Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!!!

Poměrně dlouho se nestalo, abychom věděli takto dopředu kdo bude co vysílat, ale tady je menší souhrn. Začátky jsou včetně předzápasových studií.

ÚTERÝ
LM: 20:15 na Nova Sport 6: AC SPARTA PRAHA - Malmö FF

STŘEDA
LM: 20:15 na Nova Sport 3: SK SLAVIA PRAHA - Lille FC
LM: 20:15 na Nova Sport 6: ŠK SLOVAN BRATISLAVA - Midtjylland FC

ČTVRTEK
EL: 20:00 na SPORT 2: Hearts - FC VITKORIA PLZEŇ
EKL: 19:00 na SPORT 1: Paks - FK MLADÁ BOLESLAV
EKL: 18:00 na :ŠPORT: MFK RUŽOMBEROK - FC Noah

Jak to vidíte s postupy našich vyslanců?

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

@Janci19

Asi to aj tak urobím, satelit pôjde na mini a objednám magio... ďakujem za tip R^

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...

Tak jsem ráno potkal souseda co sparta a ptal se ho kolikrát O2 a ns6 padlo a on 3 x během přenosu v našem domě. Minulý týden jsme reklamovali net něco udělali a je vidět, že to moc nepomohlo. Ještě štěstí, že jsem byl u toho známého z Polska. Přenos přes satelit, super obraz. Asi si to znova pořídím mluvil něco o ceně 45 zlotých měsíčně a pokud je to na rok tak cena je menší..:)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Montevideo

Ale když dáš satelit mini, tak tam nebudeš mít Canal+ 2sport žensky tenis. Jak jsi psal že rád sleduješ. Já ho chytám u poláků.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Já se ptal súsedy a říkala, že nic nespadlo v celej čtvrti.

bretah
Registrace: 9/2012

Montevideo

milde má pravdu, pokud sleduješ i ženský tenis WTA, tak bych spíš doporucoval balíček Canal+ za 235,- Kč měsíčně, v tvém případě to bude za eura. Je tam Canal+ sport 1 a 2 plus videoteka Canal+ a všechny filmbox programy. Přes internetovou verzi by snad měli jít i verze Canal+ 3 až 8. To ti bude stačit i se základem od Skylinku jestli si vezmeš Magio tv. Ještě se na to podívej. Je to na tobě.

HYPER
Registrace: 11/2010

Včera jsem sledoval na o2 Spartu na NS6 a taky ok, ale někdy se mi taky stane, že se signál občas přeruší.

HYPER

milde HYPER

Uvidím... počkám ešte do zahájenia nového ročníka LM... alebo je tu ešte alternatíva Skylink s balíkom Canal+ a Magio - dokopy 22€... čo je ešte v pohode cena

Montevideo

@bretah

Přesně tak.Já na chalupě od garážníka rychlost 20 a nic nepadá. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Re:Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!

Včera Sparta na Arena sport 3 Chorvátsko a dnes Slovan na tom istom kanáli aj Slovan.
Stačí nájsť doplnok na kodi a aj obraz docela fajn.

VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K

aramat
Registrace: 3/2006

Re:Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!

tak jsem zvědavej dneska na slávii. jako s postupem nepočítám, ale do koeficientu by něco uhrát mohli :8)

William cz

Montevideo

Ešte je aj akcia na balíček CANAL+ od Skylinku pri platbe na 12 mesiacov to robí 99,90€ , dva mesiace grátis .

Ale fiškusi z Telekomu prekvapili že nechali tam NS 5 a NS 6 iba to zdvihli o 3€ a balíček je výhodnejší ako z Voyo.sk pre mňa kvôli Serie A ,NCAA F , PS 1-3 , Eurosport 1 a Eurosport 2 .

Janci19
Registrace: 5/2008

@Janci19

Hej.. ten balík od Magio za 12€ je namakaný R^

Montevideo

Janci19

Tak to je fajn, že na ten balík Canal+ stále běží akce. Kamarád si ho letos vzal taky. Se základem, PL a filmboxema mu to stačí a občas se mu tam spustí něco navíc v rámci akce u Skylinku.

HYPER

Dneska asi internet O2 padat nebude, když je to i na Skylinku na NS 3...:laughing: Paní Renátka asi bude mít z toho radost přebývající v bývalé Petschkově vile pod bývalým hotelem Praha.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Montevideo

Asi som mal to šťastie že dnes LM ešte je na NS 6 do konca augusta na Digi grátis.
Síce v SD ale čo už sme na predsa na Slovensku. :8)
Snáď to časom dajú do HD.
Ale NS 6 by som riešil cez Digi GO Slovan keď dajú na NA NS 6 v lige majstrov tak mozem sa akurát tak dívať z okna. :))
Samostatne to Digi GO stojí 9€ A Voyo SK 12€
rozdiel v cene je veľký.
:))) Takže skôr by som bral to Digi GO.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Magio športový balík s Nova Sport 5,6 po novom za 12€. Ešte počkám do zahájenia LM a uvidím či Skylink zaradí Nova Sport 6. Keď nie, tak kombi+ pôjde preč, aktivujem Canal+ za 9.99€ kvôli tenisu a Magio za 12€.

Montevideo

@Montevideo

Otázne je čo bude s Premier Sport.
Ale čas ukáže ja zvažujem to Digi GO ak nepôjde tiež cena hore.
Len tam zas nie je Eurosport ale ten mi až tak nevadí.Ten mám cez satelit. :8)
Len Magio má tu nevýhodu že je obmedzený prístup na viac zariadený ak sa nemýlim? :lookaround:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

Magio na dve zariadenia, tretí prístup stojí 2€. Ale najradšej by som bol ak by Skylink ten NS 6 zaradil, pevne verím, že tak urobí... minulý rok tiež pred zahájením zaradil NS 3,4.

Montevideo

@Montevideo

zapomeňte že skylink zařadí NS6 - naopak, ty nejlukrativnější zápasy (Sparta, Slovan) budou podle mě chodit právě na NS6 aby se pomstili právě za ten zápas co byl jen pro diváky skylinku na canal+ sport 2

William cz

@Montevideo

Len jedno nechápem prečo Digi dalo NS6 do Platinum a nie do Premium balíka ale asi je to o cene za NS5/6
Lebo NS 3/4 mám od balíka Premium.
Ja len dúfam že na budúci rok nepribudne Nova Sport 7/8/9/10 ako náhrada za Premier Sport. :laughing:

Zetor25

@Zetor25

doufám že premier sporty na dobro zaniknou a nova je vykoupí.

William cz

Los Ligy Mistrů

s českou a slovenskou účastí dnes 17:30 na nova sport 3

Pepiczech
Registrace: 6/2019

Telekom SK dal ten Sport Premium s NS 5 a NS 6 za 12€ aby zostali zákaznici u nich a nemuseli prejsť k Voyo SK kvôli NS 5 a NS 6 , a prašule idú Telekomu , nik tam nebude dávať balíček XL za 25 € so zmluvou či 27,49€ bez zmluvy za NS 5 a NS 6 a Telekom to dobre vie, kedže je tu konkurencia v podobe Voyo SK tak to zvýšili o 3€  s NS 5 a NS 6 aby neprišli o €€€€€ - fiškusi z Téečka ale presne o tomto je tá konkurencia.

Janci19
Registrace: 5/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra