Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Voyo na Slovensku

Mal som zapltene na Voyo zaklad za 6€ kde bola aj Nike liga.
Chcem sa opytat niekoho na kvalitu streamov v balicku Sport/NS1-6,Canal+ a ostatne v cene 12€ .Ak je ta kvalita streamov rovnaka ako zapasy z Nike ligy tak za 12€ je toto hanba ponukat zakaznikom. :fuming:

blablabla
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@black13a

Možný to je, ale v současné době Voyo cz stojí 159Kč/měsíc. A pak?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Voyo na Slovensku

No odhadujem dvakrat tolko, tak ako tu. Zo 6 eur na 12. Rozdiel ale je, ze na Slovensku ma Voyo v ponuke aj slovensku futbalovu ligu. Ale ciste teoreticky, to by bolo mozno priechodne aj u vas.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

ja som mal Voyo raz, ale ked som to spustil, myslel som si, ze ide o chybu, nakoniec so zistil, ze to nie je chyba :)))
ten obraz je strasnyyyyyyy, spustil som to na OLED 55 od LG a to bola hroza, mne bolo z toho zle, ja som to okamzite vypol, nechcem byt zly, ale pozerat sport na Voyo moze iba (nevhodné slovo) :lookaround:
ani keby mi platili mesacne za to pozeranie, tak to nepozeram
najlepsia volba za mna zaplatit si o2 tv premium balicek za nejakych 499 kc, to je luxus obraz, aj ked len cez appku LG TV ale parada, obraz je fakt slusny a myslim ze je to to urovni satelitu a su tam vsetky sporty, az na sport 1 a sport 2, pripadne canal sporty, ale to zas mam cez skylink LIVE TV, tam je pri tychto kanaloch tiez velmi kvality HD obraz

majster222
Registrace: 8/2021

@majster222

Ano, jsou dva tipy operátorů. Jeden kvalitně operuje a druhý pitvá. O2 sport jsem měl také na zkoušku a obraz značně dokonalý. Ale přešel jsem k T mobile Magenta balík L. Obraz taky dobrý.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

no mohli by s tím českým vojem taky už něco udělat. na 1 měsíc je na co se dívat, ale pak bída Rv

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra