Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Iptv/ott názory

Zdravím, určitě spousta z vás vyzkoušela různé iptv/ott platformy. Jaká je podle vás nejlepší z hlediska technické kvality (dat. tok, rozlišení, kodek h.265 atd..) Popřípadě použitelnost v Enigma2. Díky za názory a odpovědi.

Dave C
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

@Bohemia cz

Za ty prachy si můžeš tak akorát pořídit Pecka tv.😏

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

jako ze je to hodne a nebo malo ? 😂
fak PECKA to je fakt pecka 👎 o takovych pricmrndalcich jsem nikdy neuvazoval.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: Iptv/ott názory

kdyz uz jsme tedy u tech iptv, podarilo se nekomu nebo platite si nekdo GENiptv ? kdyz nemaji ani platebni branu ? tak jak to platite ?

Bohemia cz

@Bohemia cz

Karty neprijimaju, maju na stranke, ze pre sposob platby treba kontaktovat podporu. Predpokladam, ze sa bude dat zaplatit cez krypto alebo PayPal a pod...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

no prave ze kdyz jsem si chtel pred casem objdnat na zkousku, tak brana tam nebyla, a nasledne mi za nekolik dni prisel mejl od nich, ale stale v nem nebyli zadne udaje, zadne cislo uctu, zadna objednavka, zadna castka, zadny kontaktni udaj, proste nic ceho by se dalo chytit, a ted mi pravidelne od nich chodi mejlem nabidky, ale na webu ani nemaji seznam programu, takova trochu divna sluzba. ale na zkousku na mesic bych to vzal. ale diky za info.

Bohemia cz

NEJLÉPE ČT, Nova , Prima, bohatě stačí na zprávy a 2x za týden na chvíli pustit. R^

standa111
Registrace: 11/2009

@black13a

tak vcera mi prisel dalsi mejl, a tam uz to vypada ze maji nastavenou cestu i pres credit card nebo bitcoin, ale pouze fullHD, nemaji ani 4K, no uvidime, vecer to mozna zkusim, nabizeji mi rocni predplatne za 65€ 😂

Bohemia cz

@standa111

tak tyto tebou vyjmenovane programy uz ani nezapinam a to ani omylem. 😂

Bohemia cz

@Bohemia cz

To ani neznám. Já už mám pár let Krom jiného IPTV Datoo a to je super.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Sweet pohoda
😄😄😄

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Jo taky ho mám. CZ i SK😂

milde

@lglb

sweet ? nenech se vysmat 😂 to je pro serpare

Bohemia cz

@milde

DATOO ? kouknu se 👍

Bohemia cz

@milde

Otazka ma Datoo v ponuke full ponuku cz/sk vcetne vsetkych sportov a aj Voyo sk a cz sport a O2 sporty?

coral
Registrace: 9/2009

@milde

a jakou to ma web stranku ? z gugla mi lezou jen odkazy na alibabu nebo na datoo prijimac, ale nemam to cas ted hledat. v nabidce pisou 4K ale vevnitr jen FHD.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Pošlu na PM

milde

@coral

Pošlu na PM

milde

@Dave C

Choďte už niekam s tým vašim iptv. Desať rokov tu čítam ako iptv valcuje sat a desať rokov sa nič nezmenilo. IPTV môžeš robiť na vlastnej sieti ako multicast(viď antik), tak si sprav vlastnú sieť a rob si iptv. Na verejnú sieť to nepatrí a ani to nefunguje(viď nedávno slovan na voyo).Takže tak, do(nevhodné slovo)e s tvojím iptv, len s tým zasierate siete.

baltik
Registrace: 6/2019

@baltik

No skus si aspon vygooglit ako sa menia preferencie divakov pocas tych desiatich rokov a potom mozno precitnes a prestanes tu vypisovat svoje pocity a dojmy.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

Ktorých divákov, myslíš tých závislákov čo furt čumia do mobilu(alebo tabletu)?

baltik

To je uplne jedno. Pre operatorov su doleziti divaci ako celok a ich preferencie a spravanie. Nie pocity nejakeho baltika, nech by boli akekolvek...

black13a

@black13a

Pre mňa je dôležitá stabilita a kvalita na veľkoplošnej obrazovke, a nie preferencie a správanie sa nejakých závislákov.

baltik

@baltik

tak kvalitu na ceskych nebo slovenskych iptv rozhodne nehledej, a bohuzel ty cz+sk ofiko jsou sotva na urovni tech zahranicnich piratskych.
a pan black ma "bohuzel" pravdu, dnes je trend vsechno pres internet, ale zaroven s covidem prisel svetovy trend snizovani kvality iptv/resp streamovacich sluzeb, proste najednou a z cista jasna se zjistilo ze to ty internety tedy resp servery provozovatelu neutahnou, a to tam jeste ani zdaleka neni ani polovina divaku, takze ja si vybiram pouze ty iptv ktere maji dostatecnou kakacitu serveru tak aby to nepadalo ani pri tech nejvice sledovanych LIVE prenosech, no neni to jednoduche, a clovek musi stale zkouset.
ja osobne tedy uprednostnuji kvalitu a sat, ale je mi to houby platny kdyz je to pro provozovatele drahy a trend jde nekam jinam.

Bohemia cz
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra