Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sweet tv nové kanály

Dobrý večer Sweet TV má v ponuke nové kanály
Znie to dobré
Filmové hviezdy (17)
Zmapované vraždy (18)
Video Killed (19)
20 Historické postavy HD.
Mám pocit že rodina FAST kanálov od Sweet TV sa bude rozrastať ako som písal ešte minule. R^
Snáď prídu ďalšie ale je to zaujímavé. R^
Mne sa to zobrazilo v SK verzii.
Len tak ďalej. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

@tophunter

A jaké? Snaží se.👍

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Sweet tv nové kanály

sranda je že fungujú aj po skončení 7 dňového skúšobného obdobia,
velké mínus je obsah, pripada mi to ako keď prišlo O2 na Slovensko a na začiatku im cez mobilný internet fungovali len 3 webové stránky,
SWEET ma hodne čo doháňať, inak bude rovnaký ako Skylink kvantita,
hlavne dabing a obsah aspoň z princípu že to budú xy krát opakovať

tophunter
Registrace: 4/2010

Mizerný obraz

Kvalita obrazu mizerná. Při větším datovém toku zdroje jim to kostičkuje např. StarDance na ČT1, to se nedalo vůbec sledovat. Za mě. Programová nabídka celkem slušná, kvalita hodně špatná. Jestli to škrtí na Max. 3Mbps tak se nedivím. Rv

Kamil
Registrace: 1/2006

@Kamil

ale zdejsi serpari a kolenovrti jsou spokojeny 😂👍 bo usetrili dvacet korun 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@Bohemia cz

Kamo ja to mám na PC Full HD monotire a obraz ako víno tak neviem kde vidíte mizerný obraz.
Pekný HD obraz používam Android TV Box Homastics tv HD.Obraz je slušný
:)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

no vzdyt to rikam :))) tak to by chtelo urychlene navstivit ocniho lekare :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Alebo si zabezpecit aspon trosku kvalitne pripojenie na internet a TV vyssej triedy. Potom aj ten obraz budes mat lepsi.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

rychlost 250 a OLED Panasonic se ti zda malo ? :)))

Bohemia cz

@black13a

a predevsim ta bida prichazi od tech operatoru to neni televizi, ono kdyby to bylo televizi tak pujde spatne vsechno.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Tak ja mám teraz net s rýchlosťou do 900 takže je vidieť aj ten rozdiel.Ako keď so mal kedysi rýchlost pri 3G , 4G je niečo oveľa lepšie.
Samozrejme že mám IPTV ako zálohu k satelitu. :8)

Zetor25

@Zetor25

3G, 4G, a to jako ze mobil ?

Bohemia cz

@Bohemia cz

Nie sieť.Lebo u mňa už 3G vypli ešte vo februári mám iba 4G ale vidieť ten rozdiel.
:) Na toľko u mňa sú iba dvaja operátori lebo bývam medzi dedinami. ;) Pod kopcom.
Takže asi tak.U mňa net iba vzduchom na vonkajšiu anténu od operátora. ;)
U vás v CZ asi ešte nevypli 3G ? :O

Zetor25

Do maďarskej verzie SWEET.TV boli pridané 3 nové kanály: Historical Figures (Historické postavy), Monarchies & Dynasties (Monarchie & dynastie), Legends of the Opera (Legendy opery).

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011

Boli pridane aj do slovenskej. A este aj Politicke dejiny, Dejiny mody, Myty a monstra, Prezidenti a vodcovia a mozno aj nieco dalsie. Uz sa v tom trochu stracam... :-)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

Sweet se ke mě zachoval macešsky. Zrušil mě předplatné CZ co jsem platil přez GooglePlay od začatku 60 Kč. Což bych celkem pochopil. Ale místo 60 Kč mě strhli 660 Kč. Což nechápu. Prývto vráti. A co je ultra bomba tak mě zrušili i předplatné na rok u Sweet SK. Co jsem zaplatil kuponama. Tak že bordel.👎👎👎

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Aj ja som dlho platil 3 eura a niekedy minuly rok mi to zrazu zvysili. Teraz platim 6, co je celkom o.k. - pri rocnej platbe.

black13a

@black13a

6€ mes pri rocni platbe za ten hnuj ? tak za 6€ pri rocnim predplatnem muzu mit iptv s 10ti tisici programy a kvalitnimi programy. za sweettv bych dal tak max 1€.!

oumuamua
Registrace: 3/2024

Nerozumies tomu. Kvalitne IPTV mam a naozaj kvalitne za 6 eur nedostanes... A mimochodom Bohemia cz odchazi a oumuamua prichazi? :)))

black13a

Čo neviem pochopiť, že v maďarská verzia SWEET.TV nesmie vysielať všetok obsah staníc skupiny TV2 (TV2, Mozi+, Moziverzum, Prime, Super TV2, Spiler 1, Spiler 2, TV2 Kids, TV2 Comedy, Izaura TV, Jocky TV, TV2 Séf, TV2 Klub, Zenebutik) na základe žiadosti samotného vysielateľa, t.j. skupiny TV2 vlastniaceho autorské práva. Platí to aj na území Maďarska, aj za jeho hranicami. Počas programu diváci uvidia iba modrú obrazovku s oznamom "Tento program na základe žiadosti vysielateľa nie je dostupný. Vráť sa neskôr alebo sleduj iné programy a filmy na Sweet.tv"...a to aj pri starších seriálov, filmoch ako napr. Columbo, či Knight Rider. Platí to však iba pri OTT a u všetkých providerov, teda nielen u Sweet.tv. Pri satelitnej, či káblovej TV takéto obmedzenie neplatí. Vysvetlil kompetentný zo Sweet.tv po tom, čo rozhorčení abonenti si svoju zlosť vybíjali na nesprávnej adrese. Programy blokované na OTT diváci si môžu pozrieť na streamovacej službe TV2 Play ... podobné poznáme aj v našich končinách (Voyo, Joj Play, Prima+). Týmto blokovaním skupina TV2 chce dosiahnuť, aby sa zvýšil počet abonentov ich streamovacej služby TV2 Play. Ostatné stanice k podobnému kroku nepristúpili a diváci môžu sledovať kompletný obsah. Konkurenčná maďarská skupina RTL tiež má svoju streamovaciu službu RTL+, napriek tomu neblokuje žiadne programy na svojich staniciach. Pre mňa ako diváka nepochopiteľný, ba až zákerný ťah zo strany TV2. :-/ V blízkej budúcnosti TV2 nemá v úmysle zrušiť blokáciu programov a OTT provideri sú nútení rešpektovať žiadosť vysielateľa, nemajú na výber.

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011

@black13a

kvalitni programy za 6€ mam. celou Astru vcetne premiovych, plus Internetove programy nemecko francie, britanie, cely Hotbird, plus amerika, kanada, a archiv tech nejlepsich filmu. 👍
a co ma sweet ? NIC. 😂

oumuamua
Registrace: 3/2024

@Biatec

A čo iné platformy v Maďarsku?
Direct One to má tiež tak spravené?
Tiež blokuje obsah niektorých staníc TV2?
Inak TV2 chce kúpiť asi TVN Polska.
Viac na satkurier PL.

Zetor25

@Zetor25

Direct One to má v ponuke na Online TV. To že TV2 group vo Sweet.tv nie je neznamená, že všade všetko blokujú. Proste nemajú zmluvu so sweet.tv. To , že to predajú pochybujem /ale môže byť/. Je to blízka televízia k Orbánovi. Riadi to po smrti Andyho Vajnu blízky človek k vládnucej strane. Ale v Maďarsku všetko je inak ako inde. Napríklad ligu majstrov dali do streamovacej služby RTL plusz a nikde inde to pre Maďarsko nie je, ani na satelite :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Inak Ligu majstrov dáva v Maďarsku aj AMC Networks na programoch Sport 1 a Sport 2.
:)) Ale cenovo je to rovnaké ako u nás len stym rozdielom že je tam viacej športu.
Len uvidíme ako ďalej budú na Slovensku.
Majú to dobré rozbehnuté aj tie ich kanály sú celkom dobré aspoň že tam nie je reklama ale iba upútavka na službu Sweet TV mám to dva roky a spokojnosť. R^

Zetor25

@Zetor25

Maďarské Sweet.tv máš ako? Cez VPN? V mobile? V Android TV boxe?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Z madarskych programov je ponuka slaba,
momentalne pouzivam balik L je ich tam 13 :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra