Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Možno opraviť bublinkové tlačidlo na DO k tv boxu?

Prestalo mi fungovať OK tlačidlo na DO. Jednoducho sa vymačkalo. Je to malá kovová bublinka, ktorá sa nevracia. Možno ju nejako napružiť, alebo sa s ovládačom navždy rozlúčiť?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

@Karner

Co ti brání koupit nový?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Jarous

Přesně si to definoval, většinou je pod tím mastnota, která se vytvoří časem častějším používáním ovladače v ruce, kdy máme různé teplé ruce případně spotcene nebo bereme ovladač napriklad po umytí nádobí nebo rukou případně po koupání ve sprše, kdy máme navlhčené a zahřáté ruce atd. těch faktoru je spousta a ohřátím plastového krytu ovladače se srazí výpary uvnitr. Navíc ty plastový kryty jsou čím dál víc slabší vramci úspor materiálu. Starší typy ovladačů byly lépe navrženy a dali se rozebrat líp, některý měli ještě šroubky.

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: Možno opraviť bublinkové tlačidlo na DO k...

Ja chcem kúpiť nový DO, najradšej univerzálny. Podarilo sa mi tento nájsť: https://www.aliexpress.com/gcp/300000512/nnmixupdatev3?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.1.37a82Gcu2Gcubp&productIds=1005006966452300&pha_manifest=ssr&_immersiveMode=true&disableNav=YES&channelLinkTag=nn_newgcp&sourceName=pcDetailTopMoreOtherSellerProduct&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller%7Cquery_from%3A
Nevieš, ako dlho by trvalo, pokým mi ho dodajú?

Karner

Prodejce to tam nepíše?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Našiel som už termín rýchleho doručenia. Keďže nemám skúsenosti s Alíkom, môžeš mi povedať, či to možno platiť z účtu alebo len kartou?

Karner

@Karner

Ja to platím kartou. Mám virtuální, tak ji mohu kdykoliv zrušit. A nebo si vytvořím virtualní kartu na jedno použití. Tak ji nikdo nezneužije. Ale nikdy jsem v tomto obchodě neměl problem. A to už jsem toho nakoupil dost

milde

Alibaba, či Aliexpres a iné čínske e-shopy fungujú na platbách cez kartu. A je jedno, či je to fyzická platobná karta, alebo virtuálna. A napr. u Aliexpresu, pokiaľ zákazník nedostane zakúpený tovar, tak predávajúci číňan nemá platbu na svojom osobnom účte, platba je na ten čas podržaná Aliexpresom.

MasterSef
Registrace: 3/2023

Banka ma upozornuje, že nemám nikde zadať čísla z platobnej karty, lebo je veľa podvedených. Ak mi potom niekto vybieli účet, vraj nevrátia mi ukradnuté peniaze. Nedávno sa to stalo pri kúpe z TEMU, písali ľudia na internete. Preto zvažujem kúpu ovládača z Alíka.

Karner

Kdo se bojí nesmí do lesa. Ovladač za 90 kč a takové trauma😱

milde

@Karner

najprv , je potrebné , vymeniť pampersku a až potom platiť .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Našťastie mi na inom fóre dali návod, ako ľahko vymením vymačkanú kovovú čiapočku na DO za inú. Nemusím riskovať, že číslo mojej platobnej karty niekto zneužije a vybieli mi účet.

Karner

@Karner

Tak sis tam měl napsat hned.

milde

@milde

Keď mi tu nikto nevedel poradiť, ako ľahko vybrať kovovú čiapočku z DO, tak som následne oslovil iné fórum.

Karner

@Karner

Ano v pořádku. Asi s tím zde nikdo nemá zkušenosti. To se stává.

milde

@Karner

kartou nakupuj len pri overenom internetovom predajcovi ktorý má dvojitú kontrolu- musíš potvrdiť, ochrániť sa dá i obyčajná debetná karta ,stále tam bude limit nula a len pred platbou tam dáš príslušnú čiastku, alebo blokovať platby v zahraničí, v niektorých bankách to ide len na pobočke za úhradu, všetke bežné funkcie majú všetke internetové a zdarma bez podmienok za vedenie účtu u nás Fio,mbank, 365

Duzu
Registrace: 7/2005

@Karner

"Nemusím riskovať, že číslo mojej platobnej karty niekto zneužije" a poznáš také že paypal ?

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@Rasto1978

Paypal konkrétne nepoznám, lebo zo zahraničia som nič nekupoval. Ale počul som o nom.

Karner

@Rasto1978

PayPalu sa pokiaľ možno vyhni veľkým oblúkom.

Pavel206
Registrace: 6/2024

PayPal v dnešnej dobe? Už trošku zastaralá vec - bolo to použiteľné možno ešte pred 10. až 15. rokmi.

MasterSef
Registrace: 3/2023

@Pavel206

Ja pouzivam Paypal uz vyse 15 rokov a este som nemal ziadny problem.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Neviem ale ja mám inú skúsenosť. Pred dvomi rokmi po asi dvoch úspešných platbách došlo k zneužitiu údajov z mojej platobnej karty a z účtu mi bolo v noci neoprávnene strhnuté 10 krát po 5 € celkom teda 50 €. K reklamácii sa PayPal nijako zásadne nevyjadril a v podstate to nechal tak, lebo nezistil na transakciách nič podozrivé. Pracne sa mi potom nejako podarilo kartu z účtu vymazať ale aj napriek tomu, že som ju v banke ráno urýchlene zablokoval tak som ju pre istotu zrušil a vymenil za inú. Banka bola natoľko seriózna a peniaze mi potom peniaze vrátila na účet. Najhoršie na tom je, že ten účet v PayPale sa mi do dnešného dňa nepodarilo zrušiť ani po vyhrážke, že to budem riešiť s príslušnými inštitúciami. Mrzí ma to, lebo z väčšiny zahraničných eshopoch neexistuje iná možnosť platby, ale ďakujem už nikdy viac!

Pavel206

PayPal používam minimálně 5 let. Mám tam vloženou virtualní platbu, která obchodníkovi neukazuje pravé číslo karty. Dále přihlášení a souhlas platby zabezpečeno otiskem prstu. Pokud v platbě zatrhnete, že peníze posíláte na Přatelé a rodina nemáte nárok na vrácení platby. A když mě strhnou peníze, tak se mě zobrazí komu jsem platil. Tak že je to dost ošetřené. A další věc je, že někde není možnost jiné platby.

milde

@milde

Vtedy som netušil, že je to možné aj inak zabezpečiť. Potreboval som rýchlo objednať a veci okolo som veľa neskúmal. Bola to moja chyba. V dnešnej dobe musí byť človek stále obozretný a v strehu.

Pavel206

@Pavel206

Hlavně že ti peníze vratili.

milde

@milde

Asi aj z dôvodu sumy, ktorú tam mám.

Pavel206
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra