![]() |
|
hokej - Extraliga ČR ?Ahoj, není nějaká možnost jak dívat na naší extraligu ledního hokeje za normální cenu ? Všechno co potřebuju mám jinde a dávat další 400 měsíčně za O2tv se mě nechce, když nic dalšího nepotřebuju...nevím do 200 bych byl ochotný, ale to mě asi nikdo nedá...? A že to běží na Tipsportu a Chanci je super, ale ta kvalita hrůza. Nevíte o nějaké možnosti ? |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@Bohemia czS tím autem a manželkou to je dobrý🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@harry88Jedině poslouchat S mikrofonem za hokejem na Radiožurnálu Sport, tam platíš jen poplatek za rozhlas 45 korun, levnejc nikde extraliga jen... |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
@jean55Bydlím ve vlastním od 1990 a nezaplatil jsem za koncesionářský poplatek ani korunu, dokonce mě k tomu ještě ani nikdo nevyzval - a angažovat se sám nemíním |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
@PepaJožkaA to sa chvalis alebo stazujes? Neviem ako v CR, ale v SR, ked sa este ten poplatok platil, tak to vyplyvalo zo zakona a nikto nikoho nevyzyval aby ho zaplatil. Iba ti potom po par rokoch prisla vyzva na zaplatenie celej dlznej sumy...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
@PepaJožkaJa by som sa veľmi z tejto tvojej situácii netešil.Ak niekto príde na tento tvoj "nedoplatok", tak ti to spätne zrátajú aj s úrokmi. A veľkosť tej sumy si momentálne nedokážem ani len predstaviť. ![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@PepaJožkaAle všetko má nejaké riešenie...Proste, ak ti na to štátni daňovníci prídu - založíš ten svoj barák v banke, dostaneš pôžičku a môžeš (ty, alebo tvoje deti) potom ďalších 30 rokov splácať. ![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: hokej - Extraliga ČR ?Jeden u nás se k tomu dostal na udání. Tak mu to spočiítali a 10000kč pokuta. S tím bych nelezl na veřejnost.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@harry88Nebo můžeš sledovat tady za cca 250 Kč.https://www.fanseat.com/tipsport-extraliga |
alnagon
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |