![]() |
|
Skylink karta funkční?Problém s českými stanicemi. Po dlouhé době jsem chtěl použít kartu. ČT24HD hraje, ostatní české stanice(jako ČT1, ČR 2 ČT sport nehrají. Nechal jsem 20x poslat zápis, žádný úspěch. Karta je jen pro ČT stanice registrovaná. Používám modul SMIT Irdeto CI+ ve kterým jiné karty hrají. Může mi někdo poradit? Dík vasek33![]() |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@HYPERpokud tu amnestii nekdy v tomto mesici nezrusili tak stale plati, a pri zavedeni te amnestie znela odpoved ze skylinku ze na dobu neurcitou, vsak to take bylo hovadstvi. takze uplne presny realny stav k 18.7.2024 neznam, ten by jste videli prave v te zakaznicke zone, pokud mate nejakou propadlou kartu. ja jsem naposledy reaktivoval nekdy na jare. mohl by tedy nekdo sdelit realny stav k dnesnimu dni ? aby jsme to meli overene vsichni. dekuji |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: Skylink karta funkční?tak aktualne v zakaznicke zone u mrtve karty zadny reaktivacni poplatek NEPOŽADUJÍ. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: Skylink karta funkční?vasek33 nikde. Když kartu dlouho nepoužil jak píše tak mne napadá jestli má vše vůbec přeladené na nové parametry![]() ![]() ![]() DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
@hmmmAle no tak! Však ČT24 a ostatné ČT sú na rovnakej frekvencii! |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@Duzu"karty len pre RTVS už nie sú a nefungujú ani pôvodné".Je pravda, že karty pre RTVS (STVR) už nie sú, ale nie je pravda, že nefungujú ani pôvodné. Fungujú! |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Skylink karta funkční?Po poradě s HYPER jsem dnes aktivoval starou kartu smskou bez poplatku a v zákaznické zoně ji vidím aktivovanou..takže asi tak..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 269 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |