Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Počúvanie internetových, satel., DAB+ a FM staníc

Ktoré internetové, satelitné, DAB+ a FM stanice radi počúvate a prečo?

Pavel206
Registrace: 6/2024
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

@Pavel206

Ano, mas pravdu, aj ked som to trochu aj ja skumal, tak zistil som, ze kolko hudby sa natocilo aj v tych rokoch. Casto sa mi stalo, ze som pocul skladby, ktore som bud uz davno nepocul alebo uplne nove. Suvisi to aj s konkretnymi krajinami a zonami, co sa kde hralo - napr. nemecky hovoriace krajiny, UK/GB, pripadne USA alebo aj ine. Inak internetove radia ma celkom dobre spracovane (zoznam resp. vyber) aj Cryptobox - mozno nie idealne, menilo sa to aj v priebehu jednotlivych verzii fw, ale celkom fajn. Vzdy su mi blizsie satelitne prijimace. Mimo toho uz pouzivam len pocitace aj na tuto oblast. To je zrejme najflexibilnejsie, aj ked nie natolko prenosne, ale to mi zase az tak nevadi.

kolle
Registrace: 1/2006

Vy @mmiriboy

Vy sa fakt asi musíte nudiť, keď máte čas hľadať a kopírovať príspevky ešte k tomu z inej témy, ktorú ste vlastne Vy pochoval. Pomsta alebo závisť?
Prepáčte ale na konci 70tych rokov som už bol skoro dospelý. Poprosím aj ja o vykanie.

Pavel206

@Pavel206

;)
Nemyslím si, že som ja niečo pochoval. V prvom rade tú tému pochoval sám autor a to svojou nerozhodnosťou, zbytočným špekuľovaním nad maličkosťami, ktoré boli skoro bezvýznamné. A hlavne preto, lebo sa tá téma točila stále dokola o tom istom.
A čo sa týka veku, dosť pochybujem o pravdivosti slov "Prepáčte ale na konci 70tych rokov som už bol skoro dospelý." ;)
Ja svoj vek nepopieram a kto má pozná, tak vie, že neklamem! Ale pri nickovi, ktorý je tu registovaný 2 mesiace a už teraz sa tu hrá na super-znalca a človeka, ktorý si myslí, že si môže dovoliť čokoľvek, napr. rozkazovať, urážať či opovrhovať inými, tak takémuto človeku neverím ani to, že má nos medzi očami!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Za žiadneho superznalca sa vôbec nepovažujem. Nemám pocit, že som niekomu niekedy niečo rozkazoval, vždy keď som niečo chcel, tak som vopred poprosil a myslím, že potom aj poďakoval. Nemám vôbec pocit, že by som niekoho urazil tobôž ním opovrhoval. Ešte raz Ti ďakujem, za všetky poskytnuté rady a čas a keď máš ale pocit, že som Ťa urazil tak sa Ti hlboko ospravedlňujem.

Pavel206

@Pavel206

Ja som ten pocit "že mi niekto rozkazuje, alebo opovrhuje" veru mal! Ale neva, keďže mám viac, než 15 rokov, tak som ten pocit už dávno "prehltol", a popravde som tej nátury, že častokrát odpustím iným, tak jedno je o mne známe a to je, že nezabúdam!
;)
P.S. Za poďakovanie ďakujem aj ja.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

Do tvojho sporu s Pavel206 zasahovat nechcem a nebudem.
Ale konstatovanie, ze ak sa tu niekto hra na machra machrov, tak si to ty, si neodpustim.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

:)))
Poznáš to príslovie:
"Zlodej kričí, chyťte zlodeja".
Samozrejme toto je z mojej strany povedané čisto obrazne, neber to doslova!
;)

mmiriboy

RE: Počúvanie internetových, satel., DAB+ a FM...

Jako malí kluci... :)))

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Pavel206

Ještě bych upozornil na jednu věc, že některé stanice se na Netu alespoň mě na AVéčku hlásí postaru. Např RockRadio pod starým názvem Radio Šumava

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Teraz som to skúšal, na internetovom rádiu mi Rádio Šumava nenašlo, RockRadio áno.

Pavel206

@Pavel206

Mě se RrockRadio hlásí na displeyi jako %Sumava, postaru

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Ak bol zmenený názov a logo stanice tak by sa mal nezávisle od typu príjiímača všetkým zobraziť rovnako. Asi je to blbosť čo napíšem ale nemáš ju náhodou uloženú v obľúbených položkách? Ak áno skús ju znova uložiť.

Pavel206

@Jean Reno

@mmiriboy moc pomohl @Pavel206. Tak ho neosočuj. Ty umíš akorát pomlouvat. A nepomůžeš v problému.🤷

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Počúvanie internetových, satel., DAB+ a FM...

https://www.mediafire.com/folder/75407jwlr8dyp/Radio+internet+E2+OpenATV

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@lz405

Ozaj rozsiahly ale kvalitný výber rádií. Otázka je, kedy to všetko stíhaš počúvať. Keď len jednu na deň, ale asi podľa nálady, nie?

Pavel206

@Pavel206

Tak nějak,vetšinou mám ale random přehrávaní z mého síťového disku.kde mám CD ve FLACu.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405

@lz405

Na akú kvalitu FLACov si vsadil?

Pavel206

@Pavel206

To,co nabízí XRECODE 3 pro mé zakoupené CD a jinak,co je dostupné na netu,třeba na Bandcamp nebo na rutracker.

lz405
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra