná. Preto ja osobne preferujem na všetkých zariadeniach pripojenie cez LAN kábel. Wi-fi len na mobily a tablety. Aj na notebooku mám radšej LAN kábel, aj keď mám možnosť Wi-fi pripojenia a to dokonca cez 5G pásmo.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyPotreboval by som min. 128GB.Výrobcovia o všetkých týchto skutočnostiach mlčia aby sa zrejme nedostali do nevýhody s konkurenciou alebo uvádzajú na svojich stránkach rozporuplné údaje v popise s návodmi, nehovoriac o údajoch uvádzaných na jednotlivých e-shopoch. Ako si má človek potom vybrať? Som stará škola zvyknutá si prístroj doslova omakať alebo aspoň pozrieť najlepšie ešte v predajni. Dnes už človek ani nevie čo vlastne kupuje a zažíva prekvapenia až po jeho rozbalení. No čo už, už je taká doba alebo je možno chyba vo mne. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tak takýto USB kľúč s kapacitou 128GB bohužiaľ nevlastním, v tomto smere ti veľmi nepomôžem.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Pavel206A samozrejme máš pravdu, ani v návode na použitie prístroja sa neuvádza max kapacita pre použitie USB kľúča.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Pavel206Ja neviem, mám doma teraz momentálne 64 gigovú, ten ide bez problémov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@Pavel206Tento player je veľmi zaujímavý: https://www.youtube.com/watch?v=5nUYHROVOmoLen pre zaujímavosť T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mmiriboyDík, tak to bude nevyhovující. Půjdu do DIGITRADIO 143 CD (V3). Wifi mám sice 300/300 Mbit, ale jak píšeš lan je lan. Akorát musím za nábytkem natáhnout 6m kabelu😬Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@peterskNo zvláštní je, ale mezi komponenty by se mě nehodil😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@peterskTak to mi pripomenulo legendárny Winamp, ktorý som mal už na Windows 95. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeKáble môžeš natiahnúť ale budú Ti k ničomu lebo ten Technisat nemá LAN (RJ45) konektor. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Má, přečti si technické údaje V3.https://audio.technisat.com/cs_CZ/DIGITRADIO-143-CD-V3-/937-10774-23767/ Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206https://i.postimg.cc/DZz3pgwN/Screenshot-20240609-171558.jpgVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTak neviem ja ho tam nevidím - choď do galérie 3 obrázok:https://audio.technisat.com/cs_CZ/DIGITRADIO-143-V3-/937-10774-23766/ pôvodne tam bol teraz je tam na tom mieste samolepka. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeJa sa už výberu venujem intenzívne už týždeň a už mi z toho máta. Ako som už písal v reakcii pre mmiriboy, čím viac sa budeš venovať, tým sa dozvieš viac protichodných údajov, na ktoré už ani autorizovaný predajca a možno výrobca nevie dať jednoznačnú odpoveď. Hardvérové veci by mohli byť jasné ale softvérové po update (upgrade) vlastnosti môžu zmeniť vlastnosti prístroja. To by ale museli aktualizovať popis na stránke a vydať nový návod, čo sa im aj tak nechce. Potom si niečo objednáš a nevieš vlastne čo. Ani predajca mi nevedel zaručiť aký modelový typ (verziu) im dodajú z veľkoskladu. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206V technických datech to majíWLAN 802.11 a/b/g/n (podporována jsou pásma 2,4 GHz a 5 GHz). V návodu na obrázku ne.😮 A ta Hama ho nemá určitě. I když mě by to celkem nevadilo ani na wifi. Dosah routeru mám dobrý. Taky, když něco kupuji tak prověřuji po internetu. Pak je možnost to vrátit. Proto si to objednávám na prodejny v místě bydliště. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTá Hama ho tiež mala v predcházajúcom modeli ale ten sa už nedá kúpiť. Neviem prečo ho výrobcovia vynechávajú, keď si myslím, že je kvalitnejšie spojenie LAN ako WLAN. Výrobok je jednoduchší ale cena je aj tak vyššia. Pravda ono niečo posielať a čakať ako to dopadne je na oštaru. Zistil som, že mnou požadované parametre nespĺňa ani jeden výrobok. Ako v tom klasickom filme: Asi se na to vyprdnu v........i. Mám TV s androidom, externý 2 TB disk a pomocou aplikácie KODI si dokážem spustiť takmer všetko.Tiež sa snažím nakupovať v blízkych predajniach ale nie vždy sú tieto najlacnejšie. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Veď ide práve o to, že legendárny Winamp sa takto ožil ako desktopový prehrávač.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Pavel206Já bych taky bez toho byl. Ale chci to kvůli ženský. Už ji to dobu slibuji. Ona poslouchá z AV receiveru radia FM a my máme špatnou STA. Chytne 3 stanice a ještě ne ty co chce. No a když už to budu kupovat tak to chci jako komponent do věže. A tam není moc velký výběr. A abych kupoval Magnát za 15000 Kč na to prdím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mmiriboyŤažko vyberať, keď Ti odborník z "Alza expert" na rozdiel od Teba odpovie, že:"Bohužiaľ, rádio TechniSat DIGITRADIO 143 CD černá (V3) nepodporuje priamu navigáciu na USB disku na úrovni interpretov, albumov a skladieb v jednotlivých priečinkoch a podpriečinkoch." Neviem, ale ja verím Tvojim informáciam. |
Pavel206
![]() |
|
@Varos107Kecy, napřed kup, vyzkoušej a potom raď@Pavel206 USB KLíčenku 128 GB koupíš za hubičku v kamenným obchodě. který se jmenuje ACTION |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruTo nejsou žádný kecy, to je holý fakt.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruTy SUBWOFERY, co jsem dal k Focalům se jmenují REL T/zero MIII. A má to basy, o kterých se panu Magnatovi ani nesnilo. Ten jsem vyhodil je to 2 roky. Stál asi desítku, nebyl špatnej, ale tohle je lepší.Jestli chceš kvalitu, musíš zainvestovat. Ne hned, ale postupně, základ je samozřejmě kvalitní AVečko, a ne nějaká krabička od Technisatu. A rádio z internetu je vždy kvalitnější než rádio přes anténu. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousAsi si to nepochopil, tých 128 GB USB som myslel ako min. veľkosť, ktorú by malo byť zariadenie schopné prehrať. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Myslel jsi obsloužit ? |
MMorous
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
![]() |