![]() |
|
O2 TV - obraz 360pKvůli fotbalu a hokeji si platím ne zrovna levný sportovní balíček O2 Sport Max a už jsem z toho nešťastný.Rychlost mého internetu je cca 80 Mbps. Ten ovšem není od O2, pač O2 v mé lokalitě nedokáže nic lepšího nabídnout. A věřte, že za pořádný internet bych byl ochoten platit i daleko vyšší částku. Streamovací a IP TV služby sleduji na OLED od LG (připojení LAN kabelem). Ostatní streamovací služby jedou bez jakéhokoliv problému ve 4K, obraz jak víno. A O2? Jedním slovem hrůza. Kvalita obrazu neustále kolísá od 1080p až po 360p (testováno i na kanále 777 Africké nebe). Asi si všeci dovedete představit jak na 65" TV obraz ve 360p vypadá. Místo hráčů na hřišti se pohybuje několik fleků. Když jsem byl službu reklamovat, tak se mi dostalo odpovědi, že o problémech ví, že jejich aplikace není tak dobře optimalizovaná jak má třeba Netflix a jiní. A že bych tento problém měl i kdybych měl optiku 1Gbps a že technici zatím neví co s tím. Hlavně že koupí práva na naší ligu a pak nejsou schopni zajistit odpovídající kvalitu obrazu. Máte někdo podobný problém? Mi to připadá, jak kdyby úmyslně mršili kvalitu u lidí co nemají jejich internet. Omlouvám se za delší příspěvek, ale po dnešním zápase už ve mě bouchly saze. Jdu si raději pustit něco na Netflixu ve 4K... |
ulich
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 16 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
@ulichco se tyka pralesni ligy a extraligy tak tyto obrazove hnusy nejsou problemem spatneho internetu ale stylu kterym O2 TV tyto ligy vysila. takze v tomhle vam nikdo nepomuze. jedina smysluplna varianta-nekoukat. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@ulichMožná bude problém v Tv..na mé plasmě celkem dobrý..![]() |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 586 |
![]() |
|
@radek79tak jooo svedeme to na televizi. jako nchapu ty lidi na co jsou teda zvykly na jakou kvalitu. ale tenhle ligovy hnus je na O2 TV videt i na pocitaci a to uz je co rict. jako samotna televize je na tohle samozrejme pomala to je jasny. ale zajimave ze napr Netflix nebo you tube jedou perfektne. 😂 |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: O2 TV - obraz 360pProblém hledej u svého providera, který ty streamy prostě omezuje. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
ulichCo máš nastaveného v jejich appce v menu v přehrávači v položce displej za rozlišení obrazu? Vypni si automatiku a nastav obraz manuálně třeba na 720p nebo 1080i co to bude dělat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERPMV aplikaci na TV toto nejde nastavit. |
ulich
![]() |
|
@HYPERV aplikaci na TV toto nejde nastavit. |
ulich
![]() |
|
RE: O2 TV - obraz 360pJá tyto problémy nemám - obraz jak brus - internet 2,5Gbit optika od místního poskytovatele... Zkusil bych aplikaci znovu nainstalovat (reset většinou nestačí), popř. někde vypůjčit jejich STB na vyzkoušení...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
@HYPERsamozrejme ze HD |
Bohemia cz
![]() |
|
@ulichale jde to nastavit, ted jsou tam varianty-UHD, HD, SD, jen na mobilu to nejde nastavit. |
Bohemia cz
![]() |
|
@PetrTtenhle jejich problem s kvalitou Chance Liga a extraliga neni problem rychlosti internetu.! oni to proste v takovehle BÍDĚ vysilaji a posilaji svym oveckam, o neco lepsi byva ten HLAVNI zapas ale jinak je to totalni katastrofa na urovni Tipsportu 👎a nezmenilo na tom nic ani PODMÍNKY tendru ktery vyhrali.! a jejich STB ? tak to uz beru jako vtip 😂👍 to je ta nejhorsi varianta. |
Bohemia cz
![]() |
|
@ulichPravděpodobně bude problém ve Tvé sítí,router,wifi a další,propoj tv káblem,zkus vyměnit router,problém bude u Tebe![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: O2 TV - obraz 360pTaky se divím. Na O2 tv si zde nikdo moc nestěžoval, krom jejich boxu a aplikace. Já si teď koupil na měsíc Stříbrnou na zkoušku. Provozuji v boxu Nokia 8010 a spokojenost. Jdou tam seřadit i programy a ne jak si zde někdo stěžoval že nejdou. Obraz porovnavám s T mobile a s O2 tv stejně dobrý. Se Sweet tv nebo Antik tv se dedá nic porovnavat. Tím je nechci hanit tomu kdo je má. Taky je mám na slovenské pořady.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: O2 TV - obraz 360pŠkrtí mu to ten jeho provider, navíc, jestli je to nějaký místní šamšula. To je běžná věc, to probírají na jejich fórech pořád. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
@mildezkus si precist komenty na jejich neofiko fans strankach fejkbuku, je jich nekolik, a vsude sama chvala 😂👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@bretahkoukam ze vy jste tady ochotny uverit vsemu. 😂👍 a jinak vsechny ceske internetove televize jsou na stejne a stejne bidne obrazove kvalite. tady se proste neda vybrat. a neda se rozhodnout kdo je nejhorsi a kdo je nejlepsi. bo vsichni jsou spatny a nekteri jeste horsi. takze hlavne ze se tu propaguje iptv a hani se sat. 😂👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@bretahRychlost kolem 10Mb asi ne,ale může se stát,v době kolisání si to může změřit |
Prosat
![]() |
|
@Bohemia czMě by jen zajímalo co maš ty.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildejak to myslis ? internet 250. vlastni androidbox. nebo pc HP. ale ono je to uplne jedno na cem to slavne O2TV pustim,ale bavime se teda ciste o pralesniliga a extraliga, ostatni ty bombastickanaly nesleduju, a HBO tam jde slusne. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czAno tak to stačí. Máš O2 tv. V poho. Jde dobře.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: O2 TV - obraz 360pU mě optika 250/250 a na SONY jsem tenhle problém nezaznamenal. Ani na 2 vesnicích u příbuzných, kde to jde vzduchem na cca 10 pomalejším připojení. Vše SONY |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorous15Mb bohatě stačí |
Prosat
![]() |
|
@mildeno je me lito ale opravdu ty dve ligy alespon "dobre" nejdou. ale nikomu to neberu, pokud je s tim nekdo spokojeny tak proc ne. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czJá jak jsem psal že jsem zkusil O2 tv Střibrná na zkoušku měsic. Jelikož jsem lazar tak se nudím. Jinak na pevno Satelit Skylink os začatku CS link, Magenta balik M a Sweet. No čumím na to. To je moje jediná zábava kromě hudby. Ven nemohu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: O2 TV - obraz 360pNo pán Bůh zaplať že si neplatím O2. Kolega v prácin ji má ale jen proto, že má O2 mobil připojení. Ale TV děs ahrůza. Zlatá Magenta. U ní no problem, no stres. A internet připojení mám od místního kabelového joudy, A i UHD v poho![]() |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |