Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMC

Ve Vodafone TV ani v T-Mobile co řekl známý nefungují kanály sport 1 ani sport 2 máme černou obrazovku nejdou ani další kanály ve společnosti AMC networks že by neprodloužili distribuci oba operátoři

vokounek
Registrace: 9/2023
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63
Odpověď v diskusním vlákně

@melon77

Už to ide na Digi teraz som to skúšal.
Len mne to ide po Maďarsky a ukazuje mi tam CZ stopu.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Vodafone ani T-Mobile nefungují kanály AMC

Na DIGI SAT SK ešte nenaskočila stanica FILM+ SK. Zvyšné stanice: AMC, SPORT 1-2, SPEKTRUM, SPEKTRUM HOME už nabehli.

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011

@Zetor25

Na stanici SPEKTRUM pod CZ audio stopou ide maďarský jazyk a opačne, pod HU audio stopou máš jazyk český. Majú poprehadzované audio stopy. :)

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011

@Biatec

Okej vďaka za informáciu.
Pekný víkend prajem. ;)
Ale som rád že to už ide ako má. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Na Magenta TV,stále nejede AMC,Film+ a Spektrum..

radek79
Registrace: 7/2022

@radek79

No mě také to nejde. Asi už na T Mobile mají víkend. Pacholci.👎 Nepochopím, že to jiným jede a jim ne. Naštěstí mám ještě jiné operátory.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Fanyn

No nasávat tam demokracii jezdíme,tak proč by nebyla i ta technika. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

faust

Asi vypadla elektřinu na odbavovacím centru AMC. Nejspíš to bylo většího rázu, zřejmě problém někde na trase, trafacka nebo na vysokém napětí, precijenom ty vedra udělají své s kabeláží a mohlo dojít k spadnutí na zem nebo něco s izolátory. To se asi nedozvíme pokud nevydají nějakou oficielní zprávu co to přesně bylo, kdy vypadek trval přes jeden den.

HYPER
Registrace: 11/2010

milde

Už ti to jede na T mobile.cz? Že by ještě jiná distribuční trasa pro T mobile.cz.

HYPER

@HYPER

Díky za optání. Ano už je to v pořádku. Na večer to spustili. Asi jsou dvě trasy. Proto že ty kanály mě na Sledování tv šly bez přerušení. A T mobile nešel.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

vodafone sport1 i sport2 uz normalne jede 👍

oumuamua
Registrace: 3/2024

milde

Díky za informaci. Tak to jsem rád že to jde. To by zákazníci asi už dnes nepřežili a kall centrum by bylo dost přetížené pokud tam někdo slouží i o vikenndu. :)))

HYPER

jde to normálně tak co děláte?

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra