Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Výber vhodného internetového tuneru

Poraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem.

Pavel206
Registrace: 6/2024
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

U nás na Slovensku na výchdze hvaria:
I tak še da!
:))
Za mňa
R^ R^ R^

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

🤣🤣🤣.....

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@mmiriboy

Už Ti je lepšie?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

A tebe je ako, puberta ešte plieska?

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

Nemám s tým problém ani to tu napísať Ty mudrlant. Aj tu verejne Ťa prosím, nechaj ma na pokoji, aj dnes si Ty začal do mňa rýpať. Čo sú tu rozumní ľudia tak to pochopia. Len Ty nie. Nestojíš mi o to aby som si ťa všímal. Tak láskavo Ťa prosím ani Ty na mňa nereaguj. So sopliakom sa mi nechce baviť. Pekný večer.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@mmiriboy @petersk

Neviem čo ste si v minulosti na seba popísali ale asi ste nečítali môj príspevok pre Vás.

Pavel206

@mmiriboy

No kecal bych. Už nenahrávám. Všechny moje oblíbené klasické kapely mám na spoustě CD a pokud měli živé koncerty, tak i na DVD. A v dnešní době už novinek moc nemají. Stejně mě to leží v policích a stojanech. Tak raději nalistuji Tidal(kvalita CD) a je to hned, mohu poslouchat.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Pavel206

Tak si prečítaj príspevky, že kto začne vždy. A pochopíš to.

petersk

@petersk

Ja som iba upozornil na nepresnosť tvojho vyjadrenia a ak toto nedokážeš pochopiť ako normálny dospelý chlap tak budiš, môžme sa tu naťahovať o tom, že kto má väčšie... Ale ver, že ja o to nemám absolútne žiaden záujem. Bola a dúfam že ešte stále bude aj naďalej táto diskusia na takej vysokej úrovni ako bola doteraz?!
Takže láskavo prestaň urážať a drž sa danej témy.
Ďakujem.

mmiriboy

@milde

Ja zase mám vytvorenú moju domácu obľúbenú zbierku audia (za posledných cca 25 rokov sa toho nazbieralo strášne veľa), samozrejme na dnešnú dobu, všetko je už zdigitalizované. T.j. aj keď mám napr. plne funkčný gramec, zopár CD playerov po celej domácnosti, tak stream po sieti hrá prím.
;)

mmiriboy

@Pavel206

Čítal som tvoj príspevok a rešpektujem ho, pretože chápem, toto je v prvom rade tvoja téma a musim povedať, že téma je super. Ale vieš, urážať sa tu nenechám! Asi tak v skratke. ;)

mmiriboy

@mmiriboy

Tak jsem dost do muziky. Dřive koncerty Deep Purple, Ozzy Osbourne. Jen na Iron Maiden jsem byl 3x. Jezdili jsme s kamošema dodávkou. To byli časy🤷

milde

@milde

To ja som sa pre zmenu zase od mladosti orientoval hlavne na cz a sk rock, punk, ale aj pop muziku. Samozrejme nikdy som nezavrhoval také kapely ako Deep Purple, či Iron Maiden atď.
Ono v tomto smere zahraničné kapely ľudí aj medzi národmi určite dokážu spojiť, sceliť, len mi je trochu ľúto, že napr. medzi CZ a SK muzikou sa to v dnešnej dobe skôr vzďaľuje, aj keď samozrejme sú tu mnohé výnimky čo nepotvrdzujú tento trend.
A tých koncertov mám za sebou tiež strašne moc, aj keď to boli hlavne cz/sk kapely a interpreti. Uvidím, čo a ako to bude toto leto, ale chcel by som si zase zájsť na Výravu k vám do Čiech, mám tam poblíž rodinu, takže asi tak. A tradične, ako každý rok Slížovica v Nitre to tiež istí a ešte pravdepodobne aj niečo ďalšie popri tom.
;)

mmiriboy

Obojsmerný Bluetooth

Funkciu obojsmerného Bluetooth (prijímanie a vysielanie údajov) som zatiaľ našiel len v dvoch prístrojoch: Hama DIT 2105 sbtx a Imperial Dabman i510 bt. Neviete ešte o nejakých iných?

Pavel206

@mmiriboy

Na ten cz/SK rock jsem pooměl. Taky to mam na CD i na deskách. Punk ee😄

milde

@Pavel206

Ja osobne nevidím v obojsmernom Bluetooth nejakú extra výhodu. Prečo je to pre teba tak dôležité?

mmiriboy

@mmiriboy

Občas sa stane, že chcem počúvať hudbu a televízor je obsadený, ktorý má tento modul ale moja retro veža ho nemá. Mám síce taký bluetooth modul, ktorý ale nie je schopný sa spárovať s mojimi dvomi bluetooth slúchadlami. Paradoxne mám také noname tie idú bez problémov ale zlomil sa na nich náhlavný rám a tak sú nepoužiteľné. Ale aj v tomto prípade by musel byť pustený keď nie reciever s týmto modulom tak potom TV a ja som chcel minimalizovať počet spustených prístrojov. Tak asi preto.

Pavel206

RE: Výber vhodného internetového tuneru

To je zase keců o ničem. Na každé stránce jsem se mrknul na jeden příspěvek, a ty ostatní jsou asi také o ničem. Babské klábosení na sociální síti.

Standa3
Registrace: 1/2006

@Standa3

Tak prihoď niečo chlapské.

Pavel206

@Standa3

A tento příspěvek je také o ničem.

milde

@Standa3

Pripomínaš mi politikov, ktorí len kecajú, že je všetko zle ale vlastné nápady a myšlienky nemajú.

Pavel206

@Pavel206

Kdybys měl normální AV Reciever, a telka je obsazená, tak není nic jednoduššího než do AVečka strčit sluchátka a jedu si co potřebuju. Ale abys to pochopil, tak si musíš napřed zakrámovat byt krabičkama a drátama, který není kam připojit, protože máš málo zásuvek atd, až Tě s tím rodina vyhodí.
Jinak starou věžs bednama mám v taky - v pokojíku a jedu na ní ze Sonky přes sluchátkový a paráda. Tam se to dá nastavit tak, že jedeš jen TV nebo jen zesík, případně oboje.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

A čím ten AV Receiver krmíš, že si jedeš co potřebuješ. Nechápu.

milde

@MMorous

OK, ale ja som písal, že chcem pripojiť bluetooth (bezdrôtové) slúchadlá.

Pavel206

@milde

Jednoducho chcem počúvať cez bluetooth slúchadlá ale veža tento modul nemá a externý modul sa nedokáže napárovať so slúchadlami. Preto aby som nemusel dokupovať nejaký iný a zároveň nemusel byť zapnutý aj reciever som uvažoval, že by to išlo priamo z nového internetového rádia, ktoré by ho malo.

Pavel206
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra