Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

E.Frankfurt-Plzen pouze na Slovensku

K zajímavé situaci zřejmě dojde v prvním kole EL, kdy zápas E.Frankfurt-Plzen zřejmě nebude vysílán v ČR, protože ho bude vysílat JOJ Šport. Jelikož Sport TV vysílá jak u nás tak na Slovensku a první volbu má na slovensku JOJ Šport tak u nás ho nikdo vysílat nebude možné. Zřejmě naschvál si vybrali tento zápas, aby ho nemohla vysílat žádná ze stanic v ČR. Tato situace se může opakovat i v dalších kolech. Pokud bude zápas vysílán opravdu pouze na Slovensku tak to bude bizár...nechápu, že se nejsou schopni v tomto domluvit a dělají si naschvály...

FI711010
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 128
Odpověď v diskusním vlákně

Montevideo

Na Canal+sport2 těžko, Canal+ u nás nevlastní práva na KL,EKL ani LM, ale je mi jasný cos tím chtěl říct.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Montevideo

To si napsal docela nesmysl, neboť Canal+ Sport nemá práva na EL/EKL.

William cz
Registrace: 10/2016

Frankfurt-Plzen

By mě zajímalo , kdy jsou ti chytráci co tu psali po založení tohoto vlákna abych neplašil, že to určitě někdo bude vysílat...nechápu lidi, kteří ničemu nerozumí, ale mají potřebu se k tomu za každou cenu vyjadřovat...

FI711010
Registrace: 6/2008

RE: E.Frankfurt-Plzen pouze na Slovensku

tak doufejme ze je ten Frankfurt vyplachne 😂

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@FI711010

no nemci to budou davat urcite 👍

Bohemia cz

@FI711010

je to skandální situace a všem je to zase jedno!

William cz
Registrace: 10/2016

A zase nařky "fotbalistů". To mate těžky jste zvyklí jen na to kooukat a ne se starat aby jste to i v cz chytli na televizi. To samé jako NS6, která už je běžně u českých operátorů, ale to je vám zase líto peněz. Joj Šport mám na Sweet sk a Antik sk.😄

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

https://www.fcviktoria.cz/clanek.asp?id=Kde-sledovat-ctvrtecni-duel-Viktorky-ve-Frankfurtu-16896 - Appka AMC Mikro

RTL HD , Polsat Sport Premium 3HD , Joj Sport HD ,

Janci19
Registrace: 5/2008

Janci19

zapomel si RTL SD FTA :))) sice to není v HD, ale aspoň něco. Ve středu je tam myslím zápas Mydtjyland v Hoffenheim ve stejný čas jako Viktorka.

HYPER

no pokud to vysila RTL tak prece neni co resit. 👍

Bohemia cz

Bohemia cz

Přesně tak, kdo přijímá i pozici 19,2E se Skylinkem, tak není opravdu co řešit. Zřejmě bude asi více takových situaci, uvidíme, to si musí uz sport tv s JOJ mezi sebou vyřešit.

HYPER

AMC mikro??

Podle Livesportu (když rozklikneš detail zápasu) to bude dávat AMC mikro....

PepaJožka
Registrace: 8/2022

PepaJozka

Snad to bude funkční a bez problému ve Smart TV pokud si tu appku někdo stahne. Zda to pujde i v tv se Smart ve starších typech bez 4K, tak to se uvidí.

HYPER

Pride mi nefer, ze sa Tu rozculuju fandovia z Ceska, ze JOJ Sport dava zapas Plzne v EL... No co mame povedat mi, ze NovaSport vzdy dava zapasy na Nova Sport 3 a Slovan na Nova Sport 6, ktoru nema skoro polovica Slovakov ! No to ma byt vyhoda pre majitelov PPF, ze Slovan musime alternovat na nizko hardverovej VOYO SK ?! Tak neplacte a priplatte si aby ste mali JOJ Sport aj na uzemi Ciech a Moravy...

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

@Miko

Když mě jdou na Moravě Slovenské programy včetně Joj Šport, tak proč by vám zase na Slovensku nešla Nova Sport 6. Taky si musíš připlatit. Jinak budeš mít na dosmrti VOYO SK.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

5 služieb má na SK Nova Sport 6 HD tak nech si to ludia vyhladajú a predplatia , takto z ničoho nič tvrdiť že nemá polovica Slovenska je blbosť . Pýtal si sa 2 a pol miliónov ludí na SK či má Nova Sport 6 HD ? či to len taký odhad z poza klávesnice . Telekom má balíček za 12€ Sport Premium - https://magiotv.telekom.sk , nemusí byť ani Voyo SK stačí sa pozrieť inde . To len nejaké média píšu po nete bo im to narkóza tv zaplatila za články že iba Voyo SK ludia sa toho chytili a nadávajú a pritom sú aj iné možnosti príjmu Nova Sport 1 HD - Nova Sport 6 HD v jednej službe , tak jednoduché to je .

Janci19

@Janci19

Tak to je přesně. A u nás zase fňukají, že nemají Joj Šport. A taky to jde zařídit, jenom chtít a zaplatit. Já jsem s tím měl problémy že jsem se nemohl na slovensku zaregistrovat. Pořad mě to vracelo na českou stránku. Tak jsem požádal prodejce ze slovenska, co mě prodával poukazy a on mě zaregistroval u nich a poslal mě pak údaje. A jde to.

milde

milde

tak u mě taky zatím dobry. Tak ono to není ani tak o fňukani, ale o tom, že si musí zájemce zase něco shánět a připlatit. To je ale už takový úděl pokud něco chceme. I tak je to stále praktikováno mít minimálně dva poskytovatele pokud se to týká sportovních prav z přenosu. Záleží co budeme upřednostňovat. Kdo chce kapr ligu a programy od sport tv, kvuli italský Sérii A a lize národu, tak asi zvolí kombinaci O2 s T-Mobile.cz nebo Telly, kde se dá předplatit i pouze sport. Záleží co bude ještě sledovat, zda i programy od Disco éry s AMC, když už by investoval do širší nabídky programu.

HYPER

sorry za překlep, má být Discovery, Disco éry taky bejvávalo. :)))

HYPER

@HYPER

No tak naříkání😄. Jasně hledat, shánět a platit. Když budou jen sedět u bedny a nadávat, tak nic mít nebudou. Ale každého věc. Já jsem též spokojený👌

milde

Stále rovnaká pesnička. Na Slovensku sú síce služby, ktoré ponúkajú stanicu Nova Sport 6 ale ja si ani jednu z nich nepredplatím, lebo.... lebo platím Skylink balík kombi+, ktorý stojí 19.90€ mesačne, platím si to tak ako kvôli futbalu, tak aj kvôli ženskému tenisu a nemienim platiť ďalších 12€ za ďalšiu jednu stanicu Nova Sport 6 a ostatné stanice duplicitne platiť, tak som sa tým zmieril, že Nova Sport 6 nateraz mať nebudem. Prečo Skylink túto stanicu ešte nezaradil, tak o tom môžeme nanajvýš len konšpirovať.... možno je to zo strany vysielateľa a operátorov všetko cielene aby zarábali jedni aj druhí... ale ja sa im v tomto neprispôsobím a 2 služby si platiť nebudem.🙄 Zápas Man City - Slovan Bratislava tentokrát vysiela Nova Sport 5, ten mám... tak nie je nateraz o čom.

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

Nikdy jeden operátor nebude mít vše. Musí se mezi sebou o ty ovečky podělit. Pak si člověk musí rozhodnout co chce sledovat a tím u koho zůstane. Pokud chce vše tak minimálně dva operatory. Jinak to nebude.

milde

Montevideo

1.možnosť - Skylink má možnosť ísť z menšieho balíčka na väčší napr. na balíček Komplet aby si rýchlejšie si mohol dať balíček CANAL+ , oni Ti to v zákazníckej zóne hneď vyrátajú a cca od Decembra môžeš si dať balíček - CANAL+ a Sport Premium od Telekomu = 22€ , duplicitne by si mal iba C+ Sport a C+ Sport 4-8 .

2.možnosť - Môžeš Skylinku napísať cez zákaznícku zónu a dohodnúť sa aby Ti zrušili Kombi+ a nevyčerpané peniaze pripísali na kredit v zákazníckej zóne že si chceš dať balíček CANAL+ , že Ti už Kombi+ nevyhovuje , môžu na to pristúpiť a nemusia , ak pristúpia tak znova kombinácia - CANAL+ a Sport Premium od Telekomu = 22€.

Teda ak by Ti to vyhovovalo , je tam príjem 5tich duplicitných programov a dvoch operátorov ale je to možnosť mať všetky športové programy na Slovensku a neobmedzovať sa . NS6 vysiela aj Bundesligu , LM , Moto GP ,nižšie anglické ligy , keď začne NHL či NBA tak na NS5 a NS6 sa presunie NFL .

Janci19

@Janci19

Ďakujem za radu, mám to všetko zistené čo a ako... ale meniť nič nebudem.

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

V Brankach dnes Vichnar rikal, ze CT jedna o ziskani prav na zitrejsi zapas Plzne. Podrobnosti uz nerikal.

jirka67
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 128

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra