Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

CNN na Maxu

Zdraví pánové. Jenom by mě zajímalo,kde najdu v aplikaci Max CNN?Ne že by mě to extra zajímalo,prostě chci to zkusit,nic víc...

Archibald
Registrace: 9/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CNN na Maxu

Brands
HBO, max originals, CNN, ID, DC, TLC...
Treba ísť v appke dole... tiež som to najprv nevedel nájsť

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

MAX International

Také jsem hledal a zatím na Max nelze. Tak občas kouknu na 28,2E v HD. :((

Bazilišek
Registrace: 10/2021

Online nic tam není.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Je to tam, jak píše Montevideo. Dole mezi Brands je i CNN. Normálně funguje

zzz
Registrace: 1/2006

Jo je ale ne živě

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Tak mi to nedalo a pořídil jsem si MAX. CNN tam mám živě :) Asi jsem byl hodný (přesně jak píše @zzz je potřeba dohledat v Brands)

hokejka988
Registrace: 12/2013

Je to živě, sledovat kanál a je to, když klikneš na ikonu CNN

zzz
Registrace: 1/2006

Chlapi, všetko normálne šlape... rolujte v appke dole až dovtedy kým sa vám neobjaví ponuka Brands, kliknite na CNN a potom znova na sledovať kanál... normál živé vysielanie

Montevideo

@Montevideo

Chcem sa spýtať je možné objednať Magio GO športový balík aj cez SMS ? :lookaround: Alebo to už nie je možné? :lookaround:

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Tak to neviem... ale asi zrejme nie

Montevideo

@Montevideo

Vďaka za odpoveď zo začiatku to bolo možné objednať aj cez Sms tu pôvodnú službu tuším na číslo 8887.

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25

@Zetor25

Prepáč, ale Ty maš Digi tak čo chceš cez Magio? Máš všetko cez Digi Go a to môžeš objednať z eKonto Digi. To isté ako Magio.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Len som chcel vedieť či to ešte funguje to je všetko. :8) ;) Ešte uvidím kde budú dávať Slovan v Lige majstrov tak sa podľa toho zariadim zajtra končí promo na NS 5/6 Ak to dajú tam tak možno zvážim to Digi GO len ja to chcem pozerať cez tento box čo mám
Od mája. a Digi Go asi nemá ešte apku tak skúsim to Magio GO. :8) Aj preto som sa pýtal na to Magio GO. :8)

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra