Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Multistream na 5 W

Ahojte, ladil som 5W na príjem multistream. Podľa frekvencie referenčný kmitočet 11096, 29950, V. Idem zadávať ladenie multistreamov z 5 W na prijímači Zgemma H9 twin SE a nič nenájde. Dá niekto radu ako na to, zadával som aj údaje k TP ako ID streamu a podobné údaje ale nedarí sa naladiť. Parabola 80 cm. Ladenie satlink st 5150 podľa ref. Kmitočtu. Zadávam niečo zle alebo nemám šancu na príjem? Západ SK okolie NR. Dik

Dodo22
Registrace: 4/2023
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@Dano

Hledani programu, manuelni zadas Pls Mode Gold pls clde 131070. Jinak mi napis. Asi zalezi na receiveru, ne kazdy to umi.

Wata
Registrace: 4/2006

Humenné

Update: mal som možnosť odskúšať to v Humennom, parabola 90cm. Ani stopa po signáli.

Kedysi dávnejšie tam fungovala frekvencia 11637V (jediný z talianskych multistreamov).

garabik
Registrace: 7/2009

RE: Multistream na 5 W

Ty multistreamy na 5W mě dost otrávily, pořád to mění, už jsem to měsíc nepustil. Předně tam dám větší talíř - nejspíš 105/Plzeň/ A musím napsat si pořádnej novej settings a probrat favorites.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

multistreamy jsem už opustil. Řeším to v IPTV.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

MAlej má otce frantíka a když přije tak si to pustí

MMorous

@MMorous

Tak to je dobře. Hlavně že si rozumiíte😆 :-/

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Multistream na 5 W

Presne v IPTV vali full ponuka napr.aj to co ide z 1 w nagra caid 1882
so spravnym serverom R^

coral
Registrace: 9/2009

@Dodo22

Referenční kmitočet - zapomeň. Najeď si lyngsat.com tam si přečti parametry a nastav to ručně

MMorous
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra