Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

nova sport 6 obrazova kvalita

Sledoval som včera zápas Sparty na Nova Sport 6.Zápas výborný, horšie to už bolo s kvalitou obrazu.Na mojom prijímači Technisat Isio S3, to ukazovalo 5.9 db,na iných športových kanáloch Novy to bolo 9-11 db kvalita obrazu.Ak chcú pchať ns6 do najdrahších prémiových balíčkov,tak nech sa postarajú aj o najvyššiu kvalitu zobrazovania. Rv afer

afer
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nova sport 6 obrazova kvalita

Teraz keď hral Slovan na NS6, boli reklamy české, na českú Fortunu či iné stávkové spoločnosti. Keďže sa Slovan dostal do ligovej fázy, budú asi tlaky na to, aby vznikla slovenská verzia NS6. Lebo naše stávkové spoločnosti budú mať záujem osloviť divákov. Preto si myslím, že skôr sa bude pracovať na tom, aby sa našlo miesto pre slovenskú verziu NS6, ako pre HD kvalitu. Nuž, bude to zaujímavé. Stále však mám možnosť rozmýšľať medzi VOYO, alebo Digi Platinum, niečo z toho určite budem chcieť, NS5 a NS6 v balíku Premium čoskoro skončia

LuboTS
Registrace: 5/2006

Včera som tiež prešiel z Digi Satelit Premium na vyšší balík Platinum. O 5 € je drahší, ale ja osobne si rád priplatím o tých pár eur viac, aby som mohol sledovať najatraktívnejšie zápasy Ligy majstrov, dupľom keď v nej hrajú Slovan Bratislava i Sparta Praha. Rátam s tým, že práve ich zápasy budú zámerne dávať na Nova Sport 5 a 6, aby zákazníci tlačili na svojich káblových / satelitných operátorov kvôli zaradeniu týchto "drahých" športových staníc do ponuky. A za tých 5 € v Digi získaš nielen stanice Nova Sport 5 a 6, ale aj kanály Cinemax HD, Cinemax 2 HD, Film Europe SD, Travel xp SD a ako bonus aj kanál pre pánov Men.TV, na ktorý ani len omylom nechcem prepnúť diaľkovým ovládačom. :))) Napokon vždy je možnosť požiadať o zmenu balíka z vyššieho na nižší, keď budem nespokojný alebo budem mať prievan v peňaženke. VOYO MAXIMUM stojí 11,99 €.

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011

Tak pokud má vzniknout Slovenska verze NS 6, tak by měla vzniknout na satelitu právě na TP 12527/H, kde se již nachází většina programu pro SK region ... Prima Cool, Film+, AMC,Spektrum. Česká verze by mohla vzniknout místo Premiér sport. Uvidíme, jak to nakonec bude do startu základní části LM. Jinak gratuluju k postupu Slovanu Bratislava. Je dobře, že si zahraje po letech zástupce Slovenska zase prestižní pohárovou soutěž.

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra