Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta funkční?

Problém s českými stanicemi. Po dlouhé době jsem chtěl použít kartu. ČT24HD hraje, ostatní české stanice(jako ČT1, ČR 2 ČT sport nehrají. Nechal jsem 20x poslat zápis, žádný úspěch. Karta je jen pro ČT stanice registrovaná. Používám modul SMIT Irdeto CI+ ve kterým jiné karty hrají. Může mi někdo poradit? Dík vasek33

:lookaround:

vasek33
Registrace: 6/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@HYPER

pokud tu amnestii nekdy v tomto mesici nezrusili tak stale plati, a pri zavedeni te amnestie znela odpoved ze skylinku ze na dobu neurcitou, vsak to take bylo hovadstvi. takze uplne presny realny stav k 18.7.2024 neznam, ten by jste videli prave v te zakaznicke zone, pokud mate nejakou propadlou kartu. ja jsem naposledy reaktivoval nekdy na jare. mohl by tedy nekdo sdelit realny stav k dnesnimu dni ? aby jsme to meli overene vsichni. dekuji

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: Skylink karta funkční?

tak aktualne v zakaznicke zone u mrtve karty zadny reaktivacni poplatek NEPOŽADUJÍ.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

vasek33 nikde. Když kartu dlouho nepoužil jak píše tak mne napadá jestli má vše vůbec přeladené na nové parametry :laughing: :laughing: :laughing:

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm
Registrace: 1/2006

@hmmm

Ale no tak! Však ČT24 a ostatné ČT sú na rovnakej frekvencii!

Frank11
Registrace: 2/2009

@Duzu

"karty len pre RTVS už nie sú a nefungujú ani pôvodné".

Je pravda, že karty pre RTVS (STVR) už nie sú, ale nie je pravda, že nefungujú ani pôvodné. Fungujú!

Frank11
Registrace: 2/2009

Po poradě s HYPER jsem dnes aktivoval starou kartu smskou bez poplatku a v zákaznické zoně ji vidím aktivovanou..takže asi tak..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra