Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nátěr antény -sito

Zdravím borci.Mám doma anténu "sito" to kvalitní to husté, myslím vyrobené v Plzni.Je už trochu rezavé.Mám ho na balkoně a chtěl bych ho natřít.Mám doma celou plechovku Balakrylu,mohu to natřít, nezhorší se mi přijem.Diky

pichac
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

ten by snad nevadil

pierrepetr
Registrace: 5/2006

když už

bl.b.nout,tak doporučím ochranu na 50 let,je to plast,který se používá na koše do myček nádobí,jsou firmy,které to provádějí,sám jsem to zjišťoval před lety,ne pro anténu

pierrepetr

@pierrepetr

No to už vymýšlime ptákoviny. Já bych koupil parabolu Al za zhruba 1200 Kč a do smrti vydrží🤣

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

on chce síto

pierrepetr

RE: Nátěr antény -sito

Dej si raději jedno chlazené.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@HiFiOK

už mám 3 a nic

pierrepetr

Pred 4 dňami bola založená táto téma a autor sa tu od vtedy zrejme ani neukázal, nie je tu žiaden jeho nový príspevok. T.j. je aj zbytočné tu ďalej polemizivať, pretože podľa môjho dojmu, ani sám autor nevie, že čo vlastne chce!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

autor příspěvku přesně ví co chce a nešlo mu o polemizování. Stačí si ale přečíst odpovědi na tak jednoduchou otázku a chápu, proč se už neozval. Vzhledem k tomu, že mu anténa funguje a jde mu jen o kosmetickou úpravu, tak jediná rozumná rada je nahradit Balakryl barvu Hammerite na rez 0.25l za cca 150,-. ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

I ta zázračná barva H není zázračná jak se zdá. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Chlapi už ne natírejte, je tam venku hic a barva rychle schne. Mohla by popraskat😆

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@mmiriboy

nejde jen o autora,spousta lidí to čte(# 1520) a nic nepíše,i pro ně tady klábosíme R^ :laughing: R^

pierrepetr

Nátěr antény -sito

Přidám taky zajimavost.Používám na rezavé komponenty t.zv.kovářskou čerň,pervektně si poradí s rezem a pak přilne,sice na trochu silnější dráty 4-10 mm na pergoly,závěsy ostružin,okůrek atd.Podobná byla ta stříbřenka,výše jmenovaná.Dobře nahradí amícký Hamerait🌞🦊

korkoran
Registrace: 10/2006

Díky, přečetl jsem všechny odpovědi.Ta antena je na krytém balkoně, neprší na ni,ale občas na něm někdo je a tak jeden nátěr jsem udělal, vypadá to lépe a signál Ok

pichac
Registrace: 11/2007

pokud to je na rez tak potrebujes reaktivni barvu. nebo spis zakladovku. asi valeckem s malym chlupem. zajdi do specialky na laky a chtej reaktivni, jinak nemas sanci omezit ty reakce kovu s prostredim. zaplacani necim jen urychli konec. sice to je bez prace a zadarmo, sice to vypada lepe, ale zivotnost nula.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

myslíš suřík??,jestli není zakázán

pierrepetr

@pierrepetr

Prodává se, ale levnější bude koupit novou antenu.

torny
Registrace: 3/2018

@torny

Kde se prodává suřík -minium bez IČA

son
Registrace: 4/2007

@son

Máš pravdu, vázaný prodej.

torny
Registrace: 3/2018

Takovejch keců kvůli takovej hlouposti. Drátěnej kartáč a jakejkoliv email nebo sprej ne na vodní bázi a musí to vydržet dalších 10 let

MMorous
Registrace: 10/2019

Co pořád řešíte, už má natřeno👎

milde

@milde

Je namazanej. :)))

Kimlo
Registrace: 1/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra