Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

NovaSport 6 a Skylink

Uz by sa mohli v Skylinku spamatat a priradit k ostatnym NovaSportom 1 az 5 aj NovaSport6. Uz len kvoli postupu Sparty a Slovana do skupinovej fazy LM !
Ma rozum neberie ponuknu zdielane prava na anglicku premierleague inym a dostanu Novasporty bez najlukrativnejsej NovaSport 6 ?! A videli sme minuli tyzden v play off o postup do skupin LM , ze obidva existencne zapasy cize aj Sparty a aj Slovana boli ako na potvoru zas na NovaSport 6, ktoru samozrejme Skylink nema v ponuke... A stavim sa s hocikym o hocico, ze aj vacsinu skupinovych zapasov ak nie vsetky budu davat na Novasport 6... Cize Skylink, ze nema v ponuke NovaSport 6 si kope goly do vlastnej siete a nepriamo tym vyhana svojich abonentov k inym providerom ako Telekom CZ a SK alebo Digisport SK alebo Telly CZ, ktori NovaSport 6 samozrejme maju !

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

dawis77

mě to taky vadí, už to tu bylo a na tak malý trh u nás je to podle mě zcela zbytečný. Viděli jsme to u Digi cz nyní Telly, že se jim to moc nepovedlo aby získali co něj zákazníku. O2 má velmi slušnou základnu, takže si myslím, že s tou exkl. s naší Chance ligou to už teď přehnali. Nějaký zákazníky určitě získají, ale velký bum už to rozhodně nebude jako tomu bylo před pár lety. Ono se to říká dobře dvakrát do stejný řeky nevztupuj, takže to chtělo prostě něco jinýho zkusit a to je podle mě právě to podělit se a získat co největší sledovanost. Buď to měli soupnout na Nova sport 1 a 2 např. nebo nabídnout to formou O2 programu sport a fotbal, případně Premiér sport ostatním poskytovatelum za finanční částku, tak jako Canal+ nabídl PL. Třeba za dalších pět let se to už změní. Uvidíme.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

se vším souhlas,jen mám obavy že to bude za pár let ještě horší a te ekluzivity u nás bude ještě přibývat,no uvidíme...Já bych tu exkluzivitu normálně zakázal a operátoři by měli povinnost nabídnout daný program všem ostatním,jestli se domluví to už je druhá otázka.Ale vím,že v dnešní době něco zakazovat či přikazovat nejde.

dawis77
Registrace: 9/2011

@oidi

Vyprazdňuješ zde své nesmysly. Tenis sleduji, fotbal nemusím i když NS6 mám od třech operátorů. Ty jako fotbalový fanatik si ho nezakoupíš. A propo proč tenkrát O2 tv nikomu nedala WTA, když ho vlastnila. Já si musel připlácet jejich balíček sport abych se mohl koukat. Chceš fotbal, tak si sáhni do šrajtoflea nenařikej.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: NovaSport 6 a Skylink

Co to meleš? :))) Však si platím o2 a jsem spokojený. Jen mám radost z toho vidět Skylink na dně, za jeho prisernou minulost a za kanál plus 2 se Slavii si nic jiného než vydírání že strany novy, úbytek zákazníků a fakticky nulový nárůst nových plně zaslouží. Poslední zhasne, dík:-)

oidi
Registrace: 6/2022

Když más O2 tv tak nevím proč se staráš o Skylink. To je jejich vec a politika. S tím nikdo z nas nic nenadělá. Však si ho může každý podle libosti zrušit.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Vždyť ano :D Však proboha hromadný exodus a nulový příchod v podstatě. Tzn radost z toho mít můžu :)))

oidi
Registrace: 6/2022

Bohemia cz

Ještě k tomu odchodu zákazníku Skylinku, samozřejmě souhlas, že někteří zákazníci konci, třeba právě z důvodu zdražování nebo z důvodu, že nejsou ty nejzákladnější programy kompletní přes internet jako na satelitu. Jako třeba Prima show, Prima star, Barrandov krimi atd.. Ono to taky odradí, když zjistí nabídku programu přes Skylink live. To by měl Canal+ co nejrychleji dát do pořádku. Jiní poskytovatele internetové nabídky to mají většinou ok. Navíc ne všude je to ještě s internetem vpohode a převážná část klienteli jak zde bylo naznačeno jsou dnes duchodci, kteří jsou delší dobu už u Skylinku a po odchodu volí raději anteni příjem. Já jsem taky dlouho skalní priznivec u Skylinku, mám to kvuli sportu a táta zase sleduje ty vaření na paprice, takže to zatím nechávám, live mám jako doplněk zatím. Teď jsem dostal i dobrou nabídku od O2, takže mám teď tři poskytovatele spolu s Telly sport. Budu to muset po čase zase zredukovat až dojede předplatný. :)))

HYPER

Normální člověk Skylink nemá. Praktiky? Hnus. Přidání kanálů? Jen něco za něco. Je to jako politika: Dej nám něco sponzore a my ti dáme taky něco. Takhle funguje Skylink. Napsal bych i, co si o něm myslím doopravdy, ale dostal bych ban za měsíc. Glisnik má s Parabolou určitě nějaké tajné kamaráčofty, kdy se na ně nesmí nic špatného napsat.

Lovek
Registrace: 5/2021

@Lovek

Tak to asi nejsem normální člověk.👻 Skylink mám od začínajícího CSllink. Stále ho držím i mimo jiné operátory. Jinak Glisnik už tam není. Ale ono to je úplně jedno.

milde

@milde

jako nahradu bidneho T2 v podobe MINI nebo SMART to chapu ale jinak opravdu NE. 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Bohemia cz

Pozemak je u mě záloha. Divat se tam na SD/SD+ mě opravdu moc nebavi.

HYPER

@Bohemia cz

Mílíš se základ neberu. Mám na víc. Ale to je moje věc. Jak jsem již dřív psal že to je pro manželku. Já mám pro sebe T mobile, ale ona nesnáší jejich menu ovládání tak má v tv Skylink a já v druhé T mobile. Tak asi tak😎

milde

@milde

ale ja mluvim uplne o necem jinem 👍

Bohemia cz

@Bohemia cz

Tak sorry omluva. Špatně jsem pochopil.😆

milde

@Bohemia cz

Čítam, že od dnes 7. septem. pridáva Telecom SAT Magio Nova Sport 6 !!

Marian24
Registrace: 4/2019

@Marian24

Já teda nevím Magio tv balíček M mám už dlouho a Nova sport 5 a 6 tam je co začal vysílat.

milde

To je stejný NOVA sport6 ve VOYO na Slovensku ano v Čechách ne. :laughing: :fuming:

standa111
Registrace: 11/2009

NS 5 a 6 na Magenta TV

Od 3.11.2024 přidává T-Mobile stanice od balíčku M :O

JoeMax008
Registrace: 7/2021

@JoeMax008

Ty už v něm dávno jsou.

milde

NS 6 + Telekom = VL?

Nemáte podozrenie, že ten Nova Sport 6 si ponechá Telekom zatiaľ len pre seba? Taká nejaká dohoda s Novou. Určite za to Telekom vysolil slušný peniaz.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

@zmarian

pocit nebo podezreni ? vzdyt ten NS6 je vsude, jediny kdo ho nema je Skylink. tak jaky pocit. 😂

Bohemia cz

@Bohemia cz

Nemají ho protože O2 TV chce Canal+ Sport 2 s WTA

jean55
Registrace: 11/2018

@jean55

tak proc jim ho nedaji ? urcite NS6 ma vetsi hodnotu a sledovanost nez Canal+Sport2 👍

Bohemia cz

@Bohemia cz

Ak by im Skylink dal Canal+ Sport 2, tak by to znamenalo menší záujem o služby Canal+ a Skylink....chceš mať Nova Sport 6? Plať si 2 služby... zarábajú jedni aj druhí. Rv

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

no ja mam NS6 👍 a C+S 2 je opravdu minorita ktera Skylink nevytrhne.

Bohemia cz
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra