, sekce: Pořady v televizi |
|
Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCVe Vodafone TV ani v T-Mobile co řekl známý nefungují kanály sport 1 ani sport 2 máme černou obrazovku nejdou ani další kanály ve společnosti AMC networks že by neprodloužili distribuci oba operátoři |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 800 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
|
|
@vokounekáno, aj u nás (Digi, Telekom) nejdú kanály AMC Networks, približne od 14:57 hod. |
katka1403
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 13 |
|
|
@katka1403Už od 15 h nejdou |
vokounek
|
|
@katka1403Takže to vypadá teda na prd nemají zájem o této kanály oba operátoři |
vokounek
|
|
@vokounekJe zaujímavé že na 1W mi nejde AMC,Sport 1 HD aj Spektrum HD má výpadok.Na Astre idú tieto kanály v pohode? majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCU Sweet TV to ide v pohode.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCPrej výpadek má i Telly 🤣🤣 ty kráso to velmi zajímavý co se teď děje ..... |
vokounek
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCUz se těším co tyto operátoři řeknou zítra proč se to tak stalo |
vokounek
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCSkylink sat AMC funguje. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 008 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCTipuji to na výpadek Thoru. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 008 |
|
|
@vokouneksport1 a sport2 momentalne na netu nejdou. amc a film+ jsem vubec nenasel v nabidce.asi zase nejaky hackeri. 👍 |
oumuamua
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 338 |
|
|
@kolenáčJaký Thor ???? To nejde ani ve Vodafone TV DVB -C mám černou obrazovku |
vokounek
|
|
@kolenáčvodafonetv neni na Thoru 😂👍 |
oumuamua
|
|
@oumuamuaCo to zas povídáš jakou nabídku 🤣🤣a kde |
vokounek
|
|
@vokounekjak rikam amc ani film+ jsem vubec nenasel v nabidce internetove vodafonetv ve svem balicku presto ze tam maji byt. co na tom nechapes ? |
oumuamua
|
|
@oumuamuaAle ono to nejde ani na Thore takže asi to bude nejak prepojené. ?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@oumuamuaSport 1 a sport 2 jsi tam našel ... Jelikož tyto kanály taky nejdou ani TV paprika nejde všechny kanály nejdou AMC společnost |
vokounek
|
|
@Zetor25Myslím si že to nějak smrdí podvodem je zajímavý že největší operátoři Telly Vodafone T-Mobile nejdou všechny kanály AMC networks.... Hodně zajímavý |
vokounek
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCtakze sport1 a amc na Tmobtv take nejde, takze proste nejaky vypadek. |
oumuamua
|
|
@oumuamuaVýpadek ve třech operátor to je kravina ne?.... Psali mi sport TV že to není jejich chyba u nich ale musíme kontaktovat svého operátora ..... Skylinku normálně jede tyto kanály |
vokounek
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCOdhaduju to buď na nějaký technický problém v distribuci na trase u obou poskytovatelu pokud mají stejného dodavatele nebo se oba nedohodli s AMC Networks, ale přijde mi zvláštní, že by to bylo ve stejný den a pokud se nedohodli, tak by to oznámili minimálně měsíc tři týdny předem jako vždy. To se nestalo, takže bych zbytečně nepanikařil, určitě vydají nějaké stanovisko k dané věci. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 824 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCPíše mě to výpadek signálu T mobile.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCAMC nejde ani na Sweet tvVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@HYPERpresne 👍 ale Vokounek uz by tady vyhlasil válku 😂 |
oumuamua
|
|
@oumuamuaNene .... Ale je to zajímavé Katka tu napsala že jí to nejede už od 14:57 až do teď nejsou schopné to opravit ještě já nevím od kdy to nefunguje já sem to zapnul až večer v 21:30 |
vokounek
|
|
@vokounekja som to zistil, keď som prepínal na Sport 1, že si chcem pozrieť zápas 1. kola novej sezóny Saudi Pro League a tu zrazu, že je nejaký výpadok, tak som si pomocou spätného pretáčania pretáčal, pretáčal, až som zistil presný čas začiatku výpadku. |
katka1403
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 13 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|