![]() |
|
Kalibrácia obrazu TV SonyUvažujem kúpiť TV Sony XR-48A90K. Ponúkajú mi aj kalibráciu obrazu. Je to dobrá služba, alebo škoda peňazí? Ďakujem.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 205 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@oumuamuaA co teda navrhuješ jako nejlepší řešení ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@jovikjj jsem mu psal do SZ v sobo. Odezva ani ve vláknu ... |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Kalibrácia obrazu TV SonyKalibrácia obrazu pri kúpe TV v NAY je asi taká pí.ovina ako 4k LNB za 20eur.Aby to nevypadalo že to je de.ilina tak to stojí 50eur. Minule som bol len pozrieť v NAY a holobriadok čo vedel iba venovať sa zákaznikovi a pchať sa mu do zadku mi to núkal a presvedčoval ma že to treba aj keď som žiaden TV nemal vybraný. ![]() Originál obraz sa nastavuje v domácich podmienkach v osvetlení kedy sa najviac pozerá TV. Stačí si stiahnuť na usb flash farebnú škálu na celú obrazovku kde je zobrazená stupnica tieňovania zelenej červenej a modrej. Ale každá stanica vysiela ináč a hlavne si treba nastaviť 1080p alebo 1080i alebo lepšie povedané prepnúť BOX zo 1280 na FHD. ![]() |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
RE: Kalibrácia obrazu TV SonyV tom NAY potom došiel ešte za mnou jeho vedúci a také reči o tej kalibrácii... a také múdre ksichty strúhali... nevedel som či sa mám smiať alebo plakať.Jeden druhému potvrdzoval čo povedal a že vraj keby som vybalil a zapol 10 TV z továrne tak každý ukazuje ináč ![]() ![]() ![]() ![]() Pán vedúci nepozná factory settings. ![]() ![]() Pozdravujem autobusovú stanicu. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
Služby zákazníkům ?!Jestli můžu, není to přímo jen služba týkající se zmíněné kalibrace TV ale i služba nastavení TV. Nabízel to strejdovi Datart při koupi "smart" TV Samsung za cca 1000CZK. Volal mi zda to má vzít, rozmluvil jsem mu to. Vyšlo z toho že "proklikají" průvodce nastavení TV a prý naladí DVB-T, to by mělo smysl u zákazníka doma, ne na prodejně. Už asi chápete, těžko nastaví síť (hlavně WiFi) a programy mohou být jinak laděné vzhledem k místu používání TV. Takže si koupíte ve slevě TV a plus za další službu zaplatíte a jste na(d) původní ceně. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Kalibrácia obrazu TV SonyĎakujem všetkým za odpovede. Tv som objednal bez kalibrácie.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 205 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |