![]() |
|
Výber vhodného internetového tuneruPoraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
@Pavel206Nuž, v dnešnej dobe sú predavači v obchodoch častokrát na tak nízkej odbornej úrovni, že je to niekedy až na zaplakanie. A čo sa týka mojich skúseností a popisu, ja nemám dôvod ťa nejak zavádzať. Proste, to čo som popísal vyššie, sú praktické skúsenosti. Ono, napr. na tom Maxxo tuneri je možnosť po kliknutí na zdroj signálu - čiže USB vstup vybrať si, či chcem prehrávať všetky skladby bez toho, aby som vyberal v podzloškách, alebo vyberať ďalej v po jednotlivých priečinkoch.Inak ja som ten TechniSat kupoval v Nemecku, bol to vtedy trošku risk, ale našťastie všetko bolo a je bezproblémové. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@Pavel206Ešte doplním ohľadom tej kúpy v Nemecku. Ja som vtedy už v podstate vedel, že do čoho idem. Pretože v tom čase som už vlastnil ten Soundmaster v kuchyni. A podľa rôznych recenzií, diskusií z fór (aj nemeckých), podľa návodu na obsluhu, ale aj videí z YouTube som videl, že ten TechniSat je sw skoro identický s tým Soundmastrom. A aj cena tam bola cca o 30 - 40€ nižšia než v našich obchodoch.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTechniSat za 40€? Tady stojí 6300 KčVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@milde![]() ![]() ![]() Nie za 40€!!! Ale o 30 až 40€ lacnejší (presnúsumu si už teraz nepamätám)! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboySorry, ještě mám zalepené oči. Alespoň jsi se zasmál🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206Objednaj si tento z alzy a keď Ti nevyhovuje tak to vrátiš.https://www.alza.sk/maxxo-tr05-hifi-tuner-d12305974.htm T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@mmiriboyK tomu Maxxo: Super, že sa dá vyberať aj po priečinkoch ale funkcia prehrať všetko je podľa mňa o ničom. Neviem podľa akého kritéria sa zoraďujú jednotlivé skladby či podľa názvu súboru alebo nejaké ho údaja z IDTagu ale keby som chcel prehrať konkrétneho interpreta a album tak mám smolu. Predstava, že na tom disku mám možno 1000 a viac súborov a zoraďovať ich do obľúbených je nepredstaviteľné a vlastne nepoužiteľné. Jedine, že máš len nejaké mixy a tie môžu hrať jeden za druhým. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tak jsi měl pravdu. Napsal jsem do německa a hned odepsali.Vážený pane Homolo Děkujeme Vám za Vaši zprávu! DIGITRADIO 143 CD V3 bohužel nemá připojení k síti LAN. Bylo tomu tak pouze u předchozí modelové řady bez přídomku "V3". V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem / S pozdravem Jessica Hasenstab TechniSat Digital GmbH Julius-Saxler-Straße 3 D-54550 Daun/ Německo Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@peterskTaky zajímavý. Jsi mě nasadil brouka. Stejné funkce jako Technisat a na víc menu v CZ. Akorát se Alza rozchází s popisem Datart. Alza píše 2 antény wifi pro lepší signál a lan. Dvě antény to má, ale jedna je DAB+ a druhá wifi. A v návodu od Datart na obrázku žádné lan není nakresleno. A teď babo raď. Dříve byla jedna Elektra rozbalili a pak jo nebo ne😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mmiriboyTú Aunu som tiež kupoval priamo od výrobcu lebo cena aj poštovným bola omnoho menšia ako u nás. Ale ani tak nemusí byť OK. Po dvoch rokoch od kúpy mi prišla emailom urgencia, že je potrebné uhradiť faktúru za objednaný tovar. Po prvotnom šoku som pozrel dátum a ten bol z pred dvoch rokov. Poslal som im email, že som si nič neobjednal a priložil doklad o zaplatení. Po čase mi prišla ospravedlňujúca odpoveď s tým, že mali nejakú chybu v systéme. Tak asi tak. Samozrejme, že som prešmejdil všetko čo sa dalo ale tiež niektoré hlavne celkové hodnotenia treba brať s rezervou. Pozeral som napr. Imperial Dabman i510 bt, ktorý skoro spĺňa všetky moje požiadavky ale na amazone nedopadol celkom dobre. Čo jeden chválil druhý skritizoval, tak si potom vyber. Amazon je vlastne eshop a treba si prečítať všetky hodnotenia lebo niektoré sa týkajú dopravy, úplnosti, poškodenia dodávaného tovaru ... a tieto hodnotenia môžu celkovú známku znížiť. Ale nejaký predajca z Nemecka mi napísal, že sa nedá prechádzať po priečinkoch a je možné prehrať len 32 GB USB. Neviem či má pravdu. |
Pavel206
![]() |
|
@peterskSamozrejme, že som pozeral aj tento model ale v návode a na webe je minimum informácií o tomto modeli, čo by ma zaujímali. Na rozdiel od TR04 nemá napr. LAN. To čo písal mmiriboy pri TR04 pri TR05 už nemusí platiť. Už vzhľadovo vyzerá inak ale môže mať rovnaké "črevá". Zatiaľ som nevracal žiadny el. prístroj a keď nemusím tak sa radšej tomu vyvarujem. Ale dnes je to asi pokus omyl. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeTo máš pravdu. Keď naši asi v roku 1975 kupovali prvý farebný televízor myslím, že to bola Tesla 416 (okrem ruského Rubínu však iný ani nebol) tak ho priviezli na takom predvádzacom stolíku na koliečkach a tovar bol predvedený a vyskúšaný skúseným (vyučeným) predajcom. K návodu bola priložená aj elektrická schéma ale to sa vtedy ešte opravovalo tak, že stačilo vymeniť jednu súčiastku - odpor možno za 20 halierov. Dnes vymenia celú základnú dosku pomaly v cene prístroja. |
Pavel206
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruNova doba. U nas má tv servis otevřeno od 8 do 10 hodin. Dříve měl do 17 hodin. A to tan byli tři.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruJenže tenkrát jsi kupoval TV přijímač za cca roční příjem/výplatu v práci. Takže opravovat mělo smysl. Taky bys byl motivován opravovat, kdyby sis dnes koupil TV za 400 000kč...:) Dnes je situace jiná, k tomu i ta technická.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Pavel206Předešla zpráva byla pro tebe😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Varos107Pravda, ale ten prístroj Ti vydržal veľmi dlho a nie ako teraz, že po záruke možno vďaka rôznym "kazítkam" ti odíde resp. vďaka novým technológiám je ten prístroj vlastne už v čase výrobe zastalalý a nútia nás ho už po krátkom čase vymeniť. Ale to je asi dnešný trend a tie ceny sú toho odrazom. |
Pavel206
![]() |
|
@peterskAle cena je veľmi zaujímavá len či je adekvátna k výkonu. Maxxo by mala byť česká značka ale prístroj je s najväčšou pravdepodobnosťou je vyrobený v Číne. Podľa obrázka by mal streamovať aj hires formáty ale možno sa jedná len o reklamný trik. Nenašiel som ani stránku výrobcu resp. kontakt na nich pre získanie bližších informácií. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206V Datartu mají TR04 i TR05. Ta starší verze je dražší než ta nová. V Alza mají popis ze staré verze k nové. Tak tam je psáno 2 wifi antény a lan. Což nová nemá.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePri kúpe každého nového prístroja sa desím týmto detektívnym hľadaním pravdy. |
Pavel206
![]() |
|
@mildeOprava:Pri kúpe každého nového prístroja sa desím tohto detektívneho hľadania pravdy. |
Pavel206
![]() |
|
@mmiriboyMůžeš mě poradit, máš oba. Vím že už dnes nemají lan a Technisat má menu AN. Který by jsi mě podle zkušeností doporučil. Menu AN by mě nevadilo, tak jako lan a USB používat nebudu. A ještě to hlavní bude to používat manželka. Další problém s ovladánim. Chce to pouze na internetová rádia.Technisat DIGITRADIO 143 CD nebo Maxxo TR. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206Taky mě to už nebaví ty zkreslené popisy u každého prodejce jiné. Člověk si připadá jako hnidopich při tom šťourání se po internetu. Ale nikdy jsem také nic nevracelVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeKeby si sa aspoň dozvedel pravdivé a relevantné informácie informácie. Však by ináč poskytovateľ internetu nezarobil. Vždyť "O to jde" jak už hrál a spíval legendární Abraxas. |
Pavel206
![]() |
|
HAMA DIT2105SBTXTeraz mi akorát písal pánko z Hamy, že DIT2105SBTX nedokáže prehrať súbory FLAC, zobrazenie presných názvov súborov z IDTagov nie je možné a max veľkosť USB je 128 GB.V návode sa uvádza: "USB prehrávanie Táto ponuka vám ukáže všetky zvukové súbory a podadresáre obsiahnuté na pripojenom dátovom nosiči. Vyberte požadovaný súbor alebo adresár, aby sa spustilo prehrávanie." Tak dúfam, že aspoň to listovanie v adresári funguje lebo naozaj neviem na čo je ten port dobrý. @petersk Akú máš skúsenosť Ty? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206FLAC umí tento stroj Internetový radiopřijímač s DAB+ Magnat MMS-730.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
![]() |