Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Výber vhodného internetového tuneru

Poraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem.

Pavel206
Registrace: 6/2024
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398
Odpověď v diskusním vlákně

@Pavel206, @milde

Dnes som bol v Nay, mám tam kamaráta tak som sa ho spýtal na tieto internetové rádio/tunery, teraz momentálne nepredávajú nič ale doporučil tento Renkforce RF-DAB-IR1700 MA-20. Má to LAN /určite/, cez bluetooth sa dá spárovať sluchátka, vstup USB ale nevedel povedať, že max aký pendrive ale nedá sa ovládať napr. mobilom. Pozrite si to, ja ho nepoznám, možno Vám to pomôže.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Dík mrknu až doma. Zrovna se pakuji z nemocnice😄

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Ok drž sa, nech sa darí

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

...bol som minule v nay a zháňal som opakovačku wifi do zásuvky keď wifi router je už ďaleko, mladý predavač mi povedal, že také niečo neexistuje, za dve minúty som mu ju pomohol nájsť v jeho sortimente, asi toľko k predajcom v NAY :)))

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter

Áno sú aj taký, ale tohto poznám. Už tam robí dosť dlho.

petersk

@petersk

Aj tento som už pozeral. LAN síce má ale nemá vôbec USB, to je hádam prvý čo som videl, že ho nemá, tak som ho vyradil. Myslím, že o možnosti bluetooth do slúchadiel v návode nie je zmienka. Neviem, u niektorého som videl aj to, že do bluetooth reproduktorov áno ale do slúchadiel nie. To je asi nejaký inteligentný, keď ich vie rozlíšiť.

Pavel206

@tophunter

Pozeral som aj Xoro HFT440. Na stránke výrobcu píšu, že okrem iných prehráva aj flac. Pre istotu som napísal výrobcovi a ten mi skoro obratom odpísal, že ho neprehráva. Tak som im to skopíroval a poslal ale pre istotu sa mi doteraz už neozvali. Čo si má už človek o tomto myslieť?

Pavel206

Bluetooth a flac

Keď nie je pri bluetooth uvedené, že pri prenose z mobilu (tabletu) do rádia je použitý nejaký bezstratový kodek tak s najväčšou pravdepodobnosťou je použitý len základný SBC, ktorý myslím zvládne maximálne 328 kbps. Potom je mi ten flac na nič a stačí MP3 s kvalitou 320 kbps. Kvalita kodeku flac ostane zachovaná možno asi len pri prenose po sieti. Opravte ma ak sa mýlim.

Pavel206

@petersk

V Nay obchodu nemajú v poslednej dobe skoro nič ale v e-shope predsa majú skladom resp. na objednávku tie Technisaty a vcelku zaujímavé Lenco s LAN, ktoré prehráva aj Flac a je veľmi podobné na to Xoro len s trochu iným farebným dizajnom.

Pavel206

@petersk

Dík za přání. Ten přijímač Renkforce RF-DAB-IR1700 MA-20 vůbec neznám. Nízká cena umí skoro vše. Prodejci v čeko-slovensko dva. Klasická čina. Ani bych ty vlastnosti nevyužil. Půjdu na jistotu do němců Technisat. Nebude problém případného vrácení v místě bydliště. Technická podpora výborná a na víc už vím jaká rádia má po internetu, která poslouchá manželka. Kvůli sobě to nekupuji.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde@Pavel206

Jasné chlapci, výber je na Vás. Potom sa ozvite ako fungujú.

petersk

@petersk

OK dám vedět😄

milde

milde

docela mě mrzí, že není k dispozici ve stříbrné barvě ta verze bez CD přehrávače. Mám radši samostatný komponenty v hifi rozměru. Ani na jejich stránkách jsem to nenašel. Pouze u té varianty s CD přehrávačem.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Já mám komponenty Technics receiver, CD a digitální equalizer v černě barvě, na tehdejší dobu dost peněz, tak k ní přihodím jinou značku. To Technics nevyrábí. Vzal jsem pro sychr s CD. Tak to budu mít tuplovaný😄

milde

milde

Tak já mám od Těchnics funkcni CD player v tmavém provedení a starší combo reciever JVC s klasickým tunerem v hlinikovem provedení, tak si chci postupně něco k tomu dokoupit uz s novějším vybavenim ve stejné barvě. Uvažuju ještě o stereo recieveru s DAB/FM tunerem, kdyby jsem nesehnal samostatný komponent. Měl bych to i jako sychr, kdyby něco s tím JVC. Mám v plánu ještě CD přehrávač. Tak uvidím, snad to dám nějak postupně dohromady.

HYPER

@HYPER

Ta stříbrná frčela je krátkou chvíly. Většinou převládá černá. Té je dostatek.

milde

RE: Výber vhodného internetového tuneru

Možná dojde na tu verzi s CD přehrávačem, mám ale radši, když je vybavení komponentu samostatně. Uvidím ještě. :)))

HYPER

@HYPER

Moc tomu nerozumím jaké vybavení však máš komponenty

milde

@milde

Je vidět že o tom nemáš páru. Hlavně že radíš kraviny

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Já neradím, vím že chce rádio a CD samostatně. Došlo mě to až jsem tu otázku napsal.

milde

Cd strčíš do vstupu AVéčka a je to. V čemje problém? Modrej zub vysílač taktéž.

MMorous

Zase vlákno, kde se někdo zeptá na hloupost a hejno radilů tam hrne tunu moudrostí bez hlavy a paty. Divim se že to admin nesmaže.

MMorous

Tazatel se ptá na internetový tuner a heslo dne je CDčko a jeho barva

MMorous

.@Pavel206; @mmiriboy; @petersk; @HYPER @AVENGER

Oživuji rozsáhlé téma. Všichni jste mě pomohlo ve výběru internetového rádia. Za to vám všem děkuji. Mimo provokatéra @MMorous.
Vše funguje jak má. Dokonce i analog FM a DAB+ na jejich drátovou anténu. Vidím totiž na vysílač. Nic méně budeme používat internetová rádia. Jsou tam všechny co jsme chtěli, plus halda dalších. Kvalita výborná. Pouštím přez receiver Technics 5.1 100W/na kanál. Jinak jak psal @Pavel20 nemá to obousměrné BT. Což mě ani tak nevadí. Mám křeslo necelých 1.5 m od přijimače tak mohu poslouchat přez drátová sluchátka. Ale to moc nepoužívám. Pro @HYPER vzal jsem to i s CD přehrávačem i když mam CD komponent Technics. No je to o pár Kč dražší. Mě to neva. Tak že první krátké dojmy jsou kladné😄

milde

@milde

Ja myslím že nebudeš ľutovať kúpu toho internet tunera.
;)
P.S. Len pre moje info, kúpil si ten TechniSat, či?!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra