Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV - obraz 360p

Kvůli fotbalu a hokeji si platím ne zrovna levný sportovní balíček O2 Sport Max a už jsem z toho nešťastný.
Rychlost mého internetu je cca 80 Mbps. Ten ovšem není od O2, pač O2 v mé lokalitě nedokáže nic lepšího nabídnout. A věřte, že za pořádný internet bych byl ochoten platit i daleko vyšší částku. Streamovací a IP TV služby sleduji na OLED od LG (připojení LAN kabelem). Ostatní streamovací služby jedou bez jakéhokoliv problému ve 4K, obraz jak víno. A O2? Jedním slovem hrůza. Kvalita obrazu neustále kolísá od 1080p až po 360p (testováno i na kanále 777 Africké nebe). Asi si všeci dovedete představit jak na 65" TV obraz ve 360p vypadá. Místo hráčů na hřišti se pohybuje několik fleků.
Když jsem byl službu reklamovat, tak se mi dostalo odpovědi, že o problémech ví, že jejich aplikace není tak dobře optimalizovaná jak má třeba Netflix a jiní. A že bych tento problém měl i kdybych měl optiku 1Gbps a že technici zatím neví co s tím.
Hlavně že koupí práva na naší ligu a pak nejsou schopni zajistit odpovídající kvalitu obrazu.
Máte někdo podobný problém? Mi to připadá, jak kdyby úmyslně mršili kvalitu u lidí co nemají jejich internet.
Omlouvám se za delší příspěvek, ale po dnešním zápase už ve mě bouchly saze. Jdu si raději pustit něco na Netflixu ve 4K...

ulich
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

@kolenáč

No já taky Magenta balik M. Mam jestě u T mobile Magenta 1 tak mám slevu 60K/měsic. Jeden účet jsem dal protihodnotou kámošovi a on mě Voyo a Antik sk. Tak v poho. Jinak obraz na Magenta super i nabidka programů

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Bohemia cz

Zase jenom naivní kecy. Obrazová kvalita O2TV je to poslední, co by mě vadilo. Vadí mě spíš stopáž, která je často neuměle upravená tak, že chybí občas klíčový momenty a i divák, který film zná se utápí v souvislostech. Další co mě vadí je absence titulků

MMorous
Registrace: 10/2019

O2TV

A jejich audio. To mě taky nebaví. Ten kdo to tam střihá a upravuje na stopáž by zasloužil, dost často ustřihne i konec slova.

MMorous
Registrace: 10/2019

@ulich

Mám ten samý problém, akorát používám set top box O2.A to je za trest. Min. jednou týdně restart přístroje s jednou za 3 měsíce celého přístroje a vše znova nastavovat a pak je problém v přihlášení, neustálé měnění hesla apod.

namtas
Registrace: 5/2006

@namtas

no kdybys nemel ten jejich šunt tak bych mel reseni, ale i tak ma ten jejich smejd prece android, takze, by se to dalo resit alternativni app ktera funguje perfektne, ale nevim jestli to teda ten o2smejdbox vubec zvladne a nebo tam nema nejake blokace, poslu ti PM.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: O2 TV - obraz 360p

sem rád že jsem ty komedianty dávno zrušil.Všechno co sem od nich měl,a nikdy více!Rěšit s něma nějakou poruchu to je na infarkt,ta jejich slavná virtuální asistentka,už nikdy!

dawis77
Registrace: 9/2011

dawis77

Tvl. ono je to pomalu na jedno brdo, když se chceš někam dovolat. Nejdřív automat, pak operátor live. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

presne tak, je to vsude stejny, nikde nic nefunguje, a ta umela inteligence to je extrem to je jak mluvit s volem 😂👍

Bohemia cz

@HYPER

však jo,ale s něma nešlo vůbec nic vyřešit,tak sem bouchnul do stolu a zrušil od nich vše a to mi nabízeli různé slevy,kašlat na to.Jak sem psal,ke kyslíkovi už nikdy bych nešel.

dawis77

dawis77

já mám od nich delší dobu internet..., tak jsem to letos vzal s kapr ligou s výhodnější nabídkou se sportem, múzu to kdykoliv vrátit na původní tarif zdarma, zatím to nechám a časem uvidím, když se teď dělaj ty sachy s Nova sport 6, hlavně Skylink je stále bez šestky. Mám predplaceno jeste na určitý obdobi. Asi to pak budu muset řešit přes internetovou službu časem, když to zacinaj pomalu ale jistě tlačit tímhle směrem. Mám ještě Telly satelit, ale tam bude za čas problém se sousedovo stromem.
:))) Zatím je to ještě ok, ale za tři roky to bude už asi naprdlacku, když to neproreze. :))) Na střechu se mi kvuli tomu parabolu dávat nechce. Mám ji na balkoně, takže mám k ní i lepší přístup. Uvidím jak to všechno bude dál a pak se rozhodnu během příštího roku pro nějakou variantu redukce. Platit tři operátory tv je trochu nad rámec moc.

HYPER
Registrace: 11/2010

@dawis77

a jaky konkretni problem s nimi mas ? ja jsem u nich vice jak dvacet let a NIKDY jsem zadny problem nemel. a samozrejme ze nejlepsi byl tehdejsi Eurotel, pak spanele, a ted za Kellnera je to nejhorsi, ale porad je to v pohode, a on Tmobile neni o nic lepsi. amerikani. 😂

Bohemia cz

@HYPER

i já kdysi měl až tři operátory,poté dva a teď už mám jen jednouho a u toho už i zůstanu.Jo a soused by to prořezat fakt měl :)))

dawis77

@HYPER

tak Skylink je uplne vo nicem, a satelitni dvojnasob, dnes je nejlepsi Tmobile a nebo pak kabelovka vodafone ale ta samozrejme neni vsude. 👍

Bohemia cz

@dawis77

tak jako dnes ma jediny smysl kvalitni zahranicni iptv. jinak je to k.o.

Bohemia cz

@Bohemia cz

to už je teď jedno jaké problémy sem s něma měl,už od nich nic nemám, nebyli to schopni dlouho řešit,trpělivost sem s něma měl docela dlouho,ale už přetekla i mě.Buď rád,že ti vše klape od nich jak hodinky a modli se bay to tak vydrželo i nadále,protože řešit s něma nějaké problémy,poruchy to si fak užiješ.

dawis77

T-mobile jsou Němci

zzz
Registrace: 1/2006

@zzz

No to je kousek vedle😂😂😂

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@dawis77

To máš pravdu,jedině co umí,poradit tovarní reset routru a pak někdo musí po nich nastavít znovu síť :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

přesně R^

dawis77
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra