![]() |
|
Ligue 1 TV práva FrancieVe Francii stále není jasné, která televize koupí vysílací práva, tendr byl zrušený a vedení ligy jedná se zájemci napřímo https://infotbal.cz/ligue-1-stale-nema-televizniho-vysilatele-pro-pristi-sezonu-stoji-kvuli-tomu-i-nektere-prestupy/Zajímalo by mě jestli to znamená že i u nás stále není jasno o tom kdo bude francouzskou ligu vysílat.. |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 077 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva FrancieHYPER:vůbec nic se nestane když tu Ligue 1 u nás nebude vysílat nikdo,jak už sem psal...Sledovanost u nás téměř nulová už teď. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 608 |
![]() |
|
dawis77Canal+ to zřejmě nebude, podle toho co psal stamar, takže ta úvaha, že by se to tam mohlo objevit u nás na Canal+ sport s největší pravděpodobností padá. Jeden čas to vysílal sport tv, ale to už by bylo doslova nášlapný a nebyl by prostor na Sport1 a 2. Musel by to odvysílat nějaký filmový program od AMC. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERuvidíme,ale Ligue 1 mi žíly netrhá,ale chápu že pro tebe to je důležité. |
dawis77
![]() |
|
dawis77buď to vyjde nebo ne. Když ne, tak se nedá nic dělat a jede se dál, fotbalu a jiných soutěži je na sportovních programech až až. Premiér sporty pujdou podle mě dál, dávají tam ted občas zápasy z anglicky PL žen ze záznamu. Co dalšího se tam objeví, tak to si budeme muset nějakou dobu ještě počkat na nějakou oficielní zprávu. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERpřesně tak,i tak fotbalu bude spousty,že nikdo normální nemůže vše stíhat sledovat![]() |
dawis77
![]() |
|
@HYPERnic mě ani nenapadá co by v nejbližší době mohlo být nového na PS..... |
dawis77
![]() |
|
Dawis77Tak nanejvýš druhá anglická a scotska liga. Uvidíme. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERasi tak,nic jiného asi ne.Prioritou pro NS bude si udržet bundesligu i od sezony 25/26 podle mě a tak se na Ligue 1 vybodne.Bundesliga je i určitě více sledovaná u náš než Ligue 1. |
dawis77
![]() |
|
dawis77stále není rozhodnuto o vysílacích právech Ligue1. Asi osm klubu má finanční problémy a čeká se na jejich rozhodnutí. Francouzský Canal+ podle toho co oznámil, že do toho asi nepujde, jde o práva na dalších pět sezon. Ani se nedivím, když je navrhovaná cena nižší od DAZN a Canal+ s Amazon to tahli. Článek vyšel vcera na sport.cz. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERUpřímně ... fr. liga není vůbec konkurenční ... čeká se jen o kolik PSG vyhraje titul, jestli to bude jasné v už v únoru nebo březnu :)Finanční problémy klubů ... to jsou zajímavé informace. Měli by zavést platové stropy jako v NHL a NBA ... tam to dost pomohlo T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva Franciehttps://www.sportcal.com/media/dazn-makes-e375m-annual-ligue-1-domestic-rights-offer/ |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 833 |
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva FrancieBeIN Sports kúpil Ligue 2 40Miliónov za rok .https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Bein-sports-s-offre-les-droits-tv-de-la-ligue-2-pour-40-millions-d-euros-par-an/1477428 |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 833 |
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva FrancieLigue 1 nadále na nova sport |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 651 |
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva Francieáno,dnes v tom článku o predkolách Sparty,napísali čo všetko vysielajú a ten zoznam je podla mna správny a aktualizovaný,lebo už Taliansku Seriu A tam nenapísali....čiže Bundesliga,Laliga,Ligue1,FA Cup by malo všetko unich ostať.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 316 |
![]() |
|
@jožkoPřesně tak.... Co si budeme povídat aspoň na nova sport 1 a 2 musí zůstat některá fotbalová liga když top ligy jsou pouze na trojce a na čtyřce |
vokounek
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva FrancieUž Wikipedie potvrdila nova sport Ligue 1 do roku 26/27 👍🙂 |
vokounek
![]() |
|
@vokounekbych se tak neradoval,to může znamenta že za rok přijdou o bundesligu a ta je o dost zajímavější než nějaká Ligue 1 která upadá.... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Bundesliga zůstane i nadále na nova sport myslím si že to je otázka času že prodlouží na dalších roky... Prostě nova sport je nejlepší produkt v Česku nebo i v celé Evropě kde najdeš stanici co má všechno 🙂😊 mrzí mě pouze domácí soutěže že nemají hokej i fotbal hm |
vokounek
![]() |
|
@vokounekto samé sis určitě myslel i v případě Serie A a jak to dopadlo![]() |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Popravdě mě to nějak neláká italská liga co už mám Vodafone a mám sport 1 a sport 2 tam klidně uvidím šlágry kola .. nejzajímavější zápasy .... Zákazníky 02 TV nebudou se dívat na Seria A 😅 |
vokounek
![]() |
|
@vokouneka mě zase nezajímá ta Ligue 1 která upadá čím dál více a i na tu Serii A se vůbec nechytá! |
dawis77
![]() |
|
RE: Ligue 1 TV práva FrancieJe to tak, Ligue 1 na NS. Bundesligu budou mít určitě taky, tu si jen tak nenechají vzít a navíc tam bude hrát spousta českých i SK hráčů, takže tady se zainvestovat vyplatí![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 028 |
![]() |
|
@William cztak stejně může uvažovat i Canal+,nepodceňoval bych je. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77ty jsou rádi že maj PL s Bosákem a že přežijou![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 028 |
![]() |
|
William czNo ono to tak asi nejspíš teď bude, ale co by mohli ještě zkusit, je druhá anglická liga, beru to ale 50/50 vzhledem k tomu, že je tu program Premiér sport od O2 na kterém se také vysílali některé zápasy. Uvidíme, myslím, že pro Canal+ není problém zařadit jednu nebo dvě pozice do live tv určitě případně jednu na satelit. Uvidíme. |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |