![]() |
|
Výber vhodného internetového tuneruPoraďte mi prosím pri výbere internetového tuneru. Tuner by mal mať aj príjem FM, DAB+, prípojku LAN, prípadne aj obojsmerný Bluetooth, príp. CD prehrávač. Je pre mňa dôležité aj prehrávanie súborov z USB, kde okrem prehrávania mp3 by som potreboval hlavne prehrávať aj súbory flac resp. wav. Zároveň je potrebné aby sa na USB dalo prechádzať v priečinkoch a podpriečinkoch a tak si nalistovať "Autor" následne "Názov albumu" a potom "Jednotlivé skladby". Pri prehrávaní súborov by bolo vhodné aby sa okrem údajov z IDTagu - interpret, album, skladba, údaje o type a kvalite kodeku, cesta k súboru, ...., zobrazoval aj obal albumu. Ďakujem. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
@Pavel206Bit rate je vyšší. Nevím jak to máš u svých nahrávek. Když tak mě pošli do PM přez Ůschovnu. 3 nějaké skladby FLAC, které splňují požadavky. Já nic nemám na test nahraného. Jen v této kvalitě.https://www.uschovna.cz/ Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildePrepáč, pomôž mi, ešte som takto neposielal. Chce to Tvoju e-mailovú adresu. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Veřejně ne a ty nemáš PM. Nemůžeš si ho aktivovat?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeV nastavení sa píše, že PM schránka bude aktivovaná po prvých mesiacoch od registrácie ale ja som sa registroval až tento mesiac. Iná možnosť? |
Pavel206
![]() |
|
@mildeMinimálne 90 % FLAC mám bitrate do tých 1000 a 1100-1200 kbps. Aké si Ty skúšal? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Bit rate 1113 KB/. Takto mám všechny skladby co jsem pro test stáhl z torrentů. Já žádný v zásobě nemám. Už jsem psal, že nestahují hudbu, ale poslouchám online. Tak napiš svůj email a já ti na něj pošlu můj. Když to chceš otestovat. ale dostanu se na to až zítra.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206Už to neřeš, něco najdu a zkusím toVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeNemám problém tu zverejniť svoju hybričný email ale myslím si, že max. veľkosť súboru, ktorá sa dá poslať cez gmail (ak sa niečo nezmenilo) je 20 MB (30 MB?) a tie, čo som chcel poslať sú určite väčšie a musel by som ich nejako rozdeliť. Ale ak neprehrá 1113 kbps tak to je zlé. Ale ak sa Ti dá tak skús niečo nájsť. |
Pavel206
![]() |
|
RE: Výber vhodného internetového tuneruPřez poštu max. 10 MB. Na Warshare jsem postahoval hudbu o velikosti Bit rate:724 kb/s. Bohužel nic. Jen ty MP3 jdou.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206To bude asi problém něco najít, aby to mělo ty parametry, co potřebuješ. Když popisy a parametry výrobku jsou u každého prodejce jiné. Nový model a návod ke starému modelu.👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeS tým, že som zatiaľ nenašiel to čo som chcel som sa už pomaly zmieril. Začínam upúšťať od požiadavok a je ťažké si stanoviť čo je podstatné a čo nie. Väčšina výrobcov tieto údaje vôbec neudávajú a keď sa ich uvedú tak vôbec nekorešpondujú so skutočnosťou. Najhoršie je, že niektorí sa ani neozvú na môj dotaz, niektorý uvedú úplne niečo iné než čo majú na stránke ako i v rozpore s tým čo je v návode. Najhoršie je keď súbežne oslovíš obchodné zastúpenie, servis resp. predajcu, každý napíše niečo iné. Ako som písal kúpiť s malou dušičkou a potom sa uvidí. Doma mám odskúšanú Aunu Harvard a som s ňou až na pár maličkostí spokojný. Ide mi stabilne aj bez LAN, na USB sa mi zobrazujú všetky údaje z IDTag (okrem obrázkov), prehrá doslova všetky formáty okrem ogg vorbis i keď v návode deklarovali prehrávanie len MP3 a samozrejme bez udania podporovanej veľkosti USB. Len kde mám istotu, že pri inom tuneri to bude také isté? Ale možné to je! |
Pavel206
![]() |
|
@mildeNapísal si:"Já mám tu novější verzi V3. On ne. Mrknu na data u FLAC." Ale podľa jeho vyjadrenia sa mu zobrazujú na USB len tie isté údaje čo Tebe na rozdiel toho, čo je uvedené v návode, ale idú mu FLACY, asi nejaký hybrid medzi starým a novším modelom. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Zabalit a poslat jednoduše přes úschovnu. Třeba 10GB |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@Pavel206Tak co, jak budeš řešit ten nákup internet rádia. Co máš doma ti funguje tak proč jiné?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeZatiaľ ešte neviem, mám rozoslaných zopár dotazov a čakám na odpovede. Neviem, či sa po nich budem môcť rozhodnúť. Tá Aunu funguje perfektne a mám ju v pracovni a je to také stolové rádio so zosilovačom a reproduktormi. Myslel som si, že každý novší prístroj bude lepší a bude mať lepšie vlastnosti. Ako tak pozerám tie nové majú ešte menej funkcií (teda aspoň tie, ktoré má zaujímajú).Tuner by som chcel do obývačky a rozšíriť tak už staršiu Sony vežu z komponentov o ďaľší prístroj. Reuter mám postavený na gramofónovom šasi a pod neho by som dal ten tuner (vzdialenosť by bola do 0,2 m). Hhneď vedľa do 0,5 m je TV Sony (4K), ktorú som ale musel pripojiť cez LAN nakoľko pri pozeraní filmov s vysokým dátovým tokom dochádzalo pri WLAN k výpadkom. Teraz je to OK. Ako som písal tá Auna ide cez WLAN na 3 m a 2 priečky bez problémov. Nakoniec všetko si to viem zabezpečiť cez to TV a to i rádiá vysielajúce vo v HiRes - FLACu resp. prehrávať hocijaké médiá v hocijakej kvalite z webu alebo z externého disku. Ako som písal jednalo by sa len o ten prípad, keď by bol TV obsadený. Ale keď manželka súhlasí s kúpou (k výročiu svatby) tak netreba odporovať a treba poslúchnuť. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tak to máš pravdu já to taky kupoval kvůli manželce na net rádia. Tak mě usb nebere.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@milde"Rádio osmdesátka" si naladil? |
Pavel206
![]() |
|
@milderesp. Hitrádio Osmdesátka. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Mrknu zítra. Pak se ozvu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mmiriboyK tomu Maxxo TR04:Na alze.sk Petr z Litvínova 8 dňa 14.03.2024 napísal: "Minimální podpora ID tgů - zobrazuje pouze název skladby, frekvenci a Bitrate." Ty si písal, že by malo byť zobrazené podrobnejšie info o skladbe, a mali by sa zobrazovať aj údaje o type audio súboru, kvalita, počet kanálov. Predpokladám, že všetky ostatné údaje: interpret, album, skladba sa zobrazujú. Že by pri jednom type s rovnakým označením bola novšia verzia zase okresaná? |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Nezlob se na mě, ale ty už na všem hledáš blechy. Kup si rádio za 15 litrů a možná budeš už konečně spokojenýVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Pavel206Toto by byla tvoje parketa na USB.https://www.datart.cz/internetovy-radioprijimac-s-dab-magnat-mms-730-cerny.html Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeNesranduj, USB do 8 GB, ďalej už som radšej neskúmal. |
Pavel206
![]() |
|
@Pavel206Tak že potvrzeno z Technisat.Vážený pane Homolo Děkujeme Vám za Vaši zprávu! DIGITRADIO 143 CD V3 bohuželnepodporuje přehrávání souborů FLAC. S pozdravem / S pozdravem Jana Thelen TechniSat Digital GmbH Julius-Saxler-Straße 3 D-54550 Daun/ Německo Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeCez sieť UPnP idú? |
Pavel206
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 398 | |
![]() |
|
![]() |