, sekce: Pořady v televizi |
|
Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCVe Vodafone TV ani v T-Mobile co řekl známý nefungují kanály sport 1 ani sport 2 máme černou obrazovku nejdou ani další kanály ve společnosti AMC networks že by neprodloužili distribuci oba operátoři |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 800 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
|
|
@melon77Už to ide na Digi teraz som to skúšal.Len mne to ide po Maďarsky a ukazuje mi tam CZ stopu. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCNa DIGI SAT SK ešte nenaskočila stanica FILM+ SK. Zvyšné stanice: AMC, SPORT 1-2, SPEKTRUM, SPEKTRUM HOME už nabehli.DIGI SK SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, DIGI GO, Antik SAT / IPTV SK - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 253 |
|
|
@Zetor25Na stanici SPEKTRUM pod CZ audio stopou ide maďarský jazyk a opačne, pod HU audio stopou máš jazyk český. Majú poprehadzované audio stopy. :)DIGI SK SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, DIGI GO, Antik SAT / IPTV SK - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 253 |
|
|
@BiatecOkej vďaka za informáciu.Pekný víkend prajem. Ale som rád že to už ide ako má. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCNa Magenta TV,stále nejede AMC,Film+ a Spektrum.. |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 634 |
|
|
@radek79No mě také to nejde. Asi už na T Mobile mají víkend. Pacholci.👎 Nepochopím, že to jiným jede a jim ne. Naštěstí mám ještě jiné operátory.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@FanynNo nasávat tam demokracii jezdíme,tak proč by nebyla i ta technika. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
faustAsi vypadla elektřinu na odbavovacím centru AMC. Nejspíš to bylo většího rázu, zřejmě problém někde na trase, trafacka nebo na vysokém napětí, precijenom ty vedra udělají své s kabeláží a mohlo dojít k spadnutí na zem nebo něco s izolátory. To se asi nedozvíme pokud nevydají nějakou oficielní zprávu co to přesně bylo, kdy vypadek trval přes jeden den. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 824 |
|
|
mildeUž ti to jede na T mobile.cz? Že by ještě jiná distribuční trasa pro T mobile.cz. |
HYPER
|
|
@HYPERDíky za optání. Ano už je to v pořádku. Na večer to spustili. Asi jsou dvě trasy. Proto že ty kanály mě na Sledování tv šly bez přerušení. A T mobile nešel.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCvodafone sport1 i sport2 uz normalne jede 👍 |
oumuamua
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 338 |
|
|
mildeDíky za informaci. Tak to jsem rád že to jde. To by zákazníci asi už dnes nepřežili a kall centrum by bylo dost přetížené pokud tam někdo slouží i o vikenndu. |
HYPER
|
|
RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMCjde to normálně tak co děláte? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 274 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|