Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

hokej - Extraliga ČR ?

Ahoj, není nějaká možnost jak dívat na naší extraligu ledního hokeje za normální cenu ? Všechno co potřebuju mám jinde a dávat další 400 měsíčně za O2tv se mě nechce, když nic dalšího nepotřebuju...nevím do 200 bych byl ochotný, ale to mě asi nikdo nedá...? A že to běží na Tipsportu a Chanci je super, ale ta kvalita hrůza. Nevíte o nějaké možnosti ?

harry88
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@Bohemia cz

S tím autem a manželkou to je dobrý🤣

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@harry88

Jedině poslouchat S mikrofonem za hokejem na Radiožurnálu Sport, tam platíš jen poplatek za rozhlas 45 korun, levnejc nikde extraliga jen...

jean55
Registrace: 11/2018

@jean55

Bydlím ve vlastním od 1990 a nezaplatil jsem za koncesionářský poplatek ani korunu, dokonce mě k tomu ještě ani nikdo nevyzval - a angažovat se sám nemíním

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@PepaJožka

A to sa chvalis alebo stazujes? Neviem ako v CR, ale v SR, ked sa este ten poplatok platil, tak to vyplyvalo zo zakona a nikto nikoho nevyzyval aby ho zaplatil. Iba ti potom po par rokoch prisla vyzva na zaplatenie celej dlznej sumy...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@PepaJožka

Ja by som sa veľmi z tejto tvojej situácii netešil.
Ak niekto príde na tento tvoj "nedoplatok", tak ti to spätne zrátajú aj s úrokmi. A veľkosť tej sumy si momentálne nedokážem ani len predstaviť. ;)

MasterSef
Registrace: 3/2023

@PepaJožka

Ale všetko má nejaké riešenie...
Proste, ak ti na to štátni daňovníci prídu - založíš ten svoj barák v banke, dostaneš pôžičku a môžeš (ty, alebo tvoje deti) potom ďalších 30 rokov splácať. :laughing:

MasterSef
Registrace: 3/2023

RE: hokej - Extraliga ČR ?

Jeden u nás se k tomu dostal na udání. Tak mu to spočiítali a 10000kč pokuta. S tím bych nelezl na veřejnost.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@harry88

Nebo můžeš sledovat tady za cca 250 Kč.

https://www.fanseat.com/tipsport-extraliga

alnagon
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra