![]() |
|
Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!!!Poměrně dlouho se nestalo, abychom věděli takto dopředu kdo bude co vysílat, ale tady je menší souhrn. Začátky jsou včetně předzápasových studií.ÚTERÝ LM: 20:15 na Nova Sport 6: AC SPARTA PRAHA - Malmö FF STŘEDA LM: 20:15 na Nova Sport 3: SK SLAVIA PRAHA - Lille FC LM: 20:15 na Nova Sport 6: ŠK SLOVAN BRATISLAVA - Midtjylland FC ČTVRTEK EL: 20:00 na SPORT 2: Hearts - FC VITKORIA PLZEŇ EKL: 19:00 na SPORT 1: Paks - FK MLADÁ BOLESLAV EKL: 18:00 na :ŠPORT: MFK RUŽOMBEROK - FC Noah Jak to vidíte s postupy našich vyslanců? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 028 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98 | |
![]() |
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Poliaci v stredu Slovan na Canal+ Family |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...taky mi přijde divný že motorkový kanál bude vysílat odvetu lm a evropská liga pak zas bude na kanále určeném pro formuli 1. Proč to vše nenechaj na NS3-4 |
William cz
![]() |
|
@dawis77Tvoji reakci nechápu. Mluvím o tom, že Skylink vyměnil s O2 Canal+ Sport za Novy Sport 3 a 4, takže si vzájemně poskytli Ligu mistrů a Premier League. No a pak Nova spustila NS 5 a 6, původně pro formule a motorky a teď tam vysílají Ligu mistrů, takže zákazník Skylinku nevidí klíčový zápas českého klubu, protože Skylink NS6 v nabídce nemá. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
@acceani mít nebude dokud nenabídne Canal+Sport 2 ostatním velkým operátorům.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 608 |
![]() |
|
@William czUž se to vědělo dávno že nova sport 5 a 6 budou vysílat Top fotbalové soutěže a LM včetně českého klubu..... Kdyby to bylo tyto kanály pouze pro motorsport tak by zařadili tyto kanály i menší operátoři dej me tu například Kuki TV... Nebo sledování tv hodnota by stála jako stanice sport 1 a 2![]() |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 651 |
![]() |
|
@vokounekje v tom takovej bordel |
William cz
![]() |
|
@William czNeni v tom bordel .... Tyto kanály jsou náhradou na premiér Sport 1 a 2....![]() |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 651 |
![]() |
|
@vokounekTo asi těžko |
Pepiczech
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@vokounekNova Sport 6 je napríklad súčasť internetovej televízie Magio (Telekom). Takže si netreba platiť ešte navyše aj Voyo.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Obrovský palec nahoru nové za to, že Slavii minulý týden a teď Slovan dali na 6. Krásný naschvál shitlinku. Za tu jejich pradarnu s canal+sport2. Neskutečně drze, chtít z pozice operátora, který víc než 10 let kalel na sportovní i diváky a sportovní obsah a který nemá ani základní Eurosporty. Dobre jim tak a jen houšť. Zaslouží si to za celou svou glisnikovskou historii, za prasarny s "navzdy zdarma", neskutečné nevýhodné balíčky atd atd. Jen tak dal![]() |
oidi
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@oidi![]() ![]() ![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@oidiPřesně jak píšeš👌. Sice ho taky mám, prakticky od začátku, ale kouká na to manželka. Já čučím na T mobile Magenta na druhé telce. No na tenis tam mrknu, když tam je.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@oidiJa to vidím tak, že dohoda nebola možná s operátormi, ktorí roky predtým vysielali zahraničné futbalové ligy. U nás mal Telekom na toto monopol. A Skylink mal záujem o stanice Premiersport a sám Glisník povedal, že zo strany vysielateľa nebol záujem dospieť k dohode. Myslíš, žeby Glisník takto verejne klamal? Pochybujem. Ale takisto sa mi nepáčilo, že vtedy tú Slaviu praskli na Canal+ Sport 2... robia si naschvály ako malí smradi v škôlke a v konečnom dôsledku nato dopláca len fanúšik.A nikdy ti nenapadlo, že operátorom takýto stav vyhovuje...? Chceš sledovať tenis wta a chceš aj Nova Sport 6? Tak si plať dvoch operátorov. Zarába jeden aj druhý. Tak sa ukludni... nemá to význam a situáciu nezmeníš Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoAno, s jedním operátorem nemáš a nebudeš mít nikdy vše. Na to už jsem taky přišel a zařídil se podle toho. No stojí to o něco vic, ale mám klid.😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildejenže to směřuje k tomu,že za chvíli ti nebude stačit ani 10 operátorů aby si měl vše podstatné ze sportu!Pokud to lidi dál budou akceptovat ty jejich hry tak bude hůř a hůř!Já už se na to vykašlal a mám jednoho operátora a stačí mi to a sem spokojen. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Ano, pravda, ale ja zase nejsem až takový sport nadšenec, tak v poho. Jinak ještě v zásobě IPTV zahraniční a to je pro všechny sporty. Hlavně fotbal.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildejá býval sportovním nadšencem,ale jak stárnu tak sem zjistil,že dokážu bez toho v pohodě existovat,tim neříkám,že se rád nekounku,hlavně PL a Liverpool ten musím vždy vidět!Ale už toho je docela málo co pravidelně sleduji.A na ty hry operátorů už nikdy nepřistoupím,z toho sem už vyrostl![]() |
dawis77
![]() |
|
Liga majstrov na TVPPre tých čo majú aj PL služby.Liga majstrov sa vracia na TVP od novej sezóny Viac na satkurier.pl. Zápasy bude vysielať na TVP SPORT. ![]() Takže v Polsat Box už asi Liga majstrov nebude? ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 784 |
![]() |
|
@dawis77Taky už jsem zakotvil u jednoho operátora a tyhle žabomyší války jdou už mimo mě. Ale musím uznat, že si NS pěkně se skylinkem utřel (vy víte co)![]() |
William cz
![]() |
|
@dawis77Jasně každý máme jiného koně. Já hlavně tenis. Koukám i v noci jelikož nemusím do práce. No a pak i filmy streamovací služby. Jezdil jsem hodně na kole. Na poctivém ne elektro. Ale zdraví v (nevhodné slovo), tak polehávám u bedny a PC.🤷Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@William czTo jo, dal jim to znát, ale odnesou to poctiví uživatelé a dlouhodobí platiči vykutáleného Skylinku.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@William cza plně je chápu, i když já mám ten Skylink![]() |
dawis77
![]() |
|
@milde @dawis77je to tak jak píšete, nejvíce to odnesou normální platící zákazníci |
William cz
![]() |
|
@William czbohužel![]() |
dawis77
![]() |
|
RE:poháryJá jsem spokojený s O2 sport premium, je tam fotbal,motorismus, tenis, golf, bojové sporty a další třeba pool. Hraje v aplikaci na TV, žádný STB. Za ty prachy super.A Eurosport a sport mám přes Podů s internetem. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 193 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98 | |
![]() |
|
![]() |