Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Seriózní Sweet tv

Platím si měsíčně Sweet tv balíček L za 60 Kč měsíčně z Google Play. Najednou mě od nich přišel email, že děkují za platbu 15€, kterou jsem já neposlal, ale z účtu byla stržena. Napsal jsem jim a oni se omluvili a že pošlou zpět ne 15€, ale 30€. Tak mám 6 měsíců zdarma.😀

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Seriózní Sweet tv

Mě na tom zajímá jiná věc, jak se,dosáhne toho, že balík L stojí 60 Kč?. To chci taky! :))

tekapo
Registrace: 1/2016

@tekapo

Pozdě. 60 Kč to byla zaváděcí cena když začali vysilat. A ta mě zůstala až do teď. Zatím nic nenavyšovali.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Dzordzo

nevinnom kliknuti na nastrazeny odkaz ? tak to je presne ta cesta, ty financni odborniku 😂 👍 zkus se zeptat ve svoji bance co ti na to reknou 😂

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@milde

dlho som mal antivír zdarma Avast a stačil , teraz vo WIN11 netreba žiaden
s kartou mám dlhodobo zaužívané pri platbe cez net je tam 0 a pred platbou tam dám príslušnú čiastku dnes už väčšina obchodov požaduje i daľšie potvrdenie, pred tým si decko objednalo hračku, a hračka mu prišla ku starkej,prefíkaný odpísal číslo karty, ale v škole má s matikou problém a vraj negramotné decká vo financiách

Duzu
Registrace: 7/2005

Duzu

Měl jsem ho taky nějakou dobu, pak jsem to už neprodloužil. I když jsem měl vyšší verzi, přesto mi pak vždy něco začali nabízet navíc a to mi vadilo, jediný co jsem k tomu měl byl čistič. Po nějaký době se ale něco pokazilo na disku SSD. Musel jsem nechat počítač znovu nainstalovat. Jinak funkčně byl dobry. Tuhle značku antiviru už si ale nevezmu po nedávné kauze do budoucna.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Bohemia cz

tipujem ze mas tak 152 rokov a zjedol si mudrost sveta pri tom nevies vyuzivat ani moznosti svojho bankového učtu :))) :))) :)))

norberto15
Registrace: 12/2017

@norberto15

no ja svuj bankovni ucet na rozdil od tebe ovladat dokazu a dostatecne 😂👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@norberto15

mne sa zdá že bohém ho vie využívať oveľa lepšie ako ten zúfalec ktorý odpovedal na nastražený email

Duzu

mimochodom ked sme pri tom ktorá banka poskytuje najlepší balíček len pre platby?, mám viac ako 15r Mbank tam treba akurát viac platiť kartou a viac vybrať hocikde na svete a veľa možností blokovania a nastavovania, to chýbalo v unicredit, Fio asi nemá žiadne obmedzenia akurát tiež nemám ich pobočku v meste ani ich bankomat

Duzu

@Duzu

V ČR je absolutně zdarma Raiffeisenbank

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@PepaJožka

tá je i u nás ale má viac podmienok aby bola zdarma , mesačne vklad aspoň 400Eur a musí mať inkaso aspoň s jednou platbou a len jeden výber mesačne v inej banke, môže i v tatra banke, takže horšie podmienky , Fio je úplne zdarma všade bez akýchkoľvek podmienok, naviac tam môže mať jeden účet v mene Eur i ceskej korune

Duzu

Nejnovejsi cenik je balíčku L 299 tak nevím kde berete 60 ale tv se seká a má další chyby :fuming: :ogre:

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Když předb 5 lety začínali, tak cena balíčku byla 60 Kč. Až do teď to nchali. Nefávno mě účet zrušili a napsali abych si založil nový za 299 Kč. Ale 5 let jsem platil 60 kč/měsíc.

milde

aktualne se da koupit zvyhodnene predplatne pres Slevomat, kdyby mel nekdo zajem.

MLOK
Registrace: 3/2007

Dá se i od Sweet zakoupit za 190 Kč/měsíc.

milde

Na aukru SweetTV prodávají za 1935,- Kč a po koupi a napsání recenze vrátí 5,- Euro na účet jako bonus. Takže cena vychází pro 4 TV přijímače na 150,- Kč měsíčně, na slevomatu chtějí 2500,- Kč .

hifik
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra