![]() |
|
Prechod z freesat na Skylinkvedel by nekdo zarucene a overene informace jak je to pri prechodu z freesat Thor na Skylink A3 ?ptal se me jeden zakaznik jesli mu bude fungovat karta freesat z Thoru na Skylinku na A3 ? predpokladal bych ze pri rizenem prechodu mu skylink tu jeho freesat kartu vymeni za skylink kartu. a jemu jde o to jestli ta freesat karta bude bezproblemove a s totoznou nabidkou fungovat v modulu irdeto SMIT ? nebo snad maji freesat i skylink na A3 totoznou nabidku programu a balicku a s totoznym kodovanim ? dekuji za pripadne osvetlujici informace. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czBude mu to fungovat,když to přetočí,pravděpodobně mu to i za nějakou chvilku najede![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Prechod z freesat na SkylinkMinulý týden jsem byl u zákazníka co přešel z Freesat 1w na Skylink 23 E a v boxu octagon 4008 má modul ci irdeto smith a v něm původní kartu freesat 0653 co používal na Thoru. Nabídku má snad kombi + hbo něco podobného co měl na 1w. Akorát byl u něj technik od freesatu a jelikož má motor tak mu to přetočil na 23 E sepsali nějakou smlouvu a odjeli. Já mu dohrával seting pomocí pc. O linux boxu nevěděl technik skoro nic..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
@FanynSamozřejmě,když mu to udělá technik,tak mu 1W vypnou,pokud si to udělá sám,pojedou mu obě družice |
Prosat
![]() |
|
RE: Prechod z freesat na SkylinkZákazník má nárok na jedno přetočení v místě bydliště zdarma. Naši známí bývají též téměř celoročně na chalupě, tak jsem jim to tam přetočil. Pak jsme zavolali technikovi, který měl s nimi předjednán přechod (Multi na 2 roky za 245 Kč). Technik dal pokyn a z Freesatu přišla SMS, kterou musel zákazník ze svého tel. čísla potvrdit. Poté byla ta samá karta Freesat funkční pro 23,5°E a přestala dekódovat 1°W. Karta původně ICE jede dál již jen v Irdetu. Takže např. v Cryptoboxu nezapomenout přepnout do Irdeta. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
RE: Prechod z freesat na SkylinkProč přecházet z Freesat na Skylink ? Tam bude platit nově podle tarifu Skylink. Já jsem přetočil Freesat z 1W na Aatru 23,5E a mám daleko více programů než na 1W a zdražení jen z 273,- na 354,-kč. A hlavně mi zůstala druhá karta jen za 10,-Kč, u Skylinku druhá karta 110,-Kč........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Prechod z freesat na Skylinktak ten zakaznik ma freesat kartu 6066xxxx. a asi se pretacel sam to vypada. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Libourtakze freesat je ted i na A3 ? |
Bohemia cz
![]() |
|
Bohemia czJo, jde to už nějakou dobu od oznámení. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@Bohemia czTam je už delší dobu. Musí zavolat na zák.centrum Freesat,že chce přetočit na 23,5E a oni mu přidělí technika. Může si to přetočit sám,ale technik musí přechod provést softwerově. Po obdržení kódu jsem měl za 1/2 hod hotovo. Přetáčel jsem sám a řešili jsme to po telefonu. Určitě ho už kontaktoval technik z jeho místa bydliště. Mně osobně 3x a až po vypnutí některých kanálu na 1W jsem se rozhodl........
|
Libour
![]() |
|
@LibourJa znám případ,který si technik z Pardubického kraje napíše přetáčení,aniž by to udělal a zprovoznil,musel to udělat za něj někdo jiný! |
Prosat
![]() |
|
@LibourA na 23,5E si stratil min. dalsie 3 kanaly ktore na Thoru idu v pohode |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
A je toTřeba je nesleduje. Já taky nesleduju vše a to si platím Kombi+. |
HYPER
![]() |
|
KrupinoNeboj, oni to postupně najedou na ceny Skylinku. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERTo je naprosto jasný. Však mají teď garantovanou smlouvu na 2 roky a pak se pohrozí jiným operátorem a cena se rozumně usmlouvá, nebo se opravdu přejde jinam. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@A je toA o které tři jsem přišel? Mám teď na 23,5E Kombi+, na 1W jsem měl Medium HD ........
|
Libour
![]() |
|
@LibourAko uz spomenul HYPER tie si pravdepodobne nesledoval,boli to hlavne madarske sportovo/dokumentarne kanaly |
A je to
![]() |
|
RE: Prechod z freesat na Skylinkjako ja osobne to nechapu proc prechazel z freesat na Astru ale tak je to jeho vec. ja bych tedy z freesat presel pred 5ti lety rovnou na Tmobile. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: Prechod z freesat na Skylinkživotná chyba, z UPC Direct sa má prechádzať na tmobile, ten je o niečom inom ako skylink, ja osobne v tejto situácii či skylink alebo thor by som už neváhal |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
@A je toSledoval jsem jen F1 na M4 sport (tu mám teď na NS5), ostatní maďarské jsem ani neladil. Na 1W byla jen NS1,2 a na 23,5E mám NS 1-5.......
|
Libour
![]() |
|
@LibourPo pretoceni na 23,5E na M4 sport ked zacal fotbal bola iba cierna obrazovka ale na 1,0W Thor to bolo okNa Skylinku tiez chybaju Spiler TV a Spiler 2 (La Liga a doku filmy) |
A je to
![]() |
|
@A je toLa Liga je na Nova sportech a za další dotaz byl položen od českého diváka a tomu určitě maďarské programy nechybí. Mně osobně vadí nehrajicí maďarské programy na Skylink Live,které nejdou odstranit. Pro CZ diváka zbytečná věc........
|
Libour
![]() |
|
@A je toTobe chodi Spiler TV a Spiler 2 na karte freesat na Thoru?? A jake dalsi programy jedou co nema skylink na astre? |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE Skylink Freesat rozdielŽeby MTV hits, club MTV, MTV 90s a NickMusic? Na toto ste zabudli? Kedysi Skylink mal všetky okrem súčasného NickMusic (pred tým MTV Music 24) ale nejaký čas už má len MTV 80 (bývalé VH1 classic) a MTV 00 (bývalé VH1). Nemá ani MTV 90 (bývalé MTV rocks) ani MTV Hits a club MTV (bývalé MTV dance). Samozrejme má ešte MTV Europe CZ, to má ale aj Freesat Thor. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@tophunterMyslis slovak telekom? |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
![]() |