, sekce: Pořady v televizi |
|
Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!!!Poměrně dlouho se nestalo, abychom věděli takto dopředu kdo bude co vysílat, ale tady je menší souhrn. Začátky jsou včetně předzápasových studií.ÚTERÝ LM: 20:15 na Nova Sport 6: AC SPARTA PRAHA - Malmö FF STŘEDA LM: 20:15 na Nova Sport 3: SK SLAVIA PRAHA - Lille FC LM: 20:15 na Nova Sport 6: ŠK SLOVAN BRATISLAVA - Midtjylland FC ČTVRTEK EL: 20:00 na SPORT 2: Hearts - FC VITKORIA PLZEŇ EKL: 19:00 na SPORT 1: Paks - FK MLADÁ BOLESLAV EKL: 18:00 na :ŠPORT: MFK RUŽOMBEROK - FC Noah Jak to vidíte s postupy našich vyslanců? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 213 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98 | |
|
|
@Janci19Asi to aj tak urobím, satelit pôjde na mini a objednám magio... ďakujem za tipSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
|
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Tak jsem ráno potkal souseda co sparta a ptal se ho kolikrát O2 a ns6 padlo a on 3 x během přenosu v našem domě. Minulý týden jsme reklamovali net něco udělali a je vidět, že to moc nepomohlo. Ještě štěstí, že jsem byl u toho známého z Polska. Přenos přes satelit, super obraz. Asi si to znova pořídím mluvil něco o ceně 45 zlotých měsíčně a pokud je to na rok tak cena je menší.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
@MontevideoAle když dáš satelit mini, tak tam nebudeš mít Canal+ 2sport žensky tenis. Jak jsi psal že rád sleduješ. Já ho chytám u poláků.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Já se ptal súsedy a říkala, že nic nespadlo v celej čtvrti. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 322 |
|
|
Montevideomilde má pravdu, pokud sleduješ i ženský tenis WTA, tak bych spíš doporucoval balíček Canal+ za 235,- Kč měsíčně, v tvém případě to bude za eura. Je tam Canal+ sport 1 a 2 plus videoteka Canal+ a všechny filmbox programy. Přes internetovou verzi by snad měli jít i verze Canal+ 3 až 8. To ti bude stačit i se základem od Skylinku jestli si vezmeš Magio tv. Ještě se na to podívej. Je to na tobě. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Včera jsem sledoval na o2 Spartu na NS6 a taky ok, ale někdy se mi taky stane, že se signál občas přeruší. |
HYPER
|
|
milde HYPERUvidím... počkám ešte do zahájenia nového ročníka LM... alebo je tu ešte alternatíva Skylink s balíkom Canal+ a Magio - dokopy 22€... čo je ešte v pohode cenaSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
|
|
@bretahPřesně tak.Já na chalupě od garážníka rychlost 20 a nic nepadá. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
Re:Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!Včera Sparta na Arena sport 3 Chorvátsko a dnes Slovan na tom istom kanáli aj Slovan.Stačí nájsť doplnok na kodi a aj obraz docela fajn. VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K
|
aramat
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 103 |
|
|
Re:Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Evropě!tak jsem zvědavej dneska na slávii. jako s postupem nepočítám, ale do koeficientu by něco uhrát mohli |
William cz
|
|
MontevideoEšte je aj akcia na balíček CANAL+ od Skylinku pri platbe na 12 mesiacov to robí 99,90€ , dva mesiace grátis .Ale fiškusi z Telekomu prekvapili že nechali tam NS 5 a NS 6 iba to zdvihli o 3€ a balíček je výhodnejší ako z Voyo.sk pre mňa kvôli Serie A ,NCAA F , PS 1-3 , Eurosport 1 a Eurosport 2 . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 878 |
|
|
@Janci19Hej.. ten balík od Magio za 12€ je namakanýSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
|
|
Janci19Tak to je fajn, že na ten balík Canal+ stále běží akce. Kamarád si ho letos vzal taky. Se základem, PL a filmboxema mu to stačí a občas se mu tam spustí něco navíc v rámci akce u Skylinku. |
HYPER
|
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Dneska asi internet O2 padat nebude, když je to i na Skylinku na NS 3... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
@MontevideoAsi som mal to šťastie že dnes LM ešte je na NS 6 do konca augusta na Digi grátis.Síce v SD ale čo už sme na predsa na Slovensku. Snáď to časom dajú do HD. Ale NS 6 by som riešil cez Digi GO Slovan keď dajú na NA NS 6 v lige majstrov tak mozem sa akurát tak dívať z okna. Samostatne to Digi GO stojí 9€ A Voyo SK 12€ rozdiel v cene je veľký. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 338 |
|
|
@Zetor25Magio športový balík s Nova Sport 5,6 po novom za 12€. Ešte počkám do zahájenia LM a uvidím či Skylink zaradí Nova Sport 6. Keď nie, tak kombi+ pôjde preč, aktivujem Canal+ za 9.99€ kvôli tenisu a Magio za 12€.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
|
|
@MontevideoOtázne je čo bude s Premier Sport.Ale čas ukáže ja zvažujem to Digi GO ak nepôjde tiež cena hore. Len tam zas nie je Eurosport ale ten mi až tak nevadí.Ten mám cez satelit. Len Magio má tu nevýhodu že je obmedzený prístup na viac zariadený ak sa nemýlim? Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Magio na dve zariadenia, tretí prístup stojí 2€. Ale najradšej by som bol ak by Skylink ten NS 6 zaradil, pevne verím, že tak urobí... minulý rok tiež pred zahájením zaradil NS 3,4.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
|
|
@Montevideozapomeňte že skylink zařadí NS6 - naopak, ty nejlukrativnější zápasy (Sparta, Slovan) budou podle mě chodit právě na NS6 aby se pomstili právě za ten zápas co byl jen pro diváky skylinku na canal+ sport 2 |
William cz
|
|
@MontevideoLen jedno nechápem prečo Digi dalo NS6 do Platinum a nie do Premium balíka ale asi je to o cene za NS5/6Lebo NS 3/4 mám od balíka Premium. Ja len dúfam že na budúci rok nepribudne Nova Sport 7/8/9/10 ako náhrada za Premier Sport. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25doufám že premier sporty na dobro zaniknou a nova je vykoupí. |
William cz
|
|
Los Ligy Mistrůs českou a slovenskou účastí dnes 17:30 na nova sport 3 |
Pepiczech
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 330 |
|
|
RE: Vysílatelé odvet CZ/SK klubů v pohárové Ev...Telekom SK dal ten Sport Premium s NS 5 a NS 6 za 12€ aby zostali zákaznici u nich a nemuseli prejsť k Voyo SK kvôli NS 5 a NS 6 , a prašule idú Telekomu , nik tam nebude dávať balíček XL za 25 € so zmluvou či 27,49€ bez zmluvy za NS 5 a NS 6 a Telekom to dobre vie, kedže je tu konkurencia v podobe Voyo SK tak to zvýšili o 3€ s NS 5 a NS 6 aby neprišli o €€€€€ - fiškusi z Téečka ale presne o tomto je tá konkurencia. |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 878 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|