, sekce: Jiné placené TV |
|
CNN na MaxuZdraví pánové. Jenom by mě zajímalo,kde najdu v aplikaci Max CNN?Ne že by mě to extra zajímalo,prostě chci to zkusit,nic víc... |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 207 |
|
|
RE: CNN na MaxuBrandsHBO, max originals, CNN, ID, DC, TLC... Treba ísť v appke dole... tiež som to najprv nevedel nájsť Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
|
|
MAX InternationalTaké jsem hledal a zatím na Max nelze. Tak občas kouknu na 28,2E v HD. |
Bazilišek
Registrace: 10/2021 Příspěvků: 27 |
|
|
RE: CNN na MaxuOnline nic tam není.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: CNN na MaxuJe to tam, jak píše Montevideo. Dole mezi Brands je i CNN. Normálně funguje |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 012 |
|
|
RE: CNN na MaxuJo je ale ne živěVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@mildeTak mi to nedalo a pořídil jsem si MAX. CNN tam mám živě |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 247 |
|
|
RE: CNN na MaxuJe to živě, sledovat kanál a je to, když klikneš na ikonu CNN |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 012 |
|
|
RE: CNN na MaxuChlapi, všetko normálne šlape... rolujte v appke dole až dovtedy kým sa vám neobjaví ponuka Brands, kliknite na CNN a potom znova na sledovať kanál... normál živé vysielanieSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
|
|
@MontevideoChcem sa spýtať je možné objednať Magio GO športový balík aj cez SMS ?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Tak to neviem... ale asi zrejme nieSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
|
|
@MontevideoVďaka za odpoveď zo začiatku to bolo možné objednať aj cez Sms tu pôvodnú službu tuším na číslo 8887.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Prepáč, ale Ty maš Digi tak čo chceš cez Magio? Máš všetko cez Digi Go a to môžeš objednať z eKonto Digi. To isté ako Magio.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 753 |
|
|
@peterskLen som chcel vedieť či to ešte funguje to je všetko.Od mája. a Digi Go asi nemá ešte apku tak skúsim to Magio GO. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|