![]() |
|
načítání o2 tvZdravím všechny,mám na smart televizi samsung QE55Q80 NAINSTALOVANÉ placené tyto TV: skylink,kuki a o2TV.....stává se mi že,O2 TV špatně načítá.Vždycky s tím bojuju.Televizi úplně vypínám.Potřebuji několik pokusů než se chytne.....dá se s tím něco dělat? Poradíte prosím? |
petr22
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 153 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
@mildeJeště mi vadí že O2TV nemá titulky |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorousTitulky problem asi víceméně i u jiných operátorů.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
MMorousTo ti teda řeknu, ten jejich prskolet s pamětí DVD disku, to není moc žádný terno a RAM bych odhadoval tak maximálně jedno giga. To už jsou na tom líp prodávány multimediální zařízení a i s DVB-T2 tunerem. Nicméně zatím to jde. Co je mínus, že si nemuzes seřadit programy podle sebe a to si myslím že by měla být základní funkce zcela běžná. Sice řekli, že to tam opět bude, ale stále zatím nic. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERPrskolet - nevím o co go- řazení programů - v menu O2TV/jedu přes app 2.0 v televizi/ je pod ikonou uživatele menu, druhá položka shora - Oblíbené kanály-v tabulce, si označíš oblíbené kanály a ty se zobrazí v PROGRAMu na začátku |
MMorous
![]() |
|
@HYPERPřes enigmu2 uplně bez problémů,načte okamžitě,jde i seřadit,ryhlost internetu 10Mb |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@LovekPokud nemáš něco v merku, tak zahraniční IPTV hledat na slepo je celkem vražda. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@ProsatPotvrzuji... na Octagonu 8008 jede OK, lze vytvořit společný seznam se Skylinkem, pozemákem apod.![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@drobečekNo ale nejdou tam pososunovat děj v pořadu, tak jako v aplikaci. Nebo jo?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
MMorousmám na mysli ten jejich novější externí multimediální přijímač a v oblíbených jsem byl, označit to šlo hvezdickou. Na tv mě to zobrazuje stále ten hlavní a ty oblíbený musím najíždět kdyz to zapnu na okno a potvrdit ok sw. 2.40. ,neřeším to, už si pamatuju čísla, takže mě to nějak nevadí, stejně sleduju převážně sport. V tý televizi to už asi jde, tam to asi uz vyřešili. V STB s jejich posledním aktuálním sw asi nikoliv. |
HYPER
![]() |
|
Chlapijinak díky za namety, casem to asi vyřeším jiným multimedialnim prijimacem. Ještě se na to podívám. Třeba jsem něco prehlidl. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERSW 2.40 to je nová apka nějak jsem to přehlídl |
MMorous
![]() |
|
@MMorous2.40 ma jen ten jejich o2 srot jinak mezi beznymi jeste neni. ale ono to vubec nevadi. mezi poslednimi asi 5ti neni vubec zadny rozdil. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czsousedka za ten šrot dala 5000,- korun českých na splátky. Pak jí vyhořel, za opravu si pískli 3 000,-.V televizi mám tu jejich app 2.0 a radši si chvilku počkám než to naběhne. Vyjde to levněji. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousTen jejich předražený šrot bych nikdy nebral,jde to vyřešit i jinak,mnohem levněji,jen využívají neznalostí klientů.Nedávno úpravou apky znemožnili příjem na televizorech starších 5 let,aby mohly prodávat jejich předražené šroty! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
ProsatTaky mi to tak přijde, ten STB s dvb-t byl lepší. Ten novější taky jde u mě, ale to co popisujou že označeny programy v oblíbeném se presunou dopředu, tak to ani náhodou. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERono je to trochu jinak-programy oznacene hvezdickou jako oblibene se posunou nahoru na prvni mista v guide. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: načítání o2 tvPřesně tak ale čísla zůstanou |
MMorous
![]() |
|
Bohemiacz MMorousOk, ano, je to kvuli i zpětnému shlédnutí, v menu je ještě položka právě nyní v tv, kde se to seřadí také podle oblíbeného seznamu ty okna a pokud se na to najede a potvrdí, tak se to přepne ne ten program, jinak se to chová tak jak jsem popsal, když se vyjede ven a přepíná se na ovladači tlačítkem CH dopředu nebo dozadu. Nedá se nic dělat, máj to nedotažený. Na neoficiálních multimediálních přijímacích to je určitě lépe vychytany. Jestli se rozhodnu rozšířit nabídku na více zařízení, tak to vyřeším bez jejich externího přijímače. Díky za upřesnění. |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |