Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Max mě zklamal

Aspoň jsem čekal že bude víc komentováních sportovních přenosů v češtině ale našel jenom 2 a to myslím pátek sobota co sí o tom myslíte

Lupinohelp
Registrace: 2/2024
Odpověď v diskusním vlákně

@Lupinohelp

To ses zeregistroval a zalozil nové vlakno nad stejným abys celemu světu zdelil ze nemáš český comment?
Řekl bych naprostá pecka co bude mít comment 10 stran R^

bistro
Registrace: 9/2009

@Lupinohelp

no vsak jsi to vedel prece pred nakupem MAX ze v cestine jsou jen dva programy. a pokud pozadujes pouze cestinu tak sis nemusel kupovat MAX. no me a urcite tisicum dalsich predplatitelu ta cestina urcite NECHYBÍ.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: Max mě zklamal

Já OH ještě letos neměl čas vidět. Tak mě to taky nevadí

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

@MirHo

jediny problem vidim v tom ze tech sportu je hodne najednou a clovek to proste nestiha vsechno sledovat LIVE. a ze zaznamu nekoukam.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@Bohemia cz

Ano sportů je hodně naráz, ale mě všechny nezajímají, tak se dá vybrat. Občas sleduji zároveň na tv a tabletu, když se něco překrývá. Pak mám ze všeho prd😂

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Musíme si přiznat, že pokud máme MAX, ČT sport a doplňkové programy Eurosport 3 - 9 je to docela hodně moc možností jak sledovat LOH. Čeština snad není u sportu tak moc potřeba.😉

Paja
Registrace: 7/2009

Čeština

To sice není moc potřeba, ale bývalý Eurosport Player ji měl dost často. A když byla ta možnost, tak jsem si ji přepnul.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Lupinohelp

Plačeš nad nesprávnym hrobom.
Napíš na platformu MAX.
Možno ti to vysvetlia.
Hádam by si nechcel aby bolo pri takom množstve
prenosov súčasne na všetkých naraz CZ komentár.
Na to nie su kapacity ani peniaze.
Buď rád že sa vôbec môžeš pozerat na toľko live
prenosov naraz.

stanowat
Registrace: 9/2004

@milde

Eurosport Player měl češtinu taky jen u přenosů, které byly i na Eurosportu 1 nebo Eurosportu 2. Jen zřídkakdy komentovali něco navíc, většinou to byl golf, když se u nás vysílala ATP Tour. Párkrát komentovali zápasy navíc i na grand slamech, ale to už taky skončilo. Jinak ty komentáře dělá úplně stejný tým, který je připravoval pro Eurosport Player, takže rozsah je stejný.

MHaslar
Registrace: 5/2021

Maks tě zklamal...

Bože nečum na srač.ky a jdi ven,je tam krásně.

mcm1
Registrace: 9/2009

Max ma nesklamal R^ R^ R^

masto
Registrace: 9/2006

To je hotové neštěstí.Co budeme delat? :)))

Archibald
Registrace: 9/2015

Včera jsem na Maxu koukal na naše tenisty a tenistky a naprostá paráda!Mohl jsem si vybrat jaký zápas sledovat podle sebe a ne jako na provládní ČT,kde střídají sporty jako blbci! :laughing:

kolík
Registrace: 9/2012

kolík

Také nějak nerozumím tomu výběru na ČT Sport. Včera večer finálový blok v plavání, kde se rozdělovala celá sada medailí a dávali celý večer pingpong jenom protože tam hrála nějaká naše manda, bez šance na výrazný úspěch v té disciplíně... ;P . Kdyby hrála o medaile tak to člověk pochopí, ale takhle...to z té olympiády opravdu moc zásadních momentů neuvidíme... Rv

FI711010
Registrace: 6/2008

FI711010

Naprostý souhlas R^ Ještě že si mohu vybrat z více možností podle sebe!

kolík
Registrace: 9/2012

pro FI711010 a další

Je to neustále dokola. ČT vybírá přenosy primárně CZ sportovců, de facto na tohle vysílání má sublicenci. Jiří Ponikelský (šéf ČT sportu) to říkal jasně (mohlo by to pochopit snad i dítě, co chodí na základku) a opravdu nechápu to hejtování ČT. Prostě a jednoduše, nemají práva na jiné vysílání, i proto když běží xx streamů a není tam CZ sportovec, dávají třeba záznam.

Pokud chceš sledovat jiné přenosy, je potřeba mít pay-operátora, kde je EuroSport 1 a 2 v nabídce - v podstatě každý solidnější kromě M7. Tam Francouzská režie vybírá TOP přenosy (z jejich úhlu pohledu) pro tyto EU verze programů. Ale i tam se program liší, u nás běžel např. včera tenis s Krejčíkovou, na PL EuroSportu s domácí tenistkou. PL jsou větší trh a mají to postavené jinak. Totéž se děje u GER nebo ENG EuroSportu, kde jsou obrovské trhy a xxx tisíc předplatitelů.

Jestliže chceš vidět vše, vybrat si přenos (z tvého úhlu pohledu zásadní momenty, každý to máme asi jinak), tak nejlepší je mít za pár pětek měsíčně samozřejmě MAX (vlastně nic jiného ani lepšího není legálně dostupné), kde máš kompletně všechny streamy a můžeš být sám sobě režisérem. Samozřejmě CZ komentář je jen u EuroSportu 1 a 2, zbytek je s EN, PL, ... nebo úplně bez komentáře.

Ano, u všeho není komentář ani ten anglický, protože by museli sedět leda v Pentagonu s xx komentátory a experty, což logicky není možné pokrýt a finančně to už vůbec nedává smysl.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

Ja zasa mám rád sport bez komentovania

VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K

aramat
Registrace: 3/2006

@BBS

Eurosport 1 v tuto chvili vysila top prenosy, Eurosport 2 nove vysila program zamereny na region CZ, SK, HU, RO, BG. Dokonce z Rumunska vysilaji i ten novy magazin Bonjour Paris. Napriklad ted bezi na mezinarodni verzi E2 beach volejbal Cina-Kanada, zatimco na "nasem" E2 bezi hazena Slovinsko-Chorvatsko. Pozitivem je to, ze na Max se musi komentovat oboji, protoze v noci je to potreba do zaznamu.

MHaslar
Registrace: 5/2021

pro MHaslar

Ano, tak je to zcela přesně, dvojka je přímo regionální verzí, děkuji za upřesnění.

Měl jsem doposud i EuroSport player, takže mě to není potřeba vysvětlovat. Primárně reaguji na ty opravdu hlo.pé komentáře a zbytečné nadávání na ČT. Zde to opravdu není na místě.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

pro BBS

To vše co jsi popsal víme, nemusíš z každého dělat (nevhodné slovo)a, zbytečně ses namáhal...Sleduji OH na ČTSport, RTVS, ARD/ZDF a Eurosport 1 de. Mám skylink satelit, Skylink live a OTV Sport AIR a nikde na těchto platformách Eurosporty nejsou a ani nemám zájem si je připlácet, když kromě OH tam celý rok prakticky nevysílají nic co by nevysílal někdo jiný. Škoda jen, že v základním sportovním balíčku na O2TV nejsou Eurosporty 3-9 jako na poslední olympiádě...ale obejdu se bez toho.

FI711010
Registrace: 6/2008

pro FI711010

Vidím, že to evidentně nestačí.

Olympiáda je jednou za 4 roky a i přesto máš obrovský problém zaplatit si jeden měsíc předplatné služby MAX (není nutné platit celý rok), kde je vše v podstatě bez kompromisů. A na druhou stranu kritizuješ ČT, které jasně deklarovalo, co mají právo a mohou regulérně vysílat.

Já z nikoho nic nedělám, ze sebe to děláš ... jen ty sám. Přečti si pomalu po sobě, co vůbec píšeš, napočítej do deseti a zkus znovu nad tím pouvažovat, i když pochybuji, že na něco přijdeš. Zázraky se občas dějí i tady.

Platíš si O2 sport balíček a zase přitom stačí přidat pár desetikorun na ten jeden měsíc a koupit si balíček stříbrný, kde mám E1+2 + další EuroSporty 3-9 a pak jej zrušit. Že raději kolem toho píšeš nesmysly a dělá ti problém vytáhnout na dnešní dobu doslova drobné a ještě budeš neustále lamentovat. Tohle mi fakt hlava nepobírá takové lidi.

Jen pro úplnost, s ČT nemám nic společného, ale nemám rád, když někoho neprávem zbytečně hejtují a přitom řešení je a nabízí se triviální.

BBS

M A X je S U P E R

je tam všetko - čo viac priať 👍

matino300
Registrace: 5/2012

Pohoďka pri plávani Srbčina či Ruština je to eňo ňuňo 😍.

Janci19
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra