, sekce: Jiné placené TV |
|
Sweet TV a set top boxPěkný den odborníci.Co byste doporučili na sledování Sweet TV na "hloupé" televiz? |
kynolog07
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 49 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxNa blbku cokoliv chytrého 😀 |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 869 |
|
|
@kynolog07Úplne ti postačí aj obyčajný Homatics box ja to mám a zatiaľ spokojnosť.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxTanix TX3 |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 407 |
|
|
@kynolog07Sweet TV má aj svoj Android TV box tak by som skúsil originál.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxJa mám Nokiu 8010, Xiaomi Box nejako nestíhal |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxJá jedu na Nokia 8010, ale nemám tam jen Sweet. Pro něj je to přepych. Kámošovi jede i na čínském boxu za 500Kč😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: Sweet TV a set top box@ kynolog07 .Podle mne nejlépe Homatics Q, R, R Lite nebo R Plus a dále Nokia 8000 nebo 8010. U Nokií 8000 nebo 8010 je už v ceně velké dálkové s číselnýma tlačítkama. K Homatics se dá velké dálkové dokoupit což u jiných android boxu není možné jak sem zjistil a to ani to malé základní. Co sem měl odzkoušet tak podle mne nic lepšího není než tyto dvě značky. Jinak si myslím že obě dvě značky vyrábí jedna a ta samá fabrika. Homatics Q má stále jen ATV10 a vyšší modely už ATV11. Obě Nokie mají už aj ATV12. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxTak mne osobne sadla tato krabicka Xsarius Avant 3 PLUS Ultra Black ,Tato jedina ma v sebe skvelu appku Premiumtv+ skusal som ju niekde externe stiahnut napr.do krabiciek Nokia 8010 ale proste som ju nenasiel asi chraneny patent od danej firmy. Ma som aj vsetky Homasticky a Nokia 8000 a 8010 ale musim povedat tento Xsarius z nich slape najlepsie. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 347 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxNokia 8010,byť u mě není uplně využitá,věk už mi to nedovoluje,to co potřebuji je skvělé,např.Poda tv,přechod z vodafone!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 928 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxMám taky Nokii 8010, super stroj. Jde tam všechno, rychlé reakce, podsvícený dálkový ovladač. Ale například nejde nevím proč instalovat jakékoliv aplikace. Na starý Openbox AND-95 šlo nainstalovat vše, ale zase to byl brzda stroj, je fakt, že stál pár šestek. Nokia byla dražší a nelituju koupě. Nejlépe koupit od Ellano.sk už nakonfigurované.. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
|
|
RE: Sweet TV a set top boxSweet tv tam jede v pohodě, i Kodi atd. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
|
|
@oldies26Aplikace co nenajdeš v Nokia stáhni na netu a přez flash nainstaluj. Ale musíš tam mít naistslovaný nějaký správce souborů.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|