Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!!!

Poměrně dlouho se nestalo, abychom věděli takto dopředu kdo bude co vysílat, ale tady je menší souhrn. Začátky jsou včetně předzápasových studií.

ÚTERÝ
LM: 20:15 na Nova Sport 6: AC SPARTA PRAHA - Malmö FF

STŘEDA
LM: 20:15 na Nova Sport 3: SK SLAVIA PRAHA - Lille FC
LM: 20:15 na Nova Sport 6: ŠK SLOVAN BRATISLAVA - Midtjylland FC

ČTVRTEK
EL: 20:00 na SPORT 2: Hearts - FC VITKORIA PLZEŇ
EKL: 19:00 na SPORT 1: Paks - FK MLADÁ BOLESLAV
EKL: 18:00 na :ŠPORT: MFK RUŽOMBEROK - FC Noah

Jak to vidíte s postupy našich vyslanců?

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...

Poliaci v stredu Slovan na Canal+ Family

stamar
Registrace: 9/2007

taky mi přijde divný že motorkový kanál bude vysílat odvetu lm a evropská liga pak zas bude na kanále určeném pro formuli 1. Proč to vše nenechaj na NS3-4

William cz

@dawis77

Tvoji reakci nechápu. Mluvím o tom, že Skylink vyměnil s O2 Canal+ Sport za Novy Sport 3 a 4, takže si vzájemně poskytli Ligu mistrů a Premier League. No a pak Nova spustila NS 5 a 6, původně pro formule a motorky a teď tam vysílají Ligu mistrů, takže zákazník Skylinku nevidí klíčový zápas českého klubu, protože Skylink NS6 v nabídce nemá.

acce
Registrace: 11/2008

@acce

ani mít nebude dokud nenabídne Canal+Sport 2 ostatním velkým operátorům....

dawis77
Registrace: 9/2011

@William cz

Už se to vědělo dávno že nova sport 5 a 6 budou vysílat Top fotbalové soutěže a LM včetně českého klubu..... Kdyby to bylo tyto kanály pouze pro motorsport tak by zařadili tyto kanály i menší operátoři dej me tu například Kuki TV... Nebo sledování tv hodnota by stála jako stanice sport 1 a 2 R^

vokounek
Registrace: 9/2023

@vokounek

je v tom takovej bordel

William cz

@William cz

Neni v tom bordel .... Tyto kanály jsou náhradou na premiér Sport 1 a 2.... R^

vokounek
Registrace: 9/2023

@vokounek

To asi těžko

Pepiczech
Registrace: 6/2019

@vokounek

Nova Sport 6 je napríklad súčasť internetovej televízie Magio (Telekom). Takže si netreba platiť ešte navyše aj Voyo.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Obrovský palec nahoru nové za to, že Slavii minulý týden a teď Slovan dali na 6. Krásný naschvál shitlinku. Za tu jejich pradarnu s canal+sport2. Neskutečně drze, chtít z pozice operátora, který víc než 10 let kalel na sportovní i diváky a sportovní obsah a který nemá ani základní Eurosporty. Dobre jim tak a jen houšť. Zaslouží si to za celou svou glisnikovskou historii, za prasarny s "navzdy zdarma", neskutečné nevýhodné balíčky atd atd. Jen tak dal R^

oidi
Registrace: 6/2022

@oidi

R^ R^ R^

masto
Registrace: 9/2006

@oidi

Přesně jak píšeš👌. Sice ho taky mám, prakticky od začátku, ale kouká na to manželka. Já čučím na T mobile Magenta na druhé telce. No na tenis tam mrknu, když tam je.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@oidi

Ja to vidím tak, že dohoda nebola možná s operátormi, ktorí roky predtým vysielali zahraničné futbalové ligy. U nás mal Telekom na toto monopol. A Skylink mal záujem o stanice Premiersport a sám Glisník povedal, že zo strany vysielateľa nebol záujem dospieť k dohode. Myslíš, žeby Glisník takto verejne klamal? Pochybujem. Ale takisto sa mi nepáčilo, že vtedy tú Slaviu praskli na Canal+ Sport 2... robia si naschvály ako malí smradi v škôlke a v konečnom dôsledku nato dopláca len fanúšik.
A nikdy ti nenapadlo, že operátorom takýto stav vyhovuje...? Chceš sledovať tenis wta a chceš aj Nova Sport 6? Tak si plať dvoch operátorov. Zarába jeden aj druhý. Tak sa ukludni... nemá to význam a situáciu nezmeníš

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

Ano, s jedním operátorem nemáš a nebudeš mít nikdy vše. Na to už jsem taky přišel a zařídil se podle toho. No stojí to o něco vic, ale mám klid.😆

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

jenže to směřuje k tomu,že za chvíli ti nebude stačit ani 10 operátorů aby si měl vše podstatné ze sportu!Pokud to lidi dál budou akceptovat ty jejich hry tak bude hůř a hůř!Já už se na to vykašlal a mám jednoho operátora a stačí mi to a sem spokojen.

dawis77

@dawis77

Ano, pravda, ale ja zase nejsem až takový sport nadšenec, tak v poho. Jinak ještě v zásobě IPTV zahraniční a to je pro všechny sporty. Hlavně fotbal.

milde

@milde

já býval sportovním nadšencem,ale jak stárnu tak sem zjistil,že dokážu bez toho v pohodě existovat,tim neříkám,že se rád nekounku,hlavně PL a Liverpool ten musím vždy vidět!Ale už toho je docela málo co pravidelně sleduji.A na ty hry operátorů už nikdy nepřistoupím,z toho sem už vyrostl :)))

dawis77

Liga majstrov na TVP

Pre tých čo majú aj PL služby.
Liga majstrov sa vracia na TVP od novej sezóny
Viac na satkurier.pl.
Zápasy bude vysielať na TVP SPORT. R^
Takže v Polsat Box už asi Liga majstrov nebude? :lookaround:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@dawis77

Taky už jsem zakotvil u jednoho operátora a tyhle žabomyší války jdou už mimo mě. Ale musím uznat, že si NS pěkně se skylinkem utřel (vy víte co) :laughing:

William cz

@dawis77

Jasně každý máme jiného koně. Já hlavně tenis. Koukám i v noci jelikož nemusím do práce. No a pak i filmy streamovací služby. Jezdil jsem hodně na kole. Na poctivém ne elektro. Ale zdraví v (nevhodné slovo), tak polehávám u bedny a PC.🤷

milde

@William cz

To jo, dal jim to znát, ale odnesou to poctiví uživatelé a dlouhodobí platiči vykutáleného Skylinku.

milde

@William cz

a plně je chápu, i když já mám ten Skylink :)))

dawis77

@milde @dawis77

je to tak jak píšete, nejvíce to odnesou normální platící zákazníci

William cz

@William cz

bohužel :(

dawis77

RE:poháry

Já jsem spokojený s O2 sport premium, je tam fotbal,motorismus, tenis, golf, bojové sporty a další třeba pool. Hraje v aplikaci na TV, žádný STB. Za ty prachy super.A Eurosport a sport mám přes Podů s internetem.

mattes
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra