Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Box na O2 tv

ahoj, mate nejake doporuceni na jakem boxu sledovat pohodlne O2 TV?
Rad bych neco jednoducheho (co zvladne i netechnicky clovek) a co bude dobre fungovat.
Zkousel jsem na Chromecast/Google TV, nicmene tam se apka ofiko neukazuje, da se tam dostat, nicmene pak se neukazuje na home screenu a clovek ji musi hledat pod app a pak spoustest. Pres KODI to tam davat nechci.
Koukal jsem na boxy Homatics, HDMI dongle od Xiaomi atd. Pripadne pak nativni O2 box? Co byste doporucili z vlastni zkusenosti?
Ze stremovacich platforem jeste pouzivam SKylink TV, HBO, Netflix a Youtube, to tam chci mit taky.
Dekuji predem za rady a vlastni poznatky (a ne, novou chytrou televizi se mi kupovat nechce :)

MLOK
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Box na O2 tv

Homatics, Nokia

bretah
Registrace: 9/2012

muzu kdyztak presne typy? diky!

MLOK

@MLOK

Co sa Ti pokazil prehliadac ? Homatics Box R 4K Android TV + Antik 6 mesiacov

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@MLOK

Tam ti nepomôže ani Ultra turbo + Homomatix, iptv je mŕtva technológia.

baltik
Registrace: 6/2019

Octagon Spirit... :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@MLOK

Transpeed,funguje vše perfektně :)

Prosat
Registrace: 8/2005

@MLOK

Nokia 8010 bez problému. O proti jiným aplikacím nabíhá trochu déle.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Dcera používá první verzi homatics a v něm má netflix, o2, magenta tv, hbo max a skylink live a spokojenost. Měla k tomu i tuner dvb -t, ale ten přestala používat.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Ale jo to funguje na všech tv boxech pokud to není vyloženě neznačka. Já jen chtěl podotknout že aplikace O2tv nabíhá ze všech nejpomaleji. A to jich mám taky dost.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde diky za tip s tou Nokii, vypada dobre.

MLOK

@MLOK

Není zač. Spokojenost. Narvaných spoustu tv aplikací a vše jede. Má to i Chromecast. Ať se daří😄

milde

@MLOK

Skús sa ešte pozrieť na STRONG Leap S3+ ten používa oficiálne aj O2 R^

Zohan69
Registrace: 3/2018

@Zohan69 - mrknu dekuju za tip!

MLOK

Tak toho stronga co používá O2 se mi podařilo restartovat tak, že skončil na O2 prodejně na přehrání. Zmáčkl jsem tlačítka podobně jak u předcházejícího o2 boxu... :laughing:

Fanyn

@MLOK

tak O2 TV box urcite NE. bohate postacuje nejaky slusny androidbox napr Nokia 8010, a v kazdem pripade 4GB/32GB. a taktez vajicky,tycinky,a podobny hlouposti urcite NE.

oumuamua
Registrace: 3/2024

Tak ten strong to nebyl byl to O2 ZTE zxv 10 mám je teď doma před chvíli je mi přinesl domů 2 ks jeden bývalý zákazník skylinku. Fungl nové jeden z nich je jen rozbalený a druhý zabalený. Jestli by mu je neprodal, protože je chtěl na chatu a tam je problémový signál O2 internetu jak mobil tak adsl. Takže sleduje jen pozemní televizi a boxy mu zůstaly. Chatu má u Nýrska. Jinak ta krabice u strongu a o2 je praktický stejná o2 má oblé hrany a strong ostré. Pokud by je někdo chtěl tak jsou u mně v Práglu.

Fanyn

@MLOK

Podívej se na Multimediální centrum STRONG SRT420.

TTD : 4K Ultra HD, Android 11, 8GB uložiště, slot microSD, Lan, WiFI,2xUSB, HDMI , DVB-T2(appkou), ovládání hlasem

Má všechno co chceš. Taky jsem hooooodně dlouho vybíral než jsem se k tomu to dopracoval ;) chtěl sem aby tam byl i pozemák.

Má standartně Google play, Netflix, YouTube , Disne+, Primevideo
Do instaloval jsem O2TV(dvojku), iVysílání, Skylink, nějaký jiný browser, jediné co nemá je app ČT sport plus,ale obešel jsem to přez browser ;) , tak to taky spustím.
Navíc má teda pozemák(ten sem odpojil, páč sem měl pocit, že se asi po 60sec škupne 1/2 sekundy, jestli se už nemají novější app nevím). A tak jsem nezkoušel HbbTV.
Dá se koupit i jiný Strog bez pozemáku.

Cena:poměr/výkon R^ mne to takto vyhovuje. O2TV jede kvůli fotbalům

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009

Tak mně to jede bez komlikací na Android boxech Xsarius AIMAX 2 OTT a Nokia 8010, a matce jsem ji nainstaloval na TV s firmwarem Google TV. Jen tu základní nabídku co je zdarma k internetu. Já na to moc nekoukám, ale matka jo a zatím problém neměla.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

oprava : bez komplikací

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@MLOK

Máte Chromecast/Google TV. Tam by to všechno mělo v pohodě fungovat.
A ta ikona aplikace O2 TV, by taky měla jít přidat na domovskou obrazovku, aby jste ji nemusel spouštět z aplikací.

john72
Registrace: 7/2011

Základ je pořádná televize. Takhle jsi pořád člověk co vymejšlí jak si zadrátovat byt. Jestli Ti tady někdo napíše že to funguje, neznamená to ještě že to funguje na úrovni a fungovat bude i do budoucna. Dneska jsem měl jednání s O2, informovali mě, že se připravuje nová appka. Kdoví co zase zplodí a na čem a jak to bude fungovat

MMorous
Registrace: 10/2019

@geronimoh

A super je aj Xsarius Avant 3 PLUS Ultra . R^

coral
Registrace: 9/2009

Ifc00611

Taky jsem uvažoval o tom strongu 420 ke starší tv Samsung v obývacím pokoji pro rodiče. Ještě by to mělo chodit s Teslou 850 TX dvb-t2, Ten má vnitřní paměť 32G, DDR flash pamet je 2G, což je standard. Strong 420 měl nedávno aktualizaci sw kvuli zpoždění zvuku po nějakém čase v pozemaku. Ale asi ještě nevyřešili v EPG znaky pro češtinu nebo už je to ok. Muzes to potvrdit, když si to nějakou dobu používal přes anténu.

HYPER
Registrace: 11/2010

MMorous

dík za info o O2, no nedávno dělali zase anketu, kde se ptají, co by se dalo vylepšit atd., tak tam hlavně asi psali o moznosti seřazení programu v oblíbeném seznamu podle sebe jako to bylo u předchozího přístroje. Jsem na to taky zvědav s čím přijdou v té nové verzi. Snad to bude vpohode. Hlavně aby to bylo funkční na více zarizeni. Uvidime

HYPER
Registrace: 11/2010

To MLOK: dej tam verzi 2.33.2 a budeš si tam moc dát appku na home screen. Novější zatím nelze. Takhle to je na boxech Shield, Homatics, atd. Je to jedno...

Rokle
Registrace: 4/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra