![]() |
|
Vu+ ovládání přes mobilProsím o radu jak ovládat Vu+ Dual 4K SE přes mobilní telefon.Mám aplikaci DreamDroid a Vu+ pro Android,ale nemůžu to dát dohromady.Předem děkuji za pomoc,Venda. |
VaclavV
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 17 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
@ProsatA co ako platit?Vies ty vobec o co sa jedna? Odkedy sa plati mesacne za dreamEPG ? |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
@ProsatAj ked nem pevnu IP adresu,rozbehnut to mozea bude to fungovat do zmeny IP adresy ale tu si moze zmenit na aktualnu v aplikacii ![]() |
A je to
![]() |
|
@A je to @VaclavVA proč se nespojíte přes bazar. Tam ti může napsat telefonní číslo i email, když nemá PM.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeDobry napad![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toDěláš zde chytrolina,prd tomu rozumíš,milde Ti musí radit,jak na to![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@A je toProsat asi myslí platiť verejnú IP adresu. Bez toho ani cez VPN neide. Aj vo VPN musí mať aspoň jeden "bod" verejnú IP adresu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Vu+ ovládání přes mobilJestli jsou tyto obštrukce jen kvůli tomu, aby VaclavV mohl na dálku nastavovat nahrávání pořadů u Vu+, tak teda nevím. Zda tolik nahrává, nebo neumí nastavit u VUčka časovač nahrávání.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@ProsatTo sa uz na viac nemas?milde mi vobec nic neradil Hlavne,ze to funguje aj mne a NEMAM pevnu IP adresu ![]() Ale pre teba je to asi moc zlozite ![]() |
A je to
![]() |
|
opravasamozrejme to "sa" tam nepatrito len preto lebo prosat by sa aj toho chytal ![]() |
A je to
![]() |
|
@ProsatPokud jde pouze o ovládání samotného přijímače, tak za určitých okolností veřejná IP adresa není potřeba, ale je potřeba napsat aplikaci v python, nebo postačí i shell script. To co je ale potřeba je mít nějaký hosting www, klidně stačí i free, zde je potřeba vytvořit jednoduchý php script, kdy se přes tyto stránky bude ovládat samotný přijímač. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@A je toJa to nepotřebuji,těch možností je více,např.jak napsal gsmobil![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
AhojMoc se omlouvám že se díky možná mé neschopnosti rozpoutala nic moc debata.Nemám rád nedokončené věci a tohle mě fakt štve.Pevnou adresu jseem si zařídil,porty nastavil,snad správně,ve Vu+ snad také a v mobilu už mám v Premium několik nastavení,bohužel jen na doma,z venku to nefunguje.Asi se už z toho picnu.Kde může být problém?Do mobilu jsem nedával pevnou adresu,když jsem to zkusil,tak mi to odmítlo. |
VaclavV
![]() |
|
@VaclavVAk sem nechces pisat mailovu adresu,podaj si inzerat v Bazaru,hocico na predaj ![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toA jak ho najdeš hocico na predaj? Jméno tam mít nebude.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAz sa mu zobrazi ponuka va bazarusnad napise,ze predavam "stary hrdzavy bicykel po dedkovi" ![]() alebo sem rovno zverejni svoju e-mail adresu ![]() ina moznost neni |
A je to
![]() |
|
@A je toJasně email. Nedávno jsem svůj email taky zveřejnil pro jednoho nicka a v pohodě. A mme uveřejnil email taky jeden nick bez PM kdyz neco potřeboval a taky bez citronu. Kdyz se boji tak bude bez toho co potřebuje. Jeho problem. Tam jde ješte o to zda tvé rady pochopí.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@VaclavVDufam,ze citas prispevkyAk v niecom nemas jasno,spytaj sa Pevna IP adresa v apke musi byt inak sa z vonku nepripojis Mozno ju zadavas na nespravnom mieste |
A je to
![]() |
|
@A je toAhoj,je mi jasné že by v apce pevná adresa být měla,ale ta je dlouhá jako týden před výplatou.No a zkusím to, havlik_praha@volny.cz,snad to projde. |
VaclavV
![]() |
|
@VaclavVAsi už to máte s kolegou vyřešené, i když "dlouhá pevná adresa jako týden znamená IPV6", takže klasická IPV4 adresa asi veřejná nebude. Pro tento případ je dobrá služba "Zerotier (VPN)", zdarma do 25 připojených bodů, pokud je tím bodem linuxový router a na něm nastavený síťový most, tak i propojení dvou a více celých sítí. Klient je pro win, linux, android, mac a další zařízení. Je i po doinstalování součástí E2. Je to lepší, než mít otevřené porty z internetu do přijímače. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
AhojChtěl bych všem poděkovat za poskytnuté rady,už jsem to dokopal a maká to!!!![]() |
VaclavV
![]() |
|
@VaclavVDokázal si to![]() ![]() ![]() Nech sa dari ![]() |
A je to
![]() |
|
@VaclavVTy jsi se dokopal sám? A co nick A je to?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeCez mail sme si pisali |
A je to
![]() |
|
@mildeAhoj,sám nevím jak bych to dokopal bez rad.Radil mi nick A je to,ale hlavně bych chtěl poděkovat nicku Prosat,který se mnou strávil hooodně času na telefonu.A klobouk dolů jak to má zmáklý.Takže ještě jednou díky všem za trpělivost!![]() |
VaclavV
![]() |
|
@Prosathttps://prnt.sc/3PMNQXQKADvLTak co chytroline,predsa to nebolo marne,ze jo? Teraz mu to platis mesacne Ty osobne? ![]() Podla Vaclava to mas promakany ale tu si iba chytracil ale neporadil ![]() |
A je to
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |