![]() |
|
Malá TV (10=)Na nastavování antén, paraboly atd mám už asi 30 let starou malou přenosnou TV Bejjing. Protože mi ale nyní pomalu přestává fungovat, rozhlížím se po nějaké náhradě, která bude mít možnost připojení na satelitní přijímač. Našel jsem pouze 10" Sencor SPV 7012T a Lenco TFT-1038. V popisu je u nich uvedeno, že mají 1x HDMI. Z toho co tam ale dál píšou to vypadá, že to je pouze HDMI OUT. Máte někdo s těmito TV praktickou zkušenost ? Jde mi o to , jestli to HDMI jde použít i jako vstup od satelitního přijímače. |
Samsonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
Re:Malá TV cca 10=No neznám takové malé s HDMI, s AV jich však je mnoho, většinou 4-pólový AV-JACK. Jedině něco z ALI nebo vlasní konstukce.Existují i novodobé měřáky s "dekodováním" signálu, tudíž zobrazením nejen signálu ale i obrazem FTA kanálů (jistá je i cena) |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@Samsonekhledej tv do kamionu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@Samsonekhľadať NVOX |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
@SamsonekTiež si myslím, že tv s malou uhlopriečkou je na trhu dosť, len treba lepšie hľadať. Ale, pokiaľ to chceš používať len na nastavenie paraboly, tak v takomto prípade taktiež odporúčam radšej nejaký merací prístroj s LCD zobrazením. Je to hlavne praktické riešenie - netreba žiadne napájacie káble, ani sieťové napätie. Pri použití meráku (má vlastnú nabíjateľnú batériu) ti postačí prepojenie medzi LNB (diseqc prepínačom) a meracím prístrojom pomocou koax meracieho kábliku.Ale je tu ešte iné riešenie. Totižto v dnešnej dobe sú na trhu aj TV tunery pre mobil a tablet. Tých TV tunerov pre terestrial je samozrejme viac, ale videl som aj DVB-S/S2 tunery. Len tu je dosť otázne, že na akej úrovni je citlivosť vstupného tunera a taktiež sw spracovanie zobrazenia v menu. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
![]() |